18

Анонимен

преди 3 месеца

Какво било важно за Путин? Съвсем превъртяхте. Легализирайте си гея браковете и мирясайте. Шизофренията на запада се задълбочава скорострелно.

17

Внушено ми е

преди 3 месеца

да не искам ГАЗ от Русия! Не го искам тоя евтин газ. И си стоя на студено и тази зима. А като взема много да потрепервам, варям някоя статийка я в СНН я в НюЙоркТаймз, и евроатлантическите ценности ме стоплят като реотан!

16

Олимпий Панов

преди 3 месеца

За разлика от Запада Путин отдавна всичко е внушил каквото трябва на народа-без ЛГБТ,без третополови и тому подобни,а Запада все иска да ни внушава как трябва да живеем,колко е хубаво да си смениш пола,да си обратен,и желателно стерилен!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Путин сам ли разказа на неждународния анализатор какво е важно за него?

14

От НПО-то ми внушиха

преди 3 месеца

че Китай бил страшна заплаха! Ама аз гледам няккви видеа. Нашример, ето как се пътува с влак стрела в Китай, бизнес класа. https://youtu.be/FgthWgZGb-w Бизнес класата е най-луксозната в Китай! Това ли е заплахата? Влакове, самолети, мостове, пътища, язовири и ел. централи, 5джи, 6 джи антени, смартфони и компютри, ел. автомобили,у космически изследвания и космическа станция. И какво ли още не. Това ли е заплахата? НПОйците да си таковат заплахата отзад!!!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Надига се вълна от възмущение пък ще го изберат. В Украйна всички обичат Зеленски пък той забрани изборите.

12

aa

преди 3 месеца

два тъпака дрънкат тъпотии

11

Те и от НАТО опитаха

преди 3 месеца

да внушат на бай Вова, че ядрените ракети които са нацяъкали навсякъде по западната Руска граница били срещу голямата заплаха от Иран. Опитваха, опитваха внушаваха му, ама не чува и това е! Ей опак човек ей, тоя Вова! Не се поддава на внушенията на мирните НАТО-вци!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Не Путин, Запада се опитва да внуши на руснаците че са в обсадно положение и мразени. И то си е така, поне на Запад де, на Изток и на Юг е различно.

9

Урок по география

преди 3 месеца

Русия и САЩ са двете големи ядрени сили. Русия няма ядрени ракети в Куба или другаде по границата на САЩ, обаче САЩ има в Полша, в Румъния, в Турция и скоро и в Швеция, Финландия и тн. Същото е и с военните бази, което са практически навсякъде около Русия. Обаче, лошият Путин се опитвал бил да внуши нещо на клетите Руснаци. Откога цитирането на фактите каквито са, е някакъв вид внушение?

8

Анонимен

преди 3 месеца

Боли го Путин, дали ще признаят изборите или не. Това е вътрешно руска работа. Колкото му пука за пикливият съд в Хага.Той си пази държавата, а в съюз с Китай......

7

Внуши ??????

преди 3 месеца

17 000 американски аскер в Германия, 27 000 в Япония, в 6 държави в европа стационирани ядрени ракети....и т. н. .....внуши????

6

Анонимен

преди 3 месеца

Путин не внушава нищо, а след няколко седмици и ще пищите за поредната му победа на избори за президент. Той р най-доброто, което се е случвало на Русия, както и да се опитвате да мажете и лъжете. С любов, от Русия!

5

Нане

преди 3 месеца

Точно така е, западняляшките хиени искат да крадът безнаказано и безаналогово от Мечока.... Обаче не им се получи, и сега, ще има бой по каските до второ нареждане... ===)))

4

А за западът какво е

преди 3 месеца

важно? Да не би пък да е важно да ни се внуши че Русия и Китай са страшни заплахи и всеки момент ще дойдат да ни превземат. И в никакъв, ама в никакъв случай да не сме посмяли да си купим еврин ГАЗ от Русия или евтини технологии и инфраструктурни проекти от Китай. А сме посмяли, и веднага ставаме зависими, идват и ни раСтрелат на място!!! Друго си е да купуваш втечнен газ и самолети по 150 милиона долара бройката! Хахаха

3

Анонимен

преди 3 месеца

Това отдавнае ясно, че русия се превърна или по-скоро престъпниците от кремъл я превърнаха във фашистка държава. Въпроса е, колко още злини могат да сторят на държавите около тях.

2

А не е ли такова

преди 3 месеца

С приближаващо то НАТО с ядрени бойни глави в Полша, Румъния, че чак и в Украйна и Грузия бяха почнали да правят постъпления да слагат. От гледна точка на Руснаците това е все едно да живееш с пистолет опрян в слепоочието постоянно.

1

Ех,

преди 3 месеца

На Дъскарев определено му "хлопа дъската"! От къде ги кОпат тези анализатори?