203

Анонимен

преди 4 месеца

Достойна съдба за ПРЕДАТЕЛ,браво!Никой не е успял да избяга от дългата ръка на руснаците!

202

До 205

преди 4 месеца

Кремълското джудже може да врътне един ми нет на Сорос.Евреина има повече пари от путиностан .

201

ред

преди 4 месеца

До Уха....у.... - руснаците не са измислили топлата вода-откакто свят светува, предателите и изменниците ВИНАГИ са наказвани със смърт, както се казва нищо ново под слънцето, няма как да не го е знаел горкия празноглавец

200

Уха....у....

преди 4 месеца

Българските путинисти са доволни за сега ,но и тях ги ака същото...

199

Анонимен

преди 4 месеца

Поредният идол на Проджендърският запад - мекокитковец, убил двама свои колеги и откраднал техника. Веднага да му се направи паметник. Най-добре в България - все пак ни управляват пълни ***! Сега разбирам зашо се е налагало Народен съд..от ПП-ДБ-ГРОБ и ДПС един няма да остане жив.

198

Анонимен

преди 4 месеца

при Навални

197

МЕЧТАЕЛ СИ Е

преди 4 месеца

КАК ЩЕ СИ ГИ ХАРЧИ ТЕЗИ ДОЛАРИ > ама Господ всичко вижда

196

НА ВСИЧКИТЕ БГ

преди 4 месеца

ВЛАСТНИЦИ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ИМ СА В ЧУЖБИНА > ФЛОРИДА, ЛАС ВЕГАС И Т.Н.

195

Петърчо

преди 4 месеца

Убит без съд и присъда? А за Денис Киреев чули ли сте? В началото на войната той е част от украинската делегация за преговори с Русия. "Случайно" застрелян при опита за задържането му от страна на украинската служба за сигурност.За украинците Киреев бил предател за руснаците Кузминов. И двамата са убити. Кузминов е дезертьор, предател на страната си който дал на врага оръжие срещу пари и е отговорен за смъртта на бойните си другари. За Киреев вие ще кажете защото нали сте "експерти".

194

Анонимен

преди 4 месеца

Мазникът е оставил само едно мазно петно след себе си. *** !

193

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен, копейки, за какъв морал дрънкате при положение, че Расссийка е терористична държава. Когато началниците ти са престъпници и няма закони за тях - няма закони и за теб.

192

Анонимен

преди 4 месеца

Някой може да е решил да се предаде и да има някакви лични причини за това. Колкото хора, толкова и съдби. Но да предадеш бойната техника си е кражба, откъдето и да го погледнеш. Едно е ти самият да направиш някакъв личен избор, съвсем друго е да подариш някому нещо много скъпо, което не ти принадлежи. Тук изобщо не коментирам случая в другия му аспект - като предателство спрямо воюващата Родина.

191

Путьо

преди 4 месеца

що народ изби, в Хага го чакат. Затова вече не смее да отиде и до Туркието.

190

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 194 Ти откъде знаеш, че няма издадена присъда тоя кayнь? Присъдата му е разписана вече, на него и на още много предатели. Собаке - собачья смерть!

189

Анонимен

преди 4 месеца

Тия дето пищят как КГБ разстрелват без съд и присъда да се замислят как те самите го лепнаха това убийство на КГБ без съд и присъда... испанската полиция мълчи все още. А ако се е забъркал и там в нещо? Той си е предател по душа, знаеш ли го какво е правил в Испания. Как така веднага решихте кой го е застрелял? Тя статията си е написана тенденциозно и вие веднага захапахте като шарани.

188

Боби

преди 4 месеца

До Минуващ Путин по повода на Бунта на Вагнер каза: Предателите се преследват и разстрелват. Никаква милост. Знаем как един самолет случайно се взриви.

187

Боби

преди 4 месеца

До КОЙТО на старото поколение къде се намира челядта така да се каже си напълно прав. Но сегашното ново както се казва поколение администрация ако се установи каква да е връзка с чужбина и ФСБ ги поставя под микроскоп а след тва ако има нещо следва съдебен процес с тлъста присъда за назидание...

186

КОЙТО

преди 4 месеца

Избяга на запад - разстрел! Нищо, че синовете и дъщерите на партийните вождове в Россиа учат в САЩ. ХА ХА ХА то не е смешно но тия са няква карикатура начело с Путин

185

Анонимен

преди 4 месеца

Кой финансира хората, списващи тук денонощно в подкрепа на Ра ша? Не работят, по всяко време са по форумите, какви доходи имат и откъде? Плащат ли си данъците?

184

Народа

преди 4 месеца

Ако и нашите престъпници от парламента свършваха така като този предател щяхме да цъфтим а не да сме колония на фашистка кравария!