106

Помня

преди 1 месец

До Знаещ 100 Отчаян от соца Дийн Рид се самоуби.Изгонен от САЩ , нямаше къде да се върне.

105

Анонимен

преди 1 месец

До 106 - абсолютно. Зад най-силните китайски компании е партията, дори и електрическите автомобили не могат да имат такива ниски цени ако не са субсидиите от държавата. Ако се разчита на пазара, са аут. Има още доста неизвестни по отношение на китайската икономика - имотни пазар, високата безработица, т.н. Без западни технологии са аут.

104

Тримата от запаса

преди 1 месец

'Се надничаме в чуждото канче, да си гледаме в своето.

103

Анонимен

преди 1 месец

Лавров, Шойгу и Белоусов ще се срещнаха със Си Цзипин на неформална вечеря в Пекин при посещението на Путин.

102

Анонимен

преди 1 месец

Настъплението върви във всички посоки - и то доста добре. Това заяви Сергей Шойгу пред журналист в Китай и отбеляза, че спецоперацията остава негова основна задача на поста секретар на Съвета за сигурност.

101

Анонимен

преди 1 месец

Почти всички таксита в Москва са електрически москвичи, електромобилите са изключително подходящи ако се използват само в градски условия.

100

Русофил

преди 1 месец

Всички знаят, че Водата е винаги от страната на булката в отношенията с Китай и Северна Корея. Но пък путлероджендърите обожават да са булката в отношенията между мъже.

99

Да допълня...

преди 1 месец

До Анонимен 94 По времето на Мао Дзе Дун Китай беше най бедната държава. Един хладилник но 100 семейства , за да си купиш колело трябва да спестиш цяла едногодишна заплата.Алчността на Запада да произвежда евтино , изнесе част от производствата си в Китай и то с най висока принадена стойност.Китай задмина Русия с 200 и сега Путин ги моли да го спасяват.

98

Развеселен

преди 1 месец

А Салавьов и Скабеева вече започнаха да громят Шойгу за кражбите, и лъжите за това дали руските оръжия наистина са това, за което ги е представял :)

97

Стига бе,

преди 1 месец

...Китай дръпнаха в икономиката само със американски технологии и инвестиции! Същото направи и от Западът! Китай е това, което е сега, само заради Щатския и Западният пазар! А не както болен мозък твърди, че било заради Тянан мън ! Дори и да взема евтини суровини от Кремъл, къде ще си пласира стоката? В Русия на крепостните ли, или в Индия?

96

Анонимен

преди 1 месец

Китай отдавна е въвел зелената енергия защото имат достатъчно площ да разположат вятърни турбини и слънчеви панели. И Русия също, и в Русия има огромни площи с вятърни паркове. Но на тези енергии се гледа като нещо допълнително от което има полза, а не на основен източник, и въвеждането на тези енергии не е държавна политика, решава се от пазара, ако е изгодно и има условия строят се и никой не ги финансира.

95

Анонимен

преди 1 месец

Да бе верно Чебурашка дойде на кораб с мандарини ;-)

94

Pen

преди 1 месец

***, пишете повече за България! Не ме интересува от какво е зависима Москва!

93

Анонимен

преди 1 месец

Днес е пълно с въпросителни статии, явно имало е напън. А фактите са, че Руска Украйна става все по обширна...

92

Анонимен

преди 1 месец

Белград и Будапеща са му най-важните губерни на Си.

91

Знаещ

преди 1 месец

Единствените заблудени личности който са пристигнали в СССР са Дийн Рид той после избяга в ГДР и Чебурашка която я намериха в един сандък с мандарини на кораб във Мурманск

90

Анонимен

преди 1 месец

Русия все още не е започнала никаква ескалация по-отношение на запада. И в момента когато Русия започне ескалацията, тогава ще възникнат и съвършено нови ситуации за запада които ще ги накарат да се замислят.

89

Анонимен

преди 1 месец

Тцъ, Путин сподели, че на приватната вечеря в тесен кръг, му сервирали два къса патица по пекински. Той решил, че ще изяде само единият, но не можал да устои. Излапал и двата. Била много вкусна патицата по пекински.

88

Анонимен

преди 1 месец

Зелените енергии са най-яките енергии, но Путин им пречи да се развиват.

87

Анонимен

преди 1 месец

Началото на 80те икономиката на СССР превъзхожда многократно тази на Китай. България беше сред 30те най-развити страни в света. 89 г. китайците пуснаха танкове на площад Тянананмън срещу няколкостотин демократи излязли на майдан, докато в СССР Горбачов демократично побратимява СССР със Запада и се прегръща със САЩ. Резултата се вижда днес в сравнението двете икономики.