347

марш в канализацията

преди 2 месеца

академик ***

346

Анонимен

преди 2 месеца

Те Борисов и Пеевски крадат не за себе си, а за Путин явно.

345

Анонимен

преди 2 месеца

Да знаете, че ако Денков се изпъъррди, отсега ви казвам, че Путин е виновен!

344

Анонимен

преди 2 месеца

До МагеланСкрий се, комунистите са западно творение, а не руско, какво си запляскал лъжи тук? Я виж къде е живял Ленин, какъв е Парвус, Троцки, Маркс, Енгелс, Роза Люксембург, Карл Либкхнет и че точно сестрата на Ленин е правила атентат срещу руския цар още преди Октомврийската революция! Писна ни от лъжите и грозната ви Гьобелсова, лъжлива пропаганда! Не се свените и историята да манипулирате по най-груб начин!

343

Магелан

преди 2 месеца

За да скъсаме пъпната връв с Русия трябва да скъсаме дипломатически връзки с тази държава на Антихриста и Сатаната и със закон да се забрани руския език.

342

Исторически парк

преди 2 месеца

Денков що крадете на митниците беДенков: щото путин е виновен

341

Българин

преди 2 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

340

Джендър

преди 2 месеца

ПУТИН Е ВИНОВЕН!

339

Магелан

преди 2 месеца

Шок и ужас.За информация на Българските русофилчета Путинофилчета.СССР.1917гд.Октомерийска революция.Ленин.Избито без съд и присъда и незнайно къде заровени труповете на цялата Царска Фамилия Романови като има между тях 4деца.Няма фен за да не станат символ на протести и отмъщения.Това се случва в Русия 20 век с претенции за цивилизована страна..С това започва геноцида над собствения си народ от нации и народности в границите на СССР.Следват репресиите на Сталин ,Берия .10млн.и ГЛАДОМОР 5млн. жр

338

Стилиян

преди 2 месеца

Не заради Москва, а заради това че не можете да крадете като ГЕРБ. Хем сте алчни хем не особено интелигентни.

337

Ха-ха

преди 2 месеца

След като България е пълна с менте професори и менте генерали, отнякъде се пръкна и тоя менте академик. Значи скоро можем да очакваме и менте маршал... Що не и генералисимус, като ще е гарга, да е рошава.

336

анонимен

преди 2 месеца

Този прекалява. Хем нас...н хем голям. Само глупости говори. Бил академик ?! Офффф

335

Анонимен

преди 2 месеца

Този не**щ**а*стник няма спиране в тоталното си пропадане! Най-скапаният,гнусен и жалък премиер,който България някога е имала!!! Дано се разкара завинаги от политическия хоризонт,да ходи да си духа сапунените мехури и никога повече да не се мярка пред очите ни!!! Никога повече подметките на шошоро от ПП във властта!!!

334

Бай Чеп

преди 2 месеца

На този господин това "академик" прякора ли му е? Не е ли по-добра титлата "бягащия в подлеза"?

333

ТОП НОВИНА

преди 2 месеца

Лош Путин!Убав Денков!

332

Денков

преди 2 месеца

Ся, кво да ви каа: Путин е виновен! Аз, като академик, т.е. велик учен, напълно реалзиирало се, мучащо говеду на ясла, нема как да съм виновен. Академика не греши! Бог е той, Бог в очите на електоралните добици!

331

Магелан

преди 2 месеца

Шок и ужас..На последните избори в Турция стана някакво чудо.Всички са с мнение че турците не я чуват демокрацията.Но в случая излезли да гласуват на местните избори почети 80% от право на глас показа че в Турция има едно голямо демократично мислещо общество което осъзнава ще колкото повече хора гласува,политиците ще изпълняват народната воля.И сега да се върнем на предстоящите избори в БГ.Борисов навсъде говори че те били най голямата партия.Голяма лъжа при положение че само 40% ще гласуват.

330

Анонимен

преди 2 месеца

Той много е вещ по украинските дела ,сега е спец и по руските дела,че хване влака от Полша за Украйна да иде при Зеленски да изпишат по една )

329

Анонимен

преди 2 месеца

Стане ли дума за Русия коментарите стават стотици за броени минути.Доказателство, че русофилите се интересуват повече от Русия, отколкото от България

328

Анонимен

преди 2 месеца

Ако тоя е Академик, аз съм диригент на духов оркестър. Добре, че не целият бг народ е изтрещял като него