110

Анонимен

преди 2 месеца

Източник - Булгартрансгаз БТГ и Министерството на ЕнергетикатаСтойност - 2.628 млрд. лева без ДДСИзплатени досега от БТГ - 2.153 млрд. леваПолучени предсрочно от Газпром - 683.3 млн. за плащане към саудитската Аркад, която ползва руски изпълнителиАмортизационни разходи - 318.5 млн леваПечалба - 576.9 млн за 2.7 години !!!!!Извод - при досегашното темпо на приходи и разходи за почти 3 години, проектът Балкански поток ще се изплати за най-малко 7 години.Борисов лъже!!!!

109

Реалист

преди 2 месеца

Тези променкаджии явно нищо не успяха да научат по време на краткото си съществуване. С грозни гадни плюнки и търсене на постоянна конфронтация доникъде няма да стигнат. Неслучайно вече никой не иска да си сътрудничи с тях.

108

Гербер

преди 2 месеца

Ха-ха-ха, няма никакъв страх в очите на Борисов. А такъв поток в България няма, турските потоци са си в Турция.

107

Българин

преди 2 месеца

Балкански поток вече е изплатен наполовина само от такси! Това е един от най-успешните проекти на Борисов, съгласуван и с ЕК и с Щатите! А Ментето Кики винаги е забавен, когато се прави на "страшен"! Никога не е поглеждал Борисов в очите, но виждал "страх"? Върви обяснявай след това, че на някой му хлопа дъската!

106

Анонимен

преди 2 месеца

Балкански поток е бил продаден на 90% на Русия и България почти няма дял. Разбира се, че ще има страх от едно бъдещо разследване на далаверите и лъжите по време на управлението на Борисов с които е ощетил БГ с милиарди.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Австрия, Унгария, Словакия, Сърбия, Хърватия, Словения, та и РСМ стоят зад турски поток...

104

Анонимен

преди 2 месеца

Киро просто да каже за "пътя, за Видин, който ще строи, и който "минава през Шумен"?! За "втория мост над Дунав", за завода за е-автомобили...Ха,ха,ха! То бива, бива, но този е много зле.

103

Ангелов

преди 2 месеца

До аsПриятелю не съм взел аз 1 милиард но лена чукнала в гугал и това излязло а пък и много други разбирачи политици експерти и организации занимаващи се с газо пренос и търговия го твърдят. А ти какво твърдиш какво знаеш по въпроса осветли ни Сигорно и германците са големи балъци че построиха не 1 а 2 газопровода много са прости и крадливи.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Тези момчета/ПП,ДБ/ всичко омацаха, както каза и Нинова. Ха,ха,ха. Айде, кой, откъде е. И не се обръщайте назад.

101

Христо Христов

преди 2 месеца

До Анонимен/86 "Киро е синоним на лъжата , алчността и невежеството." - киро или евроценностите които ВИ споделя?

100

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов/ГЕРБ нашамароса шарлатаните от ПП,ДБ, така че свят им се зави и не знаят, какво става. И откъде им е дошло. Още по-малко знаят, какво да правят, както винаги.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо няма Туски поток има Балкански ама ти си толкова компетентен че даже името не му знаеш. Ужас, що за *** господин!

98

Анонимен

преди 2 месеца

Ние виждаме очите на един луд, който сечука със съпартийка, тайно.

97

Анонимен

преди 2 месеца

Комисии за "Чаталджа", за 9-те милиарда и източването на БЕХ. За лъжата в декларацията за гражданство, с което Кирил Петков наруши конституцията. За хонорара от 10 000 ев о за Лена Бо.иславова и за какво точно ги е получила, от ББР. За 1.5 ллн дадени на адвокатската фирма, в която работи майката на Никола Минчев. За Нексо и оневиняването им. За вички заеми с които задлъжниха държавата и защо. За в връзките на ПП,ДБ с Маджо, Алексей Петров и ъндърграунда. Комисии също трябва да има.

96

от село

преди 2 месеца

А бе Киро къде виждаш страх в Боко ,или се застараховаш за резултатите след изборите ?Ако си цветарка бая китки ще продадеш ,но ти се държиш като клюкарка жалко вредно и недоносено човече.

95

as

преди 2 месеца

Ангелов е много як! Все едно той лично е получил еддиния милиард! Да четеш по.ии, и а ги пишеш после е много яко!

94

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо е гледал много страшни филми, но какво е страх разбрал на 3 март когато го биха със снежни топки, а кевларените одеала не му помогнали.

93

анонимен

преди 2 месеца

Къде е тоя страх в очите на Борисов? ? ? Пак си се напушил...

92

Ангелов

преди 2 месеца

Абе шушляк непоръбен. Балкански поток струва 3 милиарда за 2 години сме получили 1 милиард такси значи за 6 години ще се изплати коя друга инвестиция се изплаща толкова бързо само бизнеса с кристали и бело ама ти и това не знаеш щото мухите в картуната ти много шумят и пеят велик си Киро велик. Такава куха лейка в цялата история на България като политик сме нямали и едва ли ще имаме.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв ви е проблема с този Турски поток? Тогава сме били в добри отношения с Русия и се е построил този поток, защото за Европа доставките намаляха заради проблема между Русия и Украйна. Европа се е осигурила с обиколни тръби. Всички са имали полза. Какво дъвчете по цял ден този Турски поток.А Пътната карта Теменужка отдавна ви каза да си я намерите. Много има да се учите още.