171

Анонимен

преди 1 месец

Няма нищо за чудене и вайкане.Всичко излиза наяве,когато клановете от кастата се сблъскат помежду си.Тогава се вижда и в каква държава живеем.Опасни връзки и зависимости по мафиотски (не по отживялата своето време френска монархия-по Шадерло льо Лакло) Компромати и Съдебна разпра с всички,които не споделят идеята за"Чиста и Свята Република".

170

Анонимен

преди 1 месец

Най-страшното за България и българите са политиците й. Вместо да построят болници за хората, те си правят избори за милиони. А после хората събират капачки за кувиози

169

рендетУ

преди 1 месец

Ако щете вярвайте, но Винету е по-малкото зло за държавата!!! Тримата Меринджеи - Киро Т., Асанчо Ококореното и Ленчето "Общата" са истинския смъртоносен Вирус!

168

pich

преди 1 месец

Този се мисли за Берия, но само дано не си замине като Берия ...

167

Анонимен

преди 1 месец

Мислете,когато гласувате.Иначе това недоразумение пак ще ви трича.

166

Банкеръ

преди 1 месец

Фнимателен поглед в произхода на всички депутати без изключения е от БКП.Соца може да си е отишъл но комунистите и потомството им Ви управляват и няма никакви изгледи нещо да се промени.Освен да ни окупира някоя държава и да си назначи аристокрация.По мирен път никой няма да даде властта.То е,като да отрежеш клона на който си седнал.

165

Анонимен

преди 1 месец

Ами като ги няма парите,защо се пънеш да управляваш?Как ще управляваш без пари?

164

Анонимен

преди 1 месец

Плащаме данъци,осигоровки и даже на данъците данък,щото и там им сложиха лихва,че и някой уж"улуги" и ДДС.И пак няма прокопсия в тази мутренска държава а само тирания.Гласувай не се страхува,за да живееш по-добре,не само ти а и тези след теб и за да ги има.

163

Анонимен

преди 1 месец

Да не дава Господ тоя да е пак първа политическа сила .Ще ни разкаже играта.Щял да докара дефицита до 1%!?Демек,никакви заплати,пенсии и други глезотии.Ще стягате коланите да ни дойде акъла,евентуално.Така му били казали от МВФ,т.е. приятелката му Сталинка,която му казваше,че ще спи на мека възглавничка..Ха,ха,ха!!Да им имам паролите.

162

Анонимен

преди 1 месец

Фактичски ние си плащаме за Всичо,в тази квазидържава,въпреки данъците.Имам в предвид,мутренската власт.(държавата в Държавата)Затова и има милиарди за крадене.

161

Анонимен

преди 1 месец

Когато Законите не са справедлиеви,фактически не са закони а инструкции за грабеж на гражданите от една политическа каста обсебила всичко в ДържаватаЧрез разни схеми и под претекст,че в България има Пазарна икономика,ни превърнаха в клиенти и на държавните институциите,даже и на държавните хуманни институции,въпреки,че плащаме данъци.Крадци а не демократи.Гласувай,за да ги изметем от политиката и да се отървем от всички мародери облечени във власт.Лустрация и нови Закони,справедливост за всички

160

Иде жега-та

преди 1 месец

Абе я виж там в кое чекмедже са са...айде, напъни се и шсе сетиш! То старовст, склероза, ама...се шсе сетиш по некое време де са парите! И аз тъй като си забравя очилата и ги намирам...чак в комшийката!

159

Анонимен

преди 1 месец

забавляват раята пак

158

Анонимен

преди 1 месец

Заради калната кампания на този,след изборите ще имаме нови избори.И нека пак се чуди къде са парите.До тука за 3 години и заради такива като него за избори са похарчени 700 милиона лева.Това са 5 детски болници!

157

Анонимен

преди 1 месец

Докато Борисов и Пеевски са в политиката, ПРОМЯНА няма да има.

156

Анонимен

преди 1 месец

Мазнинката,Боко,е в твоето чекмедже.Моето е сухо и празно.

155

Анонимен

преди 1 месец

Преди години,интелигентните млади хора,студенти в Лондон те попитаха,когато се погледнеш в огледалото,дали там не виждаш Пеевски!?Ти се разгневи и повече не отиде там.Те още тогава те разбраха що за стока си и кой стои зад теб,а тук има учудващо много хора,които или не го разбират,или се правят,че не го разбират.

154

Анонимен

преди 1 месец

Автентично следствие,прокуратур,съд,затвор за онзи който ограби българите и ги направи най бедната нация на Балканите и в Европа.Един тлъст трибуквен сайт си обърна ***, за да засмуче стотици хиляди лева за да хвали банкянския.

153

Анонимен

преди 1 месец

Няма ги! Изхарчи парите от шкафчето и вече е празно, а на тези избори пак не се знае ще има ли храна за теб.

152

Анонимен

преди 1 месец

Български"патент"в политиката.Вместо лустрация,мутризация и окупация в политиката. Под претекст,че в БГ има Пазарна икономика ни превърнаха в клиенти и на институциите и на тези с хуманна цел,освен на търговците по занятие И гражданите фактичски са обезправени, защото трябва да плащат за всичко въпреки данъците.Крадци а не демократ и Гласувай за да изметем,крадливата каста и да промени живота и на бъдещите поколения.