155

Хм...

преди 1 месец

Може би Тръмп ще стане президент.Китайците бързат да построят два нови заводи за белина за да задоволят търсенето в САЩ. Победата на Тръмп ще бъде полята с белина.Толкова белина ще се изпие,че направо няма да може и по улиците да се диша,а болниците ще са пълни както никога досега.Макрон е направо бесен-САЩ са отказали доставките от Франция на шампанско!

154

Анонимен

преди 1 месец

Ъхъ, както натисна за Джавелините навремето.

153

Анонимен

преди 1 месец

Ето затова никой няма да позволи на лудия Тръмп да дойде на власт. Той би трябвало да работи за падането на Путин и режима му от власт, не да му помага!

152

Колкото и

преди 1 месец

минуса да ми сложите - руснаците ви разказаха играта. И продължават. Иначе Украйна си е баш за НАТО- ни войници имат, ни оръжие.

151

вгз

преди 1 месец

Тръмп ще накара Украйна да отстъпи до средата на Берлин и пак да вдигне стена.

150

Анонимен

преди 1 месец

Е въобще, смелостта и увереността на българските *** набъбна откато Жълтия Клоун започна да работи за Путин! Така изпъкна и руската "мощ"! Когато срещу Русия стоеше въоръжена армия, нещата бяха други. Каква велика сила - ако не беше американската помощ и до момента Могучая щеше да целува калта в Украйна. Жалка работа - точно като българските и фенове!

149

Анонимен

преди 1 месец

До Тези - да де, ама когато американците доставяха оръжие за да може Украйна да се защитава не бяхте толкова намъмнали! Тогава плачкахте колко е лоша Америка.

148

Бако

преди 1 месец

Какво да отстъпват?Крим и Донбас никога няма да са Украйна,ако изобщо Украйна продължи да съществува

147

Тези

преди 1 месец

наистина забавляват. РФ си взе Крим и Донбас. Ни Тръмп, ни който и да е, може да направи нещо. Ама дай да ни вметнат някоя зарибявка, как от САЩ зависи нещо.

146

Анонимен

преди 1 месец

Според пропагандата, обучените и въоръжени по натовски стандарти бандеровци досега трябваше да са разбили примитивните мужици, които спят в дупките на мечките и ак.ат в дупки в леда. НАТО е супер дупер мощен съюз и всички ги е страх от него. Западът ще наложи малко санкции и РФ ще се разпадне. Само фанатици, луди, наркомани и платени могат да продължават да повтарят тези глупости, на гърба на стотици хиляди мъртви украинци.

145

Мачкай, Тръмп!!!

преди 1 месец

Мачкай киевските фашисти и наркомани!!!

144

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение. Именно за това Путин каза че не иска Тръмп за президент , защото е непредсказуем. Путин иска зона щит между Русия и Нато и затова му трябва цяла украйна. За себе си той е прав.

143

ДОНАЛД ДЪЪМБ

преди 1 месец

Е СЪЩИЯ КАТО ПУТИН

142

Анонимен

преди 1 месец

Дори идuотите започнаха да разбират неизбежността на антропологичното опустошение на Украйна. Само жълтонасраните паветници продължават убедени да вярват в победата на Украйна и стратегическото поражение на НАТО и целият консолидиран цивилизован технологичен свят който ака на мраморни тоалетни чинии над бедна и изостанала Русия където 80% нямат канализация и ползват външни тоалетни при -40 градуса.

141

Анал Вова

преди 1 месец

Тръмп ще му писне, ще пусне атома в Москва. Русофилията ще плаче.

140

Анонимен

преди 1 месец

Именно за това Путин каза че не иска Тръмп защото е непредсказуем. Путин иска зона щит срещу Нато и затова му трябва цяла украйна. За себе си той е прав.

139

***

преди 1 месец

оtпадък!

138

Анонимен

преди 1 месец

Яко страх тресе Европа. Спомняте си как рече и го направи, изтеглянето на войските от Афганистан.

137

До 140

преди 1 месец

А ти си просто биологичен ***...

136

Анонимен

преди 1 месец

До ПРОРУСКИ АКТИВИСТ - еми, дрън-дрън! Обикновен български оtпадък!