78

:)

преди 1 месец

До Eeeee 75 А дансуващите защо не разполагат с доказателства и пак хвърлиха заблудата секретност? Кой решава кое е тайна? Нито има обвинение, нито ще има. Ама това не Ви е странно, защото отдавна се практикува тук.

77

Идеалист

преди 1 месец

Тези Кокорчовци до кога ше ги гледаме и да им слушаме глупоститен Некадърни мошеници!

76

до ЕЕЕЕ

преди 1 месец

ееее м ти сега ли разбра че у БГ се върти контрабанда и наркотрафик

75

Eeeee

преди 1 месец

Много слухове се въртят, прав е, но ние по слухове ли се водим или по доказателства. Един министър председател се очаква да разполага с доказателства, а не да се позовава на слухове, странна работа

74

ааааа 2

преди 1 месец

про2ст народ - слаба държава ! парите отдавна ги изпраха повечето хора у БГ изобщо не рязбраха какво се случи ...

73

аааа 2

преди 1 месец

нищо не направи и този !

72

Анонимен

преди 1 месец

Хе-хе, Пеевски бил лош. И Бойко бил лош. А пък Слави не ви диша. Значи след изборите ви остават Нинова и Костадинов - заедно с тях ще правите добрини.

71

ъ

преди 1 месец

Молецът и той взе да раздава оценки на края на управлението си. Ама докато беше действащ премиер с подкрепа на 160+ депутати не свърши нищо. Само вкара мигранти и ходи да подписва нещо със Зеленски. ***.

70

Анонимен

преди 1 месец

Мафията отдавна се е срастнал с държавата. Назначените чиновници всячески бранят интереса на организирани престъпни групи. Вече не е само да покрият нещо чат, пат, а даже променят закони за да им помагат на бизнеса. В Общините е същата работа. Инспектората, които уж трябва да контролира почистващите фирми определя местата за разполагане на контейнерите, така че да в удобно на самите фирми да ги събират с по-малко усилия нищо че пречат на движението и не са удобни на гражданите

69

:)

преди 1 месец

Дансуващите с баце се развихрили :) След като "пропуснаха" убийствата на брата галев, трактора, нотариуса, еврото, да не изброявам; оръжията на хамас и всички наркотици. Ако не беше трагично, щеше да е ужасно смешно.

68

ааааа 2

преди 1 месец

наорда като е яко про2ст как ще оправите държавата ?!???

67

хехе

преди 1 месец

Мутрите от ДАНС в действие !

66

смеххххх

преди 1 месец

не ви ли е ясно че Мутрите са се сраснали с държавата отдавна ?!?!!?? каналите работят при всички правитеслтва без изключения ....а тва че ДАНС и прокоратурата изпълняват поръчки е публична ТАЙНА !явно новата шефка на Митниците пречи на далаверата на някой със силни връзки в службите .....Иванчева номер 2 е това но на по високо ниво !

65

Е, щом Денков казва

преди 1 месец

то значи може да се игнорира спокойно...

64

бг смешки 2

преди 1 месец

колите които се карат в СОФИЯ най-вече и множеството убийства извършени в БГ след началото на ПРЕХОДА подказват че КОРУПЦИЯТА е на много високо ниво ...а Митниците в България винаги са били най- корумпирането звено понеже политическите партии се хранят от контрабандата и трафика ...имаше един МИНИСТЕР от НДСВ дето го бяха снимали с едни престъпници на една яхта отдавна беше 2002ра някъде ...после единият от тях го убиха в София ...

63

Анонимен

преди 1 месец

Агенция митници с безупречна репутация!!??!!?? Тоя не живее в България

62

Изнервен

преди 1 месец

Тия пък вечно се защитават един друг и се изкарват безупречни. Те всичките все са бели, а другите все черни. Нагли некадърници.

61

Анонимен

преди 1 месец

Може ли всички да са ти подчинени и ти да ми говориш с догадки? Явно прикриваш нещо. А също така е ясно много отдавна, че ДАНС и Прокуратура са поръчкови органи с много добре платени услуги. А кадровката във всички държавни ведомства е гола вода!!!

60

ww

преди 1 месец

Според "академика" хора с "безупречна репутация" не трябва да се проверявят

59

Анонимен

преди 1 месец

ТИ ДЕНКОВ СИ НИКОЙ ВЪН