49

Анонимен

преди 6 месеца

Тараамбууки от демокрация не разбират и не заслужават! За тараамбууките - само диктатура и терор - но в собствените им страни, за да не идват насам!

48

Анонимен

преди 6 месеца

Явно жандармерията ги шамарят по-редовно хахаха

47

Анонимен

преди 6 месеца

Ежж сетих се киро проссстее на къв ми прилича с тва ниско чело, третата вежда, празния поглед и естествения тен. Да не е минавал и той с тях границата навремето и сега да им прави услуги. То сега и с тази Конституция, спокойно може един такъв да е следващия сапунджия, нали са доктори и физици

46

Анонимен

преди 6 месеца

Моля , Бг-''атлантиците '' НИ , за коментар !То са едни ''атлантици'' , майка плаче , ама все пак !

45

Анонимен

преди 6 месеца

ГОЧО овчаря :Ще става и по-зле !

44

Анонимен

преди 6 месеца

Частната ''охрана'' ако въобще е ''охрана'' , е една от НАЙ-КОРУМПИРАНИТЕ , охранителите се използват за РЕКЕТ И ИНФОРМАЦИЯ , с една дума - ПОРЕДНАТА българска работа !!

43

VladTepes

преди 6 месеца

Определено бежанските центрове трябва да се охраняват от служители с полицейски правомощия. Частните охранителни фирми се справят перфектно с охраната на мероприятия като екстремни метъл концерти и фестивали и позволяват да се пести полицейски ресурс, но не и с бежанци, футболни агитки и т.н.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Данева - значи случаите с побоите били преекспонирани?Ама ако тебе скочат да те бият няма да ти се стори така нали??Достъп на бежанците до здравеопазване и образование щял да бъде затруднен, ако били извън градовете ???? Че няма ли българи да живет извън градовете. Те какъв достъп имат и до какво????Вън тия от България, вън до един. Не им е мястото тук.

41

Анонимен

преди 6 месеца

до 40 Муахааххаахахаа...кравар, един пример ми даваш и то дето си чул недочул за този случай. Кравар, сега слушай внимателно! Войник е на пост в поделението край Сливен и разбира че римляни са му изнасилили приятелката и напуска поста влиза в склада с танкове, пали танк и влиза в римлянската махала и започва да гази наред колибите на римляните. Не ставай за смях като нищо не си разбрал и незнаеш инцидента, кравар!

40

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 29,не пиши глупости копейко, точно по времето на овчаря тошо, имаше изнасилена и убита млада българка от група ромове в Столипиново. После 1 луд генерал изпрати танковете в махалата. Толкова за респекта на милицията - която винаги е използвана за репресия на посочени лица, а не да пази гражданите. То за това и днешните "полицаи" не знаят какво е това да пазят гражданите, които им плащат заплатите.

39

силно замислЕна

преди 6 месеца

Ако бъдат побийвани качествено, ще имат страх и респект от всеки.......

38

Анонимен

преди 6 месеца

До АРЕСТ СЪД за ДЕНКОФ_арест след доказателства, иначе си е клевета

37

Тенгри Кан

преди 6 месеца

Вчера започнах подновяване на тоягите;))) вече са се изсушили и олекнали, затва пък новата реколкта от леска е добра. Резнах 2-3 лески, сурови, тежат доста. Кат излопам некой в тиквунът с нея и е на място!;)))

36

Анонимен

преди 6 месеца

имали респект, но родната полиция се занимава предимно със спиране на хора, отиващи на работа, да ги тестват дали са си слагали капки за нос и да им вземат автомобилите за по 6 месеца.... репресия към данъкоплатеца, но не и за престъпници

35

АРЕСТ СЪД за ДЕНКОФ

преди 6 месеца

ПОДПИСАЛ ТАЙНО ЗАСЕЛВАНЕ НА АМУДЖИТЕ В БЪЛГАРИЯ

34

Анонимен

преди 6 месеца

Аз познавам един жандермерист, на около 50 е, ми той е 1,70 висок, а е 150 кила, шкембака му е до коленете почти. Ужас! Това примерно в САЩ няма да го видите.

33

Анонимен

преди 6 месеца

И кой от бежанските центрове посещава училище или си търси работа за да са затруднени??? Недейте говори глупости шарлатани!!!

32

Анонимен

преди 6 месеца

Вдигна се пушилка. Едни българи използват емигрантите като бухалка срещу други българи. Естествено за да лапнаг власта.

31

Муахаха

преди 6 месеца

Честит Шенген! Толко е Убаво, това Шенген, добре че ППДБ ни вкараха по ВъздушноКапковПът, та и ние да Станеме Европейци с Европейска Столица!!

30

Анонимен

преди 6 месеца

Явно не разбирате, ще трябва да се промените. За МВР това са чуждестранни студенти по медицина и ядрена физика. Некоректно е да ги наричате така. Все пак тези бъдещи висшисти са бъдещето ни, подготвени и селектирани да се чифтосват и да разпространяват правата вяра. Вие сте неверници, скоро и с това ще трябва да се свикне