152

ПроСоТо

преди 3 месеца

само толкова?...Е,"Колкото-толкова"..Нали "жив е той жив е" !..Това е важното !...А,и явния факт ,че не е забравил тренинга си от комсомолските времена да ръси КЛИШЕТА,угодни на "силните на деня"..

151

Анонимен

преди 3 месеца

Още много години България ще търпи отрицателните последствия от неадекватното решение на Борисов да избере за президент човек, който е правил хороскопи

150

Анонимен

преди 3 месеца

"Идеологии, които граничат с фашистката и искат доминацията на една нация над друга, нямат място в Европейския съюз"--------------Роската току що описа ЕС, където не една, а две нации се борят за доминация над всички "членки". Да не говорим и за господарите му от САЩ, чиято цел номер едно е световна доминация.

149

Анонимен

преди 3 месеца

А какво ще каже преЦедентчето за малкото кокетно генoцидчe, което иBpeйчeтaтa в момента извършват над палестинците? Избавил ли се е преЦедентчето от романтичните си представи по отношение на иBpeйчeтaтa??

148

Точен

преди 3 месеца

До АнонименА Вие защо пишете на слОвянски език? "Прежде убо слОвяне немаахомъ къниги и четаехомъ и гадаехомъ чретами и резами..." Автор: Черноризец Храбър, 893 г, от Великия Преславски събор. Невежеството е 100 % качество на ***.

147

Гошо

преди 3 месеца

Благодаря! Като видях снимката повърнах и сега ми е далеч по-леко....

146

Шаши

преди 3 месеца

Уф. Десибанев пак се събуди Спинкай, спинкай.

145

Анонимен

преди 3 месеца

Расим Банов е жив политически труп, отиващ в нищото. Никой не се интересува от безличното му мнение, оснен платените ***.

144

Вартолейшън

преди 3 месеца

До Капитанът: А Вучич дори се хвалеше че Сърбия за първи път имала повече население от България. Но мисля че изпускаш една подробност. Сърбите може да бегат от Сърбия, но пък държавата планира да присъединят по един или друг начин Република Сръбска от Босна към Сърбия и ето ти едно 1-1.2 милиона още сърби :) Така че те са си гарантирали нещата да не изглеждат толкова лошо на хартия за следващите 10-15 години.

143

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбите винаги са били васали в историята. На Византия, на България, след това на Османската империя, на Запада и СССР при Тито, едновременно. А днес на Русия и Китай.

142

Браво Роска

преди 3 месеца

Ще гласувам за теб

141

Анонимен

преди 3 месеца

95 Сръбска делегация начело с нобелиста Иво Андрич, тогава министър в правителството, е преговаряла с Хитлеристка Германия за съюз, но като виждат, че не им се обещават нови земи, сърбите се отказват и се присъединяват към съюзниците.

140

Анонимен

преди 3 месеца

До Браво Роска 140 - Да пази господ тоя пла.змодий пак да стане президент.

139

Анонимен

преди 3 месеца

95 Сърбите винаги са водили "самоубилачка" /самоубийствена политика. Стрелят си в крака, после реват, от две майки едновременно, да бозаят.

138

Анонимен

преди 3 месеца

135 Ха,ха,ха, "славяните" казваш?! Това понятие е измислено твърде късно в човешката история и днес служи само на имперските интереси, на агресивна Русия и на сръбските сепаратистични такива. Два пъти е изказване идеята за Славянска, Балканска федерация, но и двата пъти е била отхвърляна, като опит за завладяване на Балканите от Сърбия по заповед на Русия. Веднъж Левски я отхвърля, след това при Георги Димитров. Видяхме как се разпадна Велика Сърбия, маскирана като Югославия. Без нас, моля!

137

Анонимен

преди 3 месеца

135 "Славяни" живеят навсякъде по света. Има ги на всички континенти, глупендертакъв.

136

Анонимен

преди 3 месеца

rлупак каква романтична представа бе неадекватен. Те винаги са работили срещу България дори по времето на видинското въстание са го предали

135

Анонимен

преди 3 месеца

135 Ха,ха,ха, "славяните" казваш?! Това понятие е измислено твърде късно в човешката история и днес служи само на имперските интереси, на агресивна Русия и на сръбските сепаратистични такива. Два пъти е изказване идеята за Славянска, Балканска федерация, но и двата пъти е била отхвърляна, като опит за завладяване на Балканите от Сърбия по заповед на Русия. Веднъж Левски я отхвърля, след това при Георги Димитров. Видяхме как се западна Велика Сърбия, маскирана като Югославия. Без нас, моля!

134

Пикая на Сърбия

преди 3 месеца

И Северна Македония, но най вече на Русия

133

Браво Роска

преди 3 месеца

Пак ще бъдеш президент. Не ни трябват руски изтривалки тук