94

Анонимен

преди 1 месец

Русия води СВО в Украйна. Украйна продължава гражданската война на Изток от 2014, която се разлири значително. Акт на обявяване на Война НЯМА. Затова Украйна е напълно сама и може да разчита само на оръжие, инструктори и наемници от запад. Затова и Киев е обречен на провал.

93

Анонимен

преди 1 месец

Хубаво е че този nроnaднал сайт много скоро ще спре да съществува

92

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Боецът от украинските въоръжени сили Максим Лихачов открадна танк Т-64 от украинската армия и избяга в РусияСпряла ама друг път. Украйна сдава багажа, за една седмица са избити 11 000укри. Бандера си ги прибра във фашисткия ад.

91

Анонимен

преди 1 месец

Поредните глупости пак. Не ви омръзнаха наркоманските приказки. Путин умрял, ракетите свършили, бандерите завзели галактиката. Едни цветове да видиш, на нацията, тротинеткаджийската небинарна нация, умни умни и красиви наркомани и платени мисироци.

90

Анонимен

преди 1 месец

И днес много крепостници загинаха за царя-батюшка.

89

Историка

преди 1 месец

Русия ще загуби тази война.Последните и напъни се провалиха.

88

Анонимен

преди 1 месец

Украински народ няма. Това са манипулирани бивши руснаци.

87

82-ОМБР

преди 1 месец

Кво стана с неможачите(руснаците)!? Оооо...лее...Ле!

86

Анонимен

преди 1 месец

Тук пишат "Украинските сили са "спрели" Русия да напредва", а The Guardian днес пише: Украйна е на косъм от гибелта. The Guardian е много сериозна медия.

85

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 87 Да, ще "ударят" но ще ударят да бягат с всички сили. И това съвсем скоро ще стане факт

84

Анонимен

преди 1 месец

Фейк БГ, изключително много ви вярваме, пишете още хуморески от рода на "спряла и контраатакува"!!! Путин официално заяви, че не е поставял задача на руските сили да превземат Харков. Толкова за "спирането" а относно "контраатакуването", обърнете внимание на контраОТСТЪПЛЕНИЕТО на укрите в посока към Киев. Русбнаците всеки ден освобождават между 3 и 10 села в Украйна, населени с етнически руснаци.

83

Анонимен

преди 1 месец

От 24.02.2022 на украинците е разрешено само да се отбраняват! Ще е интересно, ако вдигнат забраната да удрят и те!

82

Анонимен

преди 1 месец

До анонимен келешКелеш, ужасно трагично е да имаш такива психични проблеми и дори да не подозираш. Моите най-дълбоки чувства към безнадеждно нелечимото ти състояние и натрапчивите халюцинации, които фантазираш, че са реални :)

81

Пълни

преди 1 месец

Глупости.

80

Василев

преди 1 месец

В историята на човечеството никога досега един народ не е спохождан от двоен геноцид и заличаване както украинския!Това ми дава надежда да мисля, че това е народ над който бдят свръхестествени вселенски сили и доброто винаги побеждава злото!Но и ние трябва малко да помогнем кой с каквото може, защото отгоре всичко се вижда и няма скрито покрито, както ние отсъждаме така ще ни се отсъди с Висше!Агент Саманта Роха!ЦРУ!!!

79

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 месец

да де, ама точно това чакат руските бойци - укронациститите да контра-атакуват. Със сигурност, контра-атаките на aбдaлитe ще бъдат посрещнати с подходящи и предварително и старателно подготвени средства, напр. Солнцепеци оттук-оттам

78

Бонго Бонго

преди 1 месец

Оня депутат къв беше дето сменим пола роман Ка дето се извинявал на Русия ха ха ха избран от руски гласоподаватели пууутиййн ха ха хаГейзейра мръсен

77

блицкриг

преди 1 месец

За две седмици Харковска операция, Русия превзе покрайнините на Вовчанск на 5 км от границата....за две седмици Вермахта превзе Полша.

76

Анонимен

преди 1 месец

Зеля разоръжи НАТО, големец.

75

анонимен келеш

преди 1 месец

Наздраве кАпейки:):):)И днес поне 300 русначета оставиха костите си в Украйна:):):)Ние Левскарите бехме на маса после ходихме до могилката и сега пак сме на маса:):):)