45

Анонимен

преди 3 месеца

Срам ги е да кажат, че Киро е слаб политик или да си кажат истината, че всъщност Киро не е политик, а шарлатанин, който се е самозабравил. Даже има перде на очите. Срама няма женен мъж баща на три деца да се въргаля с кариеристката. Колко ли записи има Бойко с интимни кадри? Носят се слухове, че и с любовни афери на Асенчо имал записи.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Абе, какво е това неуважение към избирателите? Хората когато отиват да гласуват за играчи ли гласуват? Я, малко по - уважително!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Ho npegи вcичko e |\/| |/| |-| |) |/| /\...

42

Анонимен

преди 3 месеца

Кирето е слаб, ама Ленчето е силна, споко..

41

съвет?

преди 3 месеца

Пийнах бира, хапнах люто с мазно, сега пъpдя сърдито и взривоопасно.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Дислектикът Киро е не само слаб играч, а има проблеми с менталното здраве. (ИИ на Гугъл е точно като Киро-променя ми текста)

39

Public enemies

преди 3 месеца

Не забравяйте че Боко е дълги години в управлението,.натегна на хората и се чудят как да го сменят да не го гледат че ги дразни. И въпреки това пак ги би на избори тези, явно е че тези не стават за нищо, завършили Харвард а дори не знаят английски.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Кирил Петков е работил за Русия още през 80-те години. Учил е в руското училище, където го записва баща му агента бай Петко.По-късно бай Петко като се връща от Канада (няма смисъл да коментирам как е избягал от България бащата на Кирчо по време на комунизма, когато само агенти излизаха зад граница) купува Хасиенда на ореха на морето, където прави планове да е удобно за акостиране на руските кораби.Баща му управлява всичко.Диалектикът Киро е не само слаб играч, а има проблеми с менталното здраве.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко Борисов е слаб играч и загуби играта.

36

Ала бала

преди 3 месеца

Кръчмарски приказки

35

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 месеца

Борисов иска да обере всичко, но Демокрацията и Промяната не му позволяват да обира.

34

Анонимен

преди 3 месеца

МОЖЕ ДА Е СЛАБ ИГРАЧ НО ПОБЕДИ БОЙКО БОРИСОВ НЯКОЛКО ПЪТИ И ПРОДЪЛЖАВА

33

анонимен

преди 3 месеца

Борба между конструктивното и деструктивното. Добре, че деструктивното е 2-3 г.след прощъпулник и с жълто около устата,та за България все още има надежда.

32

Анонимен

преди 3 месеца

ПИСОЛОГЪТ РОСЕН ЙОРДАНОВ ПОРЕДНИЯ НАПРАЗНО ХВАЛИ ПРАЗНАТА ТИКВА НА БКП

31

Кирчо ДжонТриВолта:

преди 3 месеца

"Още от летището се чу от пилота: "Никой да не слиза!". След малко две черни "Волги" спряха и тогава казаха Бърт и Петков да слязат. Излязохме от летището и там имаше още седем такива автомобила. Чувствах се като участник в кино филм от 80-те години".

30

Lina

преди 3 месеца

Защо ли Кики и СИЕ са в това положение мат от дебели4ките? Все се чудя от пиците ли е или от психичното състояние на Кико? ( и защо никога не помни какво е казал предния ден, след това маже? ) Как се казва това заболяване ще кажат специалистите

29

Анонимен

преди 3 месеца

Слабите играчи се хвалят точно като слабите рибари, които все лъжат колко голяма риба са уловили. Помните ли Киро когато направи интервю за предаването "НЕносталгично" за проект в Русия за над 100 млн? Посрещнали го като в гангстерски филм. Покана за това му прави неговият "гуру", Тери Бърт. "Той ми се обади и ми каза: "Кирил, отново дойде времето да работиш за мен". "Причината да го направи беше, че искат да инвестират над 100 милиона във фабрики в Русия", се похвали Кирчо.Киро е двоен агент.

28

Public enemies

преди 3 месеца

Боко направи магистрали по които сега книжния плъх се размотава.

27

леко дибел

преди 3 месеца

Пъpдя главоловмно на пpaсе. какво да консумирам?

26

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ реално върнаха Кирчо и Кокорчо във властта, не мога да кажа кой на кого е проект, но на евроизборите вадя червения картон на всички "десни" партии!