157

До 169

преди 3 месеца

До Анонимен"Заплатите в Русия се повишиха, подкрепяйки потреблението и икономическия растеж." И колко точно са станали според Росстат? 350-450$, с цените на повечето стоки както тук.

156

Анонимен

преди 3 месеца

Заплатите в Русия се повишиха, подкрепяйки потреблението и икономическия растеж.

155

Анонимен

преди 3 месеца

Магазинът, показал своите прясно произведени дронове до току-що изпечен хляб по руската телевизия, сега е санкциониран от САЩ. Магазинът е опечален. Сега той няма да може да посещава ФАЩ и ЕС и да се наслаждава на джендъризма. Как ще живее?

154

и хитлер

преди 3 месеца

сие задавал същия въпрос след поражението при Москва 1941

153

Урсула идиотката

преди 3 месеца

само преди месеци каза че Русия сваля чипове от перални и сушилни и я чака неизбежен колапс .... колапс ви чака вас идддиоти 3-тополови защото напулнихте европа с маймммуни и педдеррасси !!!!

152

Анонимен

преди 3 месеца

Скромен въпрос- колко трябва да плати за нанесената разруха в Украйна- трилиони и това няма да се отрази ли?

151

в ЕС яйцата

преди 3 месеца

поевтиняха, така ли ? или можеби в САЩ ?

150

др0гаре плоскоземи

преди 3 месеца

рублата събори ли цар $, или трябва да чакам още 150 години? Някой от пасольството знае ли?

149

USSR

преди 3 месеца

Точно така загинаха и СеСеСеРетата. Превъоръжаване, превъоръжаване, висок БВП и изведнъж - колапс на империята на глинени крака. Конец СеСеСеРей.

148

Анонимен

преди 3 месеца

Табу темата, която всички евро мъпети избягват е защо санкциите налагани от съюза имат обратен ефект.

147

ЖАЛКО

преди 3 месеца

Само в краткосрочен план . В дългосрочен нищо добро не я чака такава икономика , ако изобщо руската икономика е икономика .

146

Анонимен

преди 3 месеца

Добре си поживя запада 100на годинки, дай да омиротворим тея и да им вземем нефтчето, на другите златцето, на трети атомчето и така на татък, мислеха, че тва ще продължи вечно и тъкмо се помислиха за б,о,г,о,в,е и цопнаха в калта.

145

Анонимен

преди 3 месеца

Авторът е бот, ако случайно не сте разбрали

144

милан

преди 3 месеца

Това е поредната стъкмистика. Който гледа и чете на руски много добре знае как мизерстват руснаците в момента. След няколко месеца, когато предадат в хора на Кобзон още 200 000 души и започнат да мобилизират за стръв още 3000 000 души ще се види, че в Русия няма кой да работи. Руската армия ще започне да гладува и да яде нудли в соев сос. Скоро съюзниците на Русия ще започнат да гледат в унес, защото са съучастници в руските убийства и това няма да може да се премълчава повече.

143

Анонимен

преди 3 месеца

Знаех си аз, че така ще свърши, дето е влязла България всичко се е разпаднало, и османската империя и СССР, явно дойде ред и на ЕС.

142

Българин

преди 3 месеца

Въпросът е по-скоро как Европа успя да се прецака и да катастрофира икономически. И отговора е ясен. Хунтата в Брюксел отдавна не гледа интереса на европейците, а на тези отвън океана, които са ги назначили. Ще трябва нов европейски народен съд за всички продажни политици.

141

Анонимен

преди 3 месеца

Е, как... не става само с ядене, иска се и акъл. Надали не са били предвидени и санкции и всичко. Да, преди се е изнасяло за ЕС. Ама сега се изнася за Азия. Русия беше много коректен безнес партньор. Като не става за Германия, става за Китай. Просто ЕС си повярва, че е единствен паза. Да, ама не Свят огромен. Всеки има нужда от ресурси. И ако в Европа ще ядем въздух, то в Китай, Индия и Африка не им дреме. То и та САЩ те им дреме

140

Анонимен

преди 3 месеца

Оооо не.. каква изненада. А сигурно нашите велики европейски лидери са още по-изненадани от това, че европейската икономика е сгромолясва?

139

Рендету

преди 3 месеца

Как наистина??? Тези, които наложиха санкциите пострадаха от тях повече отколкото онези, срещу които бяха насочени!? "Не копай другиму яма, че сам може да поднеш в нея".

138

Анонимен

преди 3 месеца

Досега ЕС се беше нахъсал за големи победи над злото, то не бяха санкции, то не беше оръжие и пари, то не бе невиждана и през комунизма пропаганда, *** никой не казва кво правим ако русия победи, ша има някви вечни санкции ли кво ли, щото победителите не ги съдят.