106

Сарказъм Радомирски

преди 2 месеца

Спорът между Зеленска и Навалная, коя да седи отдясно на Байдън трябва да се реши цивилизовано: Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) да организират мач и победителката получава правото.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Ако байдъновците са опрели до тези двете фи*т*ки да им вдигат рейтинга,значи много са закъсали и няма нужда да ходят изобщо на избори! Резултатът е ясен още от сега,те са абсолютно капо!!! А предателят нахални е говорил това,което са заповядвали западните му господари!!! Срещу грантовете,които е получавал от тях,за предателсвото срещу Русия!!!

104

укрия бавно умира

преди 2 месеца

на наркоманчето му за давали въпроса, къде му е 700 000та армия със която започна войната, и защо му трябват още 500 000 смъртни.

103

Анонимен

преди 2 месеца

Тая от години обича африканците

102

Краят на РФ е близък

преди 2 месеца

От 2007 година когато Путтлер възмъжа заради многото деньги получени от ЕС и наговори куп небивалици в Мюнхен, че запада иска да вземе ресурсите на Русия и обяви православен кръстоносен поход на Запад получаваме все едно и също от Москва заплахи за изпепеляване на Лондон и Вашингтон и обявяване края на западната цивилизация която ще се превърне в руски свят. Не виждам никакво подобрение в пациента Русия сериозно заболял през 2007 от руски шовинизъм, напротив пациента се влошава с всеки ден.

101

Смел Гибсов

преди 2 месеца

Аз ги искам под една маса ..... ;)

100

до

преди 2 месеца

Да, защото на запад са предимно наивни исторически хора, особено политиците им.Вижте думите на Лайен в Букурещ, тотална неразбираща.Байдън тръгва отново в някаква утопия как ще преобрази Русия с Навалная.А опозицията им страховита искаща кръв и отмъщение както болшевиките навремето.ВСВ щяха нещяха трябваше да помагат, защото Хитлер беше спечелил на практика.Дойде помощта и обърнаха войната.Към комунизма питаеха пиетет, защото социализма е западна идеология и ги коткаха докато Рейгън не каза стоп

99

Зозо

преди 2 месеца

"Граф Игнатиев" ще стане бул. "Ген. Бойко Борисов" :))))))))))))

98

Play Boy Glarus

преди 2 месеца

Аве кой бит, кой е,ван, най-важното е че това лято отново ще има яко руски и украински пиченца по черноморието!

97

Анонимен

преди 2 месеца

НЕЩО ПО CNN ДАВАХА УКРАЙНСКИЯ БАШИБОЗУК КАКВО ПРАВИ ВЪВ ЧАСОВ ЯР.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Цялото противоборство на Русия с англосаксите произлиза от некадърността на руската нация. Руснаците винаги са се сравнявали с англосаксите без да имат ни най-малко основание за такова съперничество от другата страна. Дори съм се чудел на англосаксите защо винаги са спасявали Русия, която винаги когато е била понахранена и с малко пари в джоба е тръгвала в челна атака срещу англосаксите. Храни куче да те лае това е последвало от всяко хранене на руската сабака.

95

Анонимен

преди 2 месеца

98 - ама го "лекуваха" немски лекари. нали още когато излезе от болницата във Германия, русите казваха че ако дойде във Русия ще го арестуват. И немците го "подготвиха"

94

Анонимен

преди 2 месеца

Украинското ГРУ са го убили. И казват, че било кръвен съсирек. Много лъжат.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Да вземем примера с болшевиките.Те са създадеи като опозиия на царска Русия на запад, в Лондон.Там им е хвърлен пъпа, а накрая бяха използвани от друга западна сила , да свалят законната власт в Русия.Големи надежди, които се изпариха и опарени запада почна да залага на старите си врагове- белите.Уви, накрая всякакви надежди за добрия чичо Джо отидоха в канала.Горбачов беше другата утопия, как Русия ще стане демокрация...Путин на 11 септ 2001 даже минаваше за западен човек в Кремъл.

92

Анонимен

преди 2 месеца

До Гиб Мелсън Браво таварищ, само глупости ти ражда русофилката глaва.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Ами Навални беше много въодушевен когато Русия заграби Крим. Разправяше на последователите си че такъв вкусен бутерброд трябва да бъде руски. След като го поотровиха майсторите на вкусните бутерброди от Кремъл си смени мнението но беше късно. Развода между Украйна и Русия се превърна в жестока война на оцеляване.

90

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Навални наполовина украинец и главен опонент на Путин. И пак не го искат. Само ако си 100% тяхна кръв, тогава, може би. На фона на всичко това нашите афроатлантици се нядяват Киев да ги хареса. А хареса ли ги Киев, веднага печелят точки пред господаря Сам, чичо Сам! А чичо Сам взе милиардите на афроатлантиците от България за изтребители. И каза: Чакай малко-5-6-10 години. И афроатлантиците чакат с умиление. Важното е че са облизали подметките на господаря Сам.

89

Хемус

преди 2 месеца

Няма как две джофри да седят една до друга!Причината е кокала

88

Анонимен

преди 2 месеца

Киев знае, че разликата между руската опозиция и власт имащите в Кремъл е една:Едните нямат власт, а другите я имат.Наивниците на запад винаги си мислят, че с подходящите хора Русия ще бъде тяхна, друга, западна и тн.Примерите само от 100 г вземете, за да увяхне всякаква западна наивност.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Монетите на Киевските Князе и Монетите на Българският Цар Петър I 980 - 1015г. са Български..... и са сечени в името на Българският Цар! ... а не на Киеванци или на Русневанци така наречените напридошли от азия - малки, нисички, джуджета - Чукчета! и да правят по источна европа ибрикчиници, комунийници .... и нашите девойки да им мият чиниите.... Навални е висок мъж и е генетично потекло на Атлантите, а не ниско, азиатско джудже - Чукче!