30

до 29

преди 2 месеца

А кой ти каза, че не даряваме? Даряваме, разбира се. На заслужилите.

29

Програмистите

преди 2 месеца

Не искам да се мешам, но тъй като претендирате, че сте супер богати Ви съветвам да дарите днес и сега пари за благотворителност. Има много хора, които се нуждаят. Иначе да седите и да се хвалите е безсмислено.

28

незнайко

преди 2 месеца

Най ми е МЪКА,ЧЕ Пловдив,НЕ Е СТОЛИЦА,на България!!!

27

Тенгри кан

преди 2 месеца

До Анонимен 21Ама сериозно ли? Има къде да паркираш?:))) Борбата за паркомясто е най-жестоката у Филибелата. Страшно е. Улиците вече са претъпкани от шпалири с паркирани коли, т.е. едната лента на улицата е превърната в паркинг. Разминаването става в останалата част от улицата! Ако Филибелата се пълни отсекъде, неконтролируемо, скоро в града и пеша няма да може да се ходи, а всяка болест бързо ще се превръща в епидемия! Затова въобще не се мисли. Герберите говорят за "бързоразвиващ се град";)))

26

обаче

преди 2 месеца

Обаче тук в този сайт се оказва, че се подвизават хора от високата аристокрация - истински богаташи. Четейки по долу коментара на въпросния програмист, се чудя как успява да е толкова успешен, седейки в този сайт и пишейки коментари. Нещо не ми се връзва! Или е тук да избива комплекси ?

25

Do 22

преди 2 месеца

Дай си сметката.

24

ДО 22

преди 2 месеца

Баце, за него 10к са нищо, както за всеки от ИТ сектора, ама ти през живота си няма да ги видиш. А пари даром никой не дава ей така, еле пък на бедняк, който не умее нищо.

23

от Пловдив

преди 2 месеца

Пловдив е типичен обикновен провинциален български град естествено със селски оттенъци напоследък. Силно, много силно прехвален. Ако ще се местите, София е много по-добър избор.

22

айде бе

преди 2 месеца

Седнал тука глупости да ръси колко е богат цайсмена. Айде да ти дам сметката ми да ми пуснеш 10 бона, а? Нали си кинта, айде да те вида2

21

Анонимен

преди 2 месеца

Пловдив си е хубав град да отидеш уикенда да похарчиш някой лев да се разходиш с децата особено ако си от малък град в Северна България както съм аз. Иначе напоследък има и Пловдивчани които се преселват при нас млади семейства в градината на единият ми син има 3 деца. И като ги попитам защо решихте в този умрял забравен от бог и държава град да се преселите и всички ми казват едно тука е спокойно въздуха е чист има къде да паркираш и т.н. Хора всякакви едни искат едно други друго. Няма лош град

20

до 17

преди 2 месеца

Снишена главице, в живота си подминаваш всекиго в опасност, не смееш увеличение на дохода да си поискаш от страх, щял непознати да пляска... Вземи изплувай от дъното, после заплашвай някой успял и кадърен човек. Ама така сте бачкотещите бачкери- всичко си мислите, че се решава с бой. А, той, животът, ви е пребил до смърт.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Прииждащи на талази селски-урунгели звучи кофти, затова му казват вътрешна миграция ". Селският-*** си личи от сто километра. Само като му видиш кривата дефектна глава и ти се скапва живота. Много ясно, очаквай от него някое ГСП (ГРУБА СЕЛСКА ПРОЯВА).

18

do 9

преди 2 месеца

На въпроса кои села растат. Кореняците софиянци, които имаме вили в Симеоново, Бояна, Драгалевци, знаем че това са села до София. Да, села. Населени със шопи. Шопите са неквалифицираните жители на селата в Софийското поле. Всички села около София се увеличиха около 20-40 пъти като население през годините. Особено покрай КОВИД кризата, когато всеки, работещ дистанционно, си купи къща до града. Не сме ИТ със жена ми, но живеем до града. Имаме съседи сума ти ИТ-та. Лошо от тях не съм видял.

17

и като те плесна

преди 2 месеца

И като те плесна едва ли ще си толкова остроумен. такива като тебе съм ги правил паприкаш бързо ги принизявам. така че не ми се плези много да не глътнеш езика

16

До 9

преди 2 месеца

От тебе съм много повече. Защо? Плащам заплати на 30 души. Плащам данъци на месец, колкото ти за цял живот няма да платиш. Имам 3 деца. Докторантура. Умея всичко от "а" до "я"- строителство, ел., ВиК. Твоята професия е мое хоби. Цайсмен? Ц, не позна. Магистратура в НСА имам- ски и скално катерене. Родителите ми- спортисти, паралелно с научни работници и бизнесмени. Ти си злобей де, няма лошо. Затова няма да отлепиш от дъното, злобар. Въпрос на избор. А аз ще развивам с кеф държавата и селцата.

15

Не знам

преди 2 месеца

Не знам ама като ги гледам тия програмисти какви са спрели и как изглеждат ако съм жена не бих ги погледнала. То не може да каже здравей, завалията.

14

До Софиянец

преди 2 месеца

И именно заради софиянци - управляващите гледат и развиват само София - Пловдив е в това положение. Затриха Панаира, за да може да лансират в пъти по-малкия Интер Експо Център. Умишлено пречат на развитието на летище Пловдив. Още в първия си мандат Бойко (българопродажни) започна да концентрира всякакви икономически ресурси в София за сметка на останалата част от България. Та за това е така.

13

Teнгри кан

преди 2 месеца

Aз като филибелия, мога ви каа, чи на града му се бава мамата! Тълпи и талази от цела България го заливат и в главите им са некви фикции за "райско място". разбора се, Филибнелата е много топъл, да не кажа твърде горещ град;))) Тва сигурно им спестява сметки за отопление, понеже и рядко има сняг. Ку има напръска 2 пръста и след 2 часа го стопи, ама заради едната сметка за отопление да се преселиш от кънда-мънда в дивият? Тук вече стинка да фърлиш нема де да падне от биомаса;)))

12

Анонимен

преди 2 месеца

България има нужда от втори голям град извън София.

11

момчето от залата

преди 2 месеца

момчето от залата настръхна, че мога да го замерям с пари от тук до апартамента на техните, където живее от 38 години. Ще му ги хвърлям от Панамерата. Жалки човечета!