18

Анонимен

преди 3 месеца

Истинския комунист се познава по жаждата му за власт на всяка цена. Децата му едва ли ще са толкова изродени.

17

Запознат

преди 3 месеца

Всички по системата от / дознател, разследващ,адвокат,прокурор и съдия /са взаимно свързани, без значение че са в различни министерства , силата се прилага от горе на долу. Защо търсят /под вола,теле/ няма нужда от такива димки. Пак казвам че системата работи от горе на долу, и само за пари.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До 14 Комунистите си умират, но на тяхно място идват техните деца, които нашите деца, трябва да носят на гърба си. Робството продължава!! Раждайте им повече роби!!

15

Анонимен

преди 3 месеца

За какво трябва да бъде изслушан Гешев?? Ако имаше нещо, което щеше да каже, щеше да отиде в ЕС и щеше да го заяви, НО по нареждане на "шефа си", той два пъти избяга и не отиде!!Сетила се Мара....

14

Анонимен

преди 3 месеца

България, страната в която всичко и всеки е за продан.

13

Запознат

преди 3 месеца

Това с промяна на мярката става с адвоката, това е една кръвоносна система. Сърцето е потърпевшия,аортата е съдът,артериите са прокурорите , а вените .....адвокатите. Разбиращите от материята разбират и знаят как работи този организъм наречен ПРАВОСЪДНА система. На гражданите пожелавам да дерзаят.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Това не е държава а блато. Комунизма си е отишъл но не и уродливите комунисти. Като поизмрат нещата в България ще се понаместят.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Разследването трябва да стигне до справедливи присъди - затвор! Нотариусът вече си получи присъдата!! Кой къде и кога изкара закон, че недобросъвестни магистрати не могат да бъдат съдени???????

10

Предполагаем

преди 3 месеца

До Анонимен 6 --- Вероятно е пропусната частицата "да" между "Някой (да) погледне..."

9

Анонимен

преди 3 месеца

Че в ресторант "Осемте джуджета" има втори етаж, който е минавал - вижда се отвън и който е влизал - виждат се стълбите.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Чужденци отървали се от мярката за неотклонение и те ли са платили по толкова или само българските граждани върху които се заработва от мярката за неотклонение и още други плащания за системите внедрени като платно услуги.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Къде е този списък със тайните магистрати?? Какво ги потулвате?? Кой трябва и защо трябва да изслушаме подчинения на Боко, Гешев?? Ако щеше да каже нещо, щеше да отиде в ЕС и да го докладва, а понеже "шефът" му нареди, той избяга!! Сетила се Мара......

6

Libre comme air

преди 3 месеца

Преди 20 години за нотариус в малък град се е плащало по 30.000лв. Които са вземани от банки... когато. Обикнованите българи не можеха и 1000лв. Да. Теглят. Кредит.....така че Думата MAFIA. Е напълно подходяща. За бг.съдебна система...

5

Анонимен

преди 3 месеца

Някой погледне на втория етаж на ресторант "Седемте джуджета" => какво означава това? звучи ми като "настане вечер, месец изгрее..", но не е поезия

4

Анонимен

преди 3 месеца

Дайте целия списък де. Какво сега тука само предястието показвате за 100 хилки. Ако ще показвате нещо показвайте всичко

3

Лукчо

преди 3 месеца

???"Ценоразписът" е на адвокатите,които слухтейки за хорските проблеми е препоръчвал,както сам е казал в интервюто му пред някакъв АКФ.Срещу тлъстата комисионна вероятно,а вероятно защото не подлежи на доказване КАТО Намерят от МВР с чия жена е изневерявал на своята този "Дон Жуан" ще открият и убиеца.Проблемите в съдебната система,ако има такива пък могат да открият ако комисията се занимаваше с Пепи Еврото,а не с този,който не е бил висш следовател 20 години като него.

2

Само той ли

преди 3 месеца

Съд, прокуратура, следствие, ДАНС, БОП, полиция - вонят отвсякъде

1

Анонимен

преди 3 месеца

100 бона промяната продьлжава както до сега