42

Анонимен

преди 1 месец

А пък нашите ще са с маратонки, защото от хотела, в който ще е абитуриентския им бал, им забранили да са с токчета, за да не им повредят килимите. Представяте ли си? Обществена сграда си пази килимчетата да не им се повредят?!? Още съм в културен шок. И се чудя какви ли гости посреща хотелът в тази зала през другото време? Някакви боси хора ли? Ама така е с бързо забогателите чалгoпитеци - oтвън лъскаво, ама още им е в душиците мизeрията...

41

Анонимен

преди 1 месец

Безсмислен панаир на суетата!

40

бързи кредити пак

преди 1 месец

и после защо някои остават на улицата като ги одерат с яки лихви и без апартамент.Също и бързи кредити за почивки на морето и екскурзии по европа

39

Анонимен

преди 1 месец

Чудесни очаквания от живота изграждат в девойчето. С нормална юридическа или адвокатска практика ще работи в най-добрият случай за чифт и половина обувки на месец . За по-високи доходи ,или подходящ съпруг, или кекс срещу заплащане.

38

Анонимен

преди 1 месец

Гледайте сега, нормално е ИТ фрийланс с рейт 1500 евро на ден да си купи обувки за 1к евро. Ама на някакви тотални ceляндypи бачкотещи бачкери дъщеричката да се обуе в това в дивния прованс е, меко казано, много тъжна картинка. Защото тия 2к могат да отидат за квалификация. Ама откъде да го измислят това гастарбайтерите й неграмотни родители... В това число влизат 75% от абитуриентите. Лош материал, бъдещ слугинаж в ЕС. Няма лошо- повече пари за нас, квалифицираните.

37

Анонимен

преди 1 месец

интересна снимка -бедничко облечени роднини, евтинки коли,наконтени като за селска сватба моми

36

Анонимен

преди 1 месец

До до 37-ми И логичния - Дано са по-късметлии и най-вече по-разумни. По тв хванах част от репортаж, абитуриентка с обувки за два бона, вероятно е същата от статията горе. Мечтата и да стане адвокат. Да си я сбъдне пожелавам.

35

до 37-ми И логичния

преди 1 месец

завършек на всичко това - чалга смbрт.

34

Анонимен

преди 1 месец

Чалга култура, чалга визия, чалга живот.

33

ЕШ ПА ТАЯ

преди 1 месец

А ПРАШКИ ЗА КОЛКО?

32

Ужас

преди 1 месец

Всяка година едно и също... Това да завършиш и да правиш такава показност, все едно си направил нещо кой знае какво... Кому е нужно? И две статти надолу оня от Пловдив, дето е карал джип за 100к с 200км в града и се разцепил в дървото, та и той на бала си е имал скъпи обувки, крещял е от джипа на фона на чалга, возил е други момиченца и те със скъпи обувки, а сега ще ги носят бавно...

31

a

преди 1 месец

Селчуци на кубик!

30

Някой

преди 1 месец

Този "отличен" и той ще да е някоя хилядарка!

29

Простакът

преди 1 месец

Кой казааааа: еднооо, двееее, триии, четириии, пеееет, седееем, май изтървах шееееест

28

@@@

преди 1 месец

Суета, определено любимия ми грях....Ал Пачино сещате се в кой филм.

27

Когато не си имал

преди 1 месец

никакъв принос за обществото и държавата, а получил образование и родителите ти са те хранили 18 години и в бонус на това някой реши, че заслужаваш да бъдеш глезен... е, какво повече може да се очаква от това, на 21 години да влетиш в дърво, със 150км/ч. в 3:30ч. сутринта, с джипа, купен от родителите ти, убивайки себе си и други хора наоколо, а много често и убивайки само другите хора...

26

Заслужило?

преди 1 месец

Ау. И с какво го заслужава? Че е завършило 12 клас, но сигурно продължава да е неграмотно. Отделно няма изкарани два лева в живота си. Мен навремето баща ми ми даде пари за бригада, които си взе до стотинка като се прибрах. Никакви глезотии като телефони и компютри в училище. Не че нямаше пари. Сега се женят и мама и тати плащат ипотеката, а те вече са мъже на 40 с две деца. Е, колко мъже, сами преценете.

25

Я па я..!

преди 1 месец

Бих си купил обувки за два бона , само ако имат гаранция от 20 години.

24

Пенсионер

преди 1 месец

Едно време 1968 г. като абитуриент обиколих София и най скъпите обувки, които си купих бяха гръцки от 16 лева , но и заплатата на баща ми беше 95 лева.

23

Анонимен

преди 1 месец

Моят синковец *** кат тели,едва изкласи. От обувки за два бона няма нужда,но му купих последната есовица GL за бала, за да може в нея да е пълно с пълни отличнички с обувки за по два бона.