44

Срама ще си остане

преди 3 месеца

Имам лоша новина за копейките. За Навални ще се говори от сутрин до вечер с месеци и дори години, не може да изметете срама под килима, както направихте с ПСА. Да, другари, кофти е да се говори за ПСА, нали?! Голямо поражение, очаквахме хиляди пред паметника, а бяха по-малко от 20 човека ха ха. Вече не говорите, все едно ПСА никога не е съществувал, нали?! Поражението трябва да се забрави! Разбирам, но за Навални ще се говори от сутрин до вечер всеки ден и вие не можете да направите по въпроса!

43

Зрител

преди 3 месеца

Първо е криминален тип.После отива на хранилка при прасето соросъ.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Българската измислена държава не можа да разкрие нито едно знаково убийство дори и предполагаемите извършители. Но за смърта на Навални се изказа куцо, кьораво и сакато и всичките компетентни. Смърта на Навални беше необходима само на англосаксонците но не и на Путин. Кой уби Илия Павлов, Луканов, Кюлев, братята Илиеви, Алексей Петров и др. кажете бе специалисти нали много ги разбате тези работи ? За Навални не знам ама края на неолибералния глобализъм е съм своя край заради Путин.

41

A

преди 3 месеца

защо спестявате на хората истината, че Навални е бил спонсориран от MI6 и ЦРУ? Удобно ли е да ви задавам такива въпроси?

40

Анонимен

преди 3 месеца

Путин за Навални : Сбогом приятелю. Обичах те много.

39

"Режимът на Пут

преди 3 месеца

Да ви пикая на "демокрацията"! А как се нарича изопачаването и забраната на истината в европата?!

38

ALOO БГ ДНЕС

преди 3 месеца

Какво ме интересува Невални, пишете какво става с БГ прокуратурата, алоооо!!!Ние сме си супер, та се чудим как Путин е изнесъл някакъв си труп, щото тука при нас всичко е ОК, ние сме Европа....пуахаххахахахаре бегайте

37

Анонимен

преди 3 месеца

До до 14 След всяко накен3ване на Путин винаги ни пробутвате дежурната опорка "това не е изгодно за Путин".

36

Бай Дрън

преди 3 месеца

Да знаете, тия са сключили споразумение със съда за нова самоличност. Тела ще намерите на куково лято. Съзебния доктор казва, да той е и край.

35

Анонимен

преди 3 месеца

В БГ ситуацията с държавните институции е същата, отиди там, ще ти помогнат. Отиваш, онези те питат що си дошъл, айде върни се.. така ни минава живота..

34

Анонимен

преди 3 месеца

Какво ме интересува за предателя Невални , хубаво че умря

33

До 36

преди 3 месеца

Метеш ми горното мухлиьо!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Стига с това героизиране на чужди герои, бе! Спрете се, бе предатели! Левски остана на заден план заради вас! За какво им е Левски на нашите продажници, след като от вън капят мангизи....??

31

Анонимен

преди 3 месеца

Погребални е вчесан от запада,с цел обвинения и санкции към РФ, и създаване на напрежение и смут.

30

Бай Дрън

преди 3 месеца

А какво стана с тялото на Пригожин, него не го ли иска някой? Странни убийства в Русия, без тела. На някой не му ли минава през акъла, че тия хора са на някой остров вече?

29

до 19-ти

преди 3 месеца

Постановка е, но Навални най-вероятно е мъртъв. Иначе нямаше да крякат от нисък старт. А ако Навални изскочи жив след всичкия този шум ще е ужасно нелепо за запада, та именно затова са се постарали, да не оживее. Самия факт, че РФ първи съобщиха за смъртта му също е показателен, защото са искали да изпреварят медиите, за да не стане панаир цялата работа. То не че не стана, но сега е запада изглежда нелепо, защото Путин, нямаше причини да убива Навални. А може би затова го е поръчал, кой знае?

28

Драг в устата

преди 3 месеца

На всинца ви в коментарите , всички ми ядохте лавината!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Мда, снимката на УАЗ-ка на Н-тото шосе доказва еднозначно всички тия неща от статията! Вервайте и не задавайте въпроси )))

26

дедо Ташунко

преди 3 месеца

А кой уби Патрис Лолумба?

25

путин капутт

преди 3 месеца

Айде скоро катафалка и пред Кремъл