10

ароматния

преди 1 месец

Ще се вдигне или ще падне избирателната активност от това начинание ще стане ясно след два месеца.

9

Анонимен

преди 1 месец

А дали ще го прочетат изобщто това писмо пишман алколизираните наркоманчета госпожа никой, май не :))) На цигарите като сложиха некакви с тумори, дали се спря да се пуши цигари :)))

8

Сифилиско

преди 1 месец

Вселената ще обиколят, но няма да се сетят че освен тъпия ни манталитет, огромна вина за не малко случаи има и изключително лошия път на много места.

7

Ivan

преди 1 месец

Не ви ли е срам допълнително да травмирате тези нещастни хора?!Вземете ВИЕ да си вършите работата,излезте от храстите на катаджийските си хранилки и отидете НА ПЪТЯ,КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО.Престанете да ни рекетирате за несъществени нарушения!Вие сте също толкова виновни за ситуацията със загиналите,защото отговорността за безопасността е ваша и затова ви плащаме заплатите и ранните пенсии до гроб.Голяма идея родили с к.ухите си к.ратуни отново,БРАВО НА КАТ.

6

Анонимен

преди 1 месец

При плащане на глобата трябва ли да се рецитира писмото пред служителката зад гишето?

5

Анонимен

преди 1 месец

писатели,вземете и оправете и дупките по асфалта че пак станаха за джакузи.Инфроструктората със 5 агенций не можете да подържате и не знам си колко данъци и глоби сега и писма ще пращате да се побъркат тия от пощите! Избори идват ,няма ли да ни пращате писма за кой да гласуваме???? Или направо колети както беше до скоро.

4

Анонимен

преди 1 месец

Вместо да натискат КАТаджиите да си върши работата, а не да мишкареят по цел ден зад некой зид или храст, те тръгнали писма да пращат. Сълза&Смях.

3

притеснен

преди 1 месец

много не могат да четат измислете как да им качвате писмото в тик так някак си да го слушат

2

Анонимен

преди 1 месец

на тая бъчва как и не омръзна цял ден да обикаля медиите и да ръси "мозък"

1

Пратих ти снимка

преди 1 месец

Към глобите за пътни нарушения,може да прикрепят и снимка на ушев как събира лептата от дилърите за да си бачкат спокойно,или на симонка със стълбичката и припотени цаки. Ще има ефект.