52

Анонимен

преди 1 месец

След като няма смисъл от оръжия. Излиза че Радев на този МИГ 29 се е возил само за кеф.Скъпичко е.

51

Анонимен

преди 1 месец

Само в маргинални държави го канят нашия срам .Как е възможно този да няма никакво достойнство ?

50

Анонимен

преди 1 месец

Значи според теорията на слабоумния Румката, Съветският съюз е трябвало да предаде всичките си оръжия и САЩ да не му дава никакви, за да няма война. Според Румката е трябвало направо да се предаде на Вермахта. Браво, Румка!

49

Аркадашите

преди 1 месец

Орбан и Радев хванаха влака за Москва. Ще спират войната . Ще кандардисват Путин да се изтегли от Украйна и да не стреля по Украинците . Ха-ха-ха - всъщност отиват да целуват подметките на ЖужаКъсий. На Радев и Орбан не им дреме дали ще спре войната или НЕ.

48

хаххаха

преди 1 месец

ще спре с още повече. спряха мижавато настъпление на о3ките.

47

Руският

преди 1 месец

Руският военно-промишлен комплекс е увеличил 3 пъти производството на оръжие . путинските олигарси увеличиха 3 пъти милиардите си. Скоро войната няма да спре , олигарсите печелят както никога досега, докато крепостните гинат като мухи на фронта.

46

Влади

преди 1 месец

Те ти български генерал, страх го е от оръжията! За какъв че.п тогава е карал самолет, нали ако ни нападнеха той нямаше да иска да излети. Един вид, няма смисъл да се браним. Или , както се знае , Зеления чорап просто е руски агент и затова е такъв пацифист.

45

пак аз

преди 1 месец

Тоя преЦедент застана редом до орбан, копейката и разни други подобни несъвършенства!

44

Анонимен

преди 1 месец

КОЙ НАПРАВИ ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ВНИСА ГАЗ ОТ ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ? ПИТАМ!ТВОЙТЕ ШАРЛАТАНИ ИЛИ ТИ ПРЕЗ ТЕЗИ СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА? ХА АХАХА.. ЗЛОБЕН НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ НЕКАДЪРНИЦИ ДА СЪСИПВАТЕ ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ ТРИ ГОДИНИ

43

Войната няма да спре

преди 1 месец

с повече оръжие. нашия Рундът и Орбан да ходят в Масква за да накарат Жижето да използва малко оръжия и така войната ще спре .Не на войната , не на руското оръжие за масови убийства.

42

хаха

преди 1 месец

1во газа не е български , 2ро продажбата и оръжиятаи самолети са национална политика на Запада , главно САЩИ НАТО какво ще спре г-н президента ми е мн чудно ....

41

Ужас

преди 1 месец

Сащ печели милиарди от страданието и смъртта в Украйна.

40

Факт

преди 1 месец

Това го знаят всички разумни хора...

39

Анонимен

преди 1 месец

Рундьооооооооо. Преди Путин да нападне Украйна, Украйна нямаше почти никакви оръжия в сравнение с Просия, която се славеше като втората армия в света. Това спря ли просия да нападне Украйна? А ако украйна имаше най мощната армия на света, дали Путчик щеше да нападне Украйна? Така че Рундьоооо, тезата ти отиде на кинооо. Продажник такъв. Срам си за България...

38

хехе 2

преди 1 месец

за 1ви път чувам че БГ изнася газ за Унгария , а вие ?!?!?!?

37

Анонимен

преди 1 месец

Румчо Слабоумчо пак се излага из Европа.

36

Димо

преди 1 месец

Руските опорки, но през ВСВ не са се дърпали, когато САЩ са ги хранили и въоръжавали!

35

Хората

преди 1 месец

са казали:,,Кажи ми кои са ти приятелите,за да ти кажа кой си".Та кои са г-н президент приятелите на любимия ви Путин?Все отбор миротворци.Вярвате ли,че с тия хора може да се спре война с диалог?Така,че по-добре мълчете,а не говорете колкото да не мълчите.Знайте,че за мен сте срам за България

34

Анонимен

преди 1 месец

Приказки много, без да е казано нищо. Те това е...

33

Анонимен

преди 1 месец

Радка, вЕрно е, че войната ще спре ако Путлеряка изтегли всичките си оръжия и войници от УКРАЙНА. Айде сега върти един телефон на Путлеряка да си изтегли оръжията и да спре войната ми не църкай.