86

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е побесняло животно което е усетило миризмата на кръв, и сега отчаяно хвърля всичко във войната, руснаците вече няма какво да ядат, до дни, дори до часове Русия ще рухне.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Народовластието е най-добрата система. Това, което ни предлагат, е демонокрация на олигархията. Демокрацията е лява политика и лява идея. Някои не разбират демокрацията, смятат я за дясна.

84

Последни Новини

преди 2 месеца

"Виктория Нюланд подава оставка и напуска Държавния департамент" - Ясно е Вече - Украйна - Загуби и Провала е Очеваден! сега Доминото ще Достигне и България!!

83

Демократ

преди 2 месеца

А бе зглопката да се разберат за 50 на 50, така е най-демократично, най-добре за демокрацията.

82

Анонимен

преди 2 месеца

До ЕдинственнотоТака изглежда. Услади им се властта и сега искат още и още, под предлог реформа. Тия реформатори почти завладяха цялата власт, сега битката е за регулаторите.

81

Демократ

преди 2 месеца

Демокрацията е най-добрата система.

80

Човек от народа

преди 2 месеца

Ох, кога ще дойде най-после демокрацията и ние от народа да поуправляваме, така ми се управлява значи и ми се ще да поуправлявам, да запретна ръкави и да управлявам, управлявам, ох, аз много обичам демокрацията,но тя все не идва и ние да поуправляваме малко.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Ко? Не.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Да извадим регулаторите и да назначим наши хора. Нима това е целта на реформата. Битка за владт, за овладяване на държавата и да си правим каквото искаме.

77

донос.бг

преди 2 месеца

Оставка,съд и затвор,Съсел проскубан!

76

Анонимен

преди 2 месеца

Тази държава ще помни президент Плевнелиев и този премиер Денков, дано вече се е съвзел и никога да не избере такива... "мъжкари"

75

ТЕО БУКЕТ

преди 2 месеца

Сега ще работи по нов проект! Поръчка от колега - омекотител с аромат на мазно турско кафе! Има и отделна поръчка с аромат кръстен "скута на Пеевски"

74

Анонимен

преди 2 месеца

Още ли паметници има за махане?

73

Анонимен

преди 2 месеца

Плъзгав, плъзгав е сапунът. Реформатор? Какви реформи направи, че да ги продължи? Ако номерът му мине, заслужавате си сапунисването.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Каквото си кротичко и добричко,как да не те хързулне човек.Бокич такива ги сдъвква на закуска и после ги изплюва.Виж какво се случи с тия преди вас и добре си направете сметката.Или излезте с достойнство от тая помия,или с вас е свършено.

71

По-добре от нищо

преди 2 месеца

Пп има и свестни хора, някакви идеалисти, но малко специалисти. ГЕРБ пък се поядоха и станаха малко експерти в схемите. Така, че една коалиция и да се контролират взаимно не е най-лошото за България. Да не кажа, че на този етап друг вариант няма. Корнела и кръга около нея, Костя и славчо със сценаристите, не са сериозна алтернатива. Лошото е, че на аджемиите от пп им трябваха 9 месеца да разберат, че не могат да управляват с ГЕРБ и от части ДПС и да го крият. Предвиждам по-успешна ротация.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Даже Ердо ни обърна глъб откак тези ни се натресоха. Боко даже с Путин и Тръмп имаше приказка. Айде да си каоем право куме в очи-това сегашното е пълно падение и резил и ние даже пионки не сме, а някакви избърсалки. Ако не се махнат тия с нас е свърщено, знайте го. Може да греша, но никога не греша-

69

Дъмпела

преди 2 месеца

След 9 месеца я камилата я камиларя.Пътя зависи от конфликта Сащ, Запада Украйна -Русия.

68

Гошо

преди 2 месеца

Абе така и така Денков и подобните му Мичита и други са само фигуранти.Поне да избират някой по представителен чисто физически.Ония ден го гледах като прави с.вирки в украйна ,ми не стои сериозно.Представител на една от най-старите държави в света ,а той някъв спекан нърд ,изглеждащ все едно току що е открил ***.стурбацията.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Вече 33 години реформи и градене на България от нулата. Не се нареформираха не се на наградиха тия. Все едно и също вече 34 години пеят. Не ви очаква нищо хубаво