383

Анонимен

преди 1 месец

Украйна и украинците са руснаци , част от Русия и мястото им е в Русия, те чакат и се тайно се молят Русия да ги освободи, а ти какво правиш там, незаконно избран с измама? И защо не сте осъдени за ограбване на руско-украинското население, насилие, убийства?Всички големи градове в Украйна, се вдигнаха на бунт срещу вас и Майдана, който се провеждаше, също и срещу нацизма, записите с бунтовете ги има, има запис и как убивате хората, те не ви искат, вие сте им чужди, а управлението ви е тиранично

382

Мдамммммм....

преди 1 месец

...този още не е наясно, че Украйна ще загуби войната с Русия и с помощ от САЩ, при това с много по-тежки загуби и последици, отколкото без помощ...

381

Анонимен

преди 1 месец

Време беше.

380

Анонимен

преди 1 месец

На този *** всички са му длъжни.

379

Асанчо

преди 1 месец

Асен Василев заяви,когато врага дойде на нашия праг,ще посрещнем и отблъснем агресора.Аз му вярвам,той никога не ни е подвеждал БУУУАХАХАХАХ

378

Анонимен

преди 1 месец

Русия бавно и методично унищожава военната инфраструктура на Украйна. Фронтът, градовете и селата са едно, но Русия ползва повече възможности за непреки действия, съчетавайки едновременно стратегии на изтощение и унищожение. С помощ и безпомощ, това не може да бъде спряно. Единствено, евенткално, с чужди войски, притежаващи на украинска територия същия потенциал. Практически неосъществимо.

377

Анонимен

преди 1 месец

Прави се на луд и невменяем за да не го осъдят , усеща вина и го е страх. Шубе го е.

376

Талантлив Комик

преди 1 месец

Всички тия дрънканици как Путин щял да напада други страни са за да се уплаши джендъризирания Запад, да им се разтреперят меките китки и по-лесно да отпускат "тия проклети милиарди". За какво му е на Путин цяла страна населена с маллоуммни хохоли? Ако искаше да завладява Украйна щеше да нападне северната част където е Киев а не в южната част на Украйна където са Донбас и Луганск. А и за ДВЕ години там единствено изтласка укро армията от двете области КОИТО ОБЯВИХА НЕЗАВИСИМОСТ и изгради ОТБРАНА.

375

Анонимен

преди 1 месец

Рекоха управленците на Украйна да почерпят на чужда сватба, а сега нямало кой да плати сметката и видиш ли те са в безизходица.

374

Анонимен

преди 1 месец

Ние това го знаем от 2 години. Нато обаче също губи войната.

373

Анонимен

преди 1 месец

Волдемор иска да взриви АЕЦ Запорожие и всичко там да стане ядрена купчина,а той в бункера ще си се скрие и после ще замине в чужбина.

372

до 412

преди 1 месец

Ти май не разбра,че с това изказване за предвидимия Байдън ,Путин се подигра много интелигентно,без да го обижда.

371

Не съм ну фен

преди 1 месец

И заради това започна да атакува Запорожката атомна централа, даже английските вестници го написаха. Това означава, че вече са го отписали.

370

Само питам...

преди 1 месец

Не че нещо ама защо на срещта в Берлин Зеленски в изказването си /буквално/ каза че САМО половината от изпратената до сега военна помощ в размер на близо 400 милиарда евро е изразходвана за нуждите на армията а другата половина са били похарчени за административни и ЛИЧНИ нужди на семейството му и членовена кабинета? Изказването е общо достъпно в Интернет и всеки русофоб или русофил може ЛИЧНО да го види. Та питам се колко от тези бъдещи 60 милиарда ще отидат за армията? 30 млрд? 25 млрд? НИЩО?

369

Анонимен

преди 1 месец

Най-накрая стигнахме и до фундаменталното признание, че без помощта от НАТО Украйна щеше да капитулира за броени дни, войната да е приключила и стотици хиляди Украинци да са живи и без рани. Само, че целта на НАТО е да удължава агонията на своя бъдещ "съюзник". Така се създава омраза за векове. Изисква се доста кръв.

368

Анонимен

преди 1 месец

Жал ми е за украинците,които повярваха на този.Да,имаха проблеми,но имаха спокоен живот,с прекрасни градове.Какво имат сега?Нищо!!Милиони напуснаха страната,много от младите мъже убити или осакатени на фронта,хиляди жени без синове и мъже.Скитащи по улиците пълни сираци без покрив.Всеки различно разбира свободата.За каква свобода говорят бедни,зависими,без нищо.Мираж!!Които имаха възможности избягаха отдавна.

367

Анонимен

преди 1 месец

Украйна при всички случаи губи войната, стига НАТО да не вкара войски. Друг е въпросът до колко натовски войски искат да умират за чужда държава и до колко са подготвени за война като тази в Украйна. Но да, във всчички други случай Украйна губи и това все повече се забелязва от западните анализатори. Въпросът е колко територия щя загуби и колко украинци ще умрат преди да позволят на Украйна да започне преговори с Русия.

366

Анонимен

преди 1 месец

САЩ никога досега не са били в по-благоприятна ситуация.Те воюват с пропадналия режим на Путин с ръцете на Украйна,така че тия 60 милиарда са най-добрата им инвестиция от 2 св война насам.Това не са набутването във Виетнам,Ирак,Афганистан,където Америка воюваше и ръцете милиарди БЕЗСМИСЛЕНО.

365

Е за кво

преди 1 месец

Са и на Украйна тия 60 милиарда - само за 2 месеца ще ги приключат, най много Зеленски да успее да си купи някоя друга кралска резиденция или имение на екзотична дестинация. Само още 2 месеца мъки за обикновения народ и още избити и ранени.

364

Ало артиста,

преди 1 месец

И докога ще ви издържаме? Стана ви начин на живот. Сами влязохте във война, оправяйте се. Ние проблем нямаме, освен с вас.