46

до 49

преди 1 месец

Отцепленията и разцепленията никак да не ни плашат. Действително жалко е, но що можем да правим, когато си сме българи и всички страдаме от една обща болест!" - Това го е казал Гоце Делчев. Не знам какви доказателства искат мекемакаците.

45

Анонимен

преди 1 месец

Той е бил българин. Нима някакви си избори в БЮРМ биха променили това? Нашите избори са зле, но ако това е темата на техните избори, то те са още по-зле.

44

Абе

преди 1 месец

Защо все се занимавате с мижави държавички. Коя сериозна ще се връзва на това чии бил некой си потуркьовец. Некой от вас ходил ли е по Гоце Делчев или Петрич. Най-противвата част от населението. Това е неземна простотия. Да си ги взимат. Никой не е приревал за тях. Та като гледате тия уж цивилизованите у българско, смятяите какви диваци са тия у баш Македонията. Не ми пука за тях. Да се изколят. В стила им е.

43

Анонимен

преди 1 месец

Мицкоски ще свърши като Кадафи.

42

Анонимен

преди 1 месец

И Ванче Михайлов е македонец . А тодор живков беше шоп.

41

Анонимен

преди 1 месец

Няма лошо да спрем да си делим личностите на ваши и наши. Познавам много хора които казват че са и Българи и Македонци.

40

Анонимен

преди 1 месец

Ами той Гоце Делчев е казва многократно, че е българин, какво толкова ги обърка македонските българи, че не разбраха? Той цял живот се бори Македония да се присъедини към България, ако види в какво са се превърнали днешните македонски българи, ще се обърне в гроба. Тези негодници го имат за национален герой, а ежедневно се изхождат на делото му.

39

Колю в ски

преди 1 месец

Кой го скъсат по бел и история става македонец.

38

Анонимен

преди 1 месец

Тия са редовни като менструацията на простомакетутка. Веднъж месечно ако не й дойде и скръб, траурен ден обявяват. Вторият им национален език е албански. Ония за Гоце Делчев се сетили? Все едно Полша да почне да разправя, че Варна е тяхна?!! Ами Владислав 3-ти Варненчик е поляк. Ние, варненците излиза, че сме поляци по тая логика? А сега пак за Гоце Делчев се сетили. Той е роден в Килкис (днешен Кукуш) Гърция. Я.. макетета ми обяснете чий го е дирил по родопско? Или и Родопа планина е МАКЕ?

37

анонимен

преди 1 месец

Тъ*пи, тъ*пи, тъ*пи и измислени македонци! Предците ви БЪЛГАРИ, се въртят в гроба, заради вашето родоотстъпничество! Ама хак да ви е, ще бъдете отритнати до гроб!

36

Бугараш

преди 1 месец

И тъй като Пендаровски ще спечели изборите в Северно Скопие, ще се окаже, че "македонскиот народ" го определя Георги Николов Делчев - Гоце, като българин.Просто и ясно - Мицко "се изпука во нога", както казват съседите.

35

Анонимен

преди 1 месец

Правиш един Мицкоски в Скопие. Правиш един Каракачанов в София . И проблема ти е готов.

34

Анонимен

преди 1 месец

Гоце Делчев е БЪЛГАРИН а Мицковки е родоотстъпник и предател на БЪЛГАРСКИЯ СИ РОД!

33

ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ

преди 1 месец

НЕ Е БИЛ СЪРБИН.И НЕ Е ВАЖНО КАКВО МИСЛИШ ТИ АЛТЪНГРОШЕВСКИ А КАКЪВ СЕ Е ЧУСТВАЛ ГЕОРГИ ДЕЛЧЕВ. ЛЕСНОЕ ДА ОПРЕДЕЛЯШ ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО НЕ Е ВЕЧЕ МЕЖДУ НАС И ДА ТИ ЗАШЛЕВИ ЕДИН ШАМАР ДЕТО ГО ОБИЖДАШ ТАКА

32

Анонимен

преди 1 месец

Не знам за какво изобщо ги коментираме, тия са постояннен проблем, нямаме нужда от тях, да се чувстват и определят каквито си искат

31

Анонимен

преди 1 месец

До сърбокомуниста Мицков, какъв е човек който сам се определя за българин, кръстен в българска църква от родители българи, завършил българска гимназия, българско военно училище, майка му и баща му се преселват в България, защото са българи и го заявяват, бил е ръководител на ТМОРО и ВМОРО, където в устава пише че е организация на българите в област Македония. Във всички предброяване на населението в област Македония и Одринско извършено от Отоманската империя не е преброен дори един македонец, а

30

Анонимен

преди 1 месец

Какво значение има такъв спор?

29

Анонимен

преди 1 месец

Сърбин и македонец разбират единственно от бой. Докато не бъдат хубаво напердашени все ще разправят глупости с тяхната грандомания. Има една едиствена страна която има интерес да прави напрежение в региона. Само се замислете на кого симпатизира Сърбия и ще се сетите коя държава мъти водата в момента.

28

Цитат

преди 1 месец

Гоце Делчев: "...и все пак, тате, сме си българи!"

27

Анонимен

преди 1 месец

Макетата хептен изтрещяха. Вместо да водят кампанията си с това, какво ще направят за избирателите си, те пак за фалшивата си история я водят. Много важно дали Гоце Делчев е българин или македонец, щом народът ти гладува, ама отде толкоз мозък у едно маке