52

Ами

преди 4 месеца

До Анонимен52 С какво да се занимава, това ще да е специалността му от университета в Белград!

51

Зозо

преди 4 месеца

До филип.... Яж албанския!!! Клоун.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Освен с България, този с какво друго се занимава?

49

Анонимен

преди 4 месеца

Българина може да бъде много лош пендер, така че внимавай с приказките :)))

48

Случаен минувач

преди 4 месеца

Трябва много твърда дипломация по адрес на нахалните македонци. Защото наистина са нагли. Но нашите дипломати са мекушави. И какво е това сега - Главчев - хем премиер, хем външен министър? Смешна работа...

47

Анонимен

преди 4 месеца

Българин, какво да го правиш! Мисли си, че на някой му пука за какво се вълнува. Айде, говори каквото си искаш предизборно - ПОЗВОЛЯВАМЕ ТИ!!!

46

БЪЛГАРИН

преди 4 месеца

Пълен бойкот на всичко сръбско заради политака на геноцид и асимилация към българите от Маккедония , западните покрайнини и ТНимошко! Никакви сръбски кафански чалги! Сега ще се разбере кой е истински българин а не акто учиндолския чалгар.

45

Рамбооо

преди 4 месеца

Този сърбоман много мрази българите.Но в този живот всичко се връща и то тъпкано, защото много хора са загинали за тази Македония, а гърците направиха така, че да има бъдещи конфликти заради това име Република Северна Македония

44

ясно

преди 4 месеца

Браво на Румен Радев ако е изразил ясна и недвусмислена българска позиция!

43

Така е...

преди 4 месеца

Управляващите България не защитават интереса на хората от много дълго време... Вече са забравили как се случва даже, не могат и да искат!

42

Vs

преди 4 месеца

Езика им е ясен! Български, ама на "шльокавица"! Идентичност - засега нямат! Виновник за случващото се - ДАНС и държавата, които работят само за собствен интерес и са много яки родоотстъпници! Което, от своя страна, позволи на сърбите да всеят ненавист към българите. Това е. Иначе всички знаем, че почти няма известна личност, която да няма македонски корени! Представете си докъде е стигнало облъчването!

41

Анонимен

преди 4 месеца

С тия мнения ще си останете в чакалнята на ЕС до 3000-та година:)))))))))))))))

40

Тоя се е напушил!

преди 4 месеца

Не знам ЕС да е отхвърлял някакви Български искания, но е ФАКТ че днес Северна Македония е все още в чакалнята и няма скорошни изгледи да дочака Европейския експрес! Но зад баира пухти Сръбския парен локомотив марка "Патризанец" с раздрънканите Юговагони и току виж се е качила на него.То за него няма НИ ЕДИН кандидат от бившите Югорепублики, но за Северна Македония има запазено място....за бунището на историята.Та това е изборът - или ЕС, или Сърбия, живееща още във времето на Тито и Милошевич!

39

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС неможе да отхвърли историята ни охльов. С тая омраза ще видите ЕС в другия живот. Това че е подписано нещо не означава че сте влезли. Няма дс гласуваме за вас докато не си махнете антиБългарското правителство. Селчо. Когато е имало България вие не сте били замислени дори. Нямаш език. Уж не си Българин а говориш на кирилица . Уж Кирил и Методи били "македонци" , а говориш и с латински ченгели? Измислен клоун , като историята ти.

38

Абе

преди 4 месеца

До Анонимен42 Не само е прав, но трябва да застане "Мирно", защото те са подписали договор! Та подписаните договори, трябва да се изпълняват. За това нищо не се прави на устна договорка.

37

Свобода

преди 4 месеца

*** и путинофилите са виновни за тая каша с македонците. Заедно народите ни трябва да се борим за европейска интеграция, защото сите сме балканци и братя.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Пендераски...Вие сами се спъвате....като куци коне сте....с капаци...

35

Абе

преди 4 месеца

До Реалполитик Никой не ги кара насила да казват , че са българи. Да бъдат, каквито искат, но не могат и да казват , че отдавна починали българи са македонци! Да не говорим за преиначаване на много факти. Не може през 1900г. 1 182 000 души от 2 858 000/по официална турска статистика/ да са българи и после през годините да се стопят до около 3500 човека към днешна дата! Това може да стане след много здраво етническо прочистване и терор!

34

Елементарно Уотсън

преди 4 месеца

Да изберат - или със Сърбия или с ЕС. Средно положение няма.

33

Хаха

преди 4 месеца

Аз не разбирам защо не им резнем клона от всякъде. Гражданство, образование, визи и т.н., а накрая просто да забравим, че съществуват докато не се усетят сами колко са зле.