45

Анонимен

преди 1 месец

Всички разумни хора знаем че войната срещу руснаците започна Турчинов на 7 април 2014 г. като обяви АТО и прати танкове и самолети срещу Донецк и Луганск, които не искат да признаят преврата в Киев на 24 февруари 2014 г. Путин влезе в УКрайна чак на 24 февруари 2022 г. - тоест 8 години по-късно. За това време убиха в Донецк 15 000 човека - по данни на ОССЕ!

44

Анонимен

преди 1 месец

надявам се всичките участници да ви сберат в два зила и да право към фронта да подкрепите лично. къдравата сю направо с два меча пред кремлин да ги коли и да взима скалпове. носят се слухове че путин и цялото руско войнство така са се изплашили от заканите на сю че се готвят да абдикират и търсят ракета с която да избягат на марс.

43

Анонимен

преди 1 месец

Вън САШТ от Европа

42

Дарк

преди 1 месец

Браво!Сега остават и да подпишат капитулация на Русия без тя да разбере!

41

Ха-ха

преди 1 месец

Надежда всяка оставете!

40

Анонимен

преди 1 месец

Митов, Чолаков и Главчев да взимат шефа си банкянския страхливец и похотливец, да запасват по една пушка и бегом в Харков да бранят фашистите.

39

Анонимен

преди 1 месец

Унгарският премиер Виктор Орбан смята за безумни и безотговорни изявленията на западни политици, насочени към ескалация на конфликта в Украйна и водещи до пряк сблъсък с Русия. Отговаряйки на въпроси на канала Patriot в YouTube , правителственият ръководител каза още, че подобни действия създават заплаха от нова световна война с ядрено оръжие.

38

Анонимен

преди 1 месец

Не се изказвай неподготвен от левия бряг ве левор

37

Анонимен

преди 1 месец

До анонимен 37. Войната е заради факта, че нато се навира под носа на Русия. Русия няма да се примири с такава постоянна заплаха. Проблема е този, който разпалва подобен конфликт. Украйна е само територия и човешки ресурс. Жертва в интерес на САЩ.

36

Ха ха ха

преди 1 месец

Уж нато ще влиза в украйна, а то само пушечното месо на източна европа.

35

анонимен

преди 1 месец

Всички големи са виновни, особено Русия и САЩ ПРЕДИМНО. Кой прави войни, я си спомнете, малко ли тррррепаха и едните, и друтиге, а такива като нас само пригласяха на този или онзи, и то не винаги в наша полза. Напр. Путин пак можеше да си преследва интереса като дръне шалтера на ресурсите за Украйна, и край с нея, а не да ликвидира и свои, и чужди. Загуби има всякак. Войната е грозно и варварско решение.

34

Анонимен

преди 1 месец

Изключете ПП+Дб, ГЕРБ и ДПС от списъка. За всеки друг, но не и за тези военолюбци и продажници.

33

Анонимен

преди 1 месец

Всеки ден ще е така- до победата!

32

Анонимен

преди 1 месец

Митов е типичното празноглаво евроатлантическо крачетало, което бълва клишета и говори неопределено без конкретика. Когато Русия скоро постигне необратимо превъзходство в Украйна, същия Митов ще започне да говори за диалог с Русия и как е нужно мирно решение на конфликта.

31

за кого да гласуваме

преди 1 месец

всички искат да ни вкарат във война срещу Русия в единствена изгода на хамериканците. Всички ми се виждат съмнителни.

30

Анонимен

преди 1 месец

Марко Травальо, главен редактор на il Fatto Quotidiano - Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

29

баба мара

преди 1 месец

празни приказки не ни се слушат заминаваи на фронта да се биеш за украина а нетърси келепира писна ни от такива ли-це-мери затова не гласуваме отиваме нанови избори наесен докато не се махнат такива екземпляри

28

Анонимен

преди 1 месец

Явно подготвят България за нещо голямо, на нас ще се падне честа като главен бушон за евроатлантическите ценности.

27

Не гласувайте

преди 1 месец

За ГЕРБ.Ще ни вкарат във война.

26

До Анонимен 22

преди 1 месец

Заради руския закон за ЛГБТ пропагандата