235

Анонимен

преди 3 месеца

Какво общо има Камерън с България , след като Англия не е в ЕС?

234

Анонимен

преди 3 месеца

Не се занимавай с Путин. Дай по същество. За какво си ни се домъкнал по нашенско? Какво да ти дадем, защото едва ли ки цъфнал тус, ти за да дадеш

233

баба мара

преди 3 месеца

спрете се наи после седнете на масата за преговори и мир искаме мир и спокоиствиестига вече с това оръжие

232

haha

преди 3 месеца

Западняците съвсем изплискаха легена!

231

Анонимен

преди 3 месеца

и какво ни казва тоя. Изпращайте безплатни оръжия на Украйна та да не се налага да си даваме паричките и да ги купуваме от вас. Солидарност, солидарност видяхме им я толкова солидарни с проблемите на Европа та чак напуснаха ЕС, та да си правят каквото им е кеф.

230

Анонимен

преди 3 месеца

Чакай да видим коя България . Паветната българия ли? Там е съвсем друго . Те са извън. Вижте реално коко са гласували или излъгали за тях.

229

Малко за историята

преди 3 месеца

До Анонимен 235: Няма такъв случай. Великобритания винаги е действала във вреда на България. Причините са били различни, но резултатът винаги е бил такъв - в наша вреда.

228

Анонимен

преди 3 месеца

До при Тодор Живков При Тодор Живков живеехме много по-зле отколкото сега. Живял съм 36 години при Тодор Живков и го казвам с чиста съвест. С лъжи от хора които не са живяли и 15 минути по времето на съветското робство няма как да излъжете хората. Никак не ви се получава, въпреки постоянните русофилски лъжи хората доказват с краката си че лъжете. Никой не ходи в одрисканата ви Русия. Всички предпочитат Запада. Ако тогава границите бяха отворени както сега България щеше да е под 1 милион.

227

Анонимен

преди 3 месеца

Някой може ли да ми припомни, че не се сещам нещо, освен на Ялтенската конфиринция, когато Британия ) когато Великобритения, заедно със САЩ ни хвърлиха в ръцете на Сталин и в сверата на Съветско влияние, има ли някъкъв, поне един, случай в цялата ни история, в който Великата Британия (като правителство, а не като отделни личности) да е направила нещо положително за България. Било то по време на турското, пардон, отоманското робство (Турция все пак е създадена през 1923 г.), или по-късно? Черпя!

226

Анонимен

преди 3 месеца

камерон и останалите неолиберални кл00уни трябва да видят, че българският народ винаги ще е братски с руския!

225

Точно обратното

преди 3 месеца

До Анонимен 231: Слепи за истината са САЩ и сателитите им. Особено сателитите от ЕС. Вече загубиха много заради това, че помагат за да прдължава войната в Украйна и ще продължават да губят. Бавно върви в ЕС поумняването.

224

Христо Христов

преди 3 месеца

Браво на Камерън! Мачкай гейташка българия!

223

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е сляп за истината. Това се разбра от интервюто му с Карлсон където изнесе лекция по историческа шарлатания. Така че Путин без бой по канчето нищо ново няма да види.

222

Малко за политика

преди 3 месеца

Това правителство беше създадено под натиск от САЩ за да обслужва евроатлантически интереси. И затова трябва да се отчитат пред работодателите си. Затова е дошъл Камерън. Ако зависи от САЩ и Великобритания, войната в Украйна никога не трябва да свърши. Докато имат слуги като нас, те винаги ще викат: "Напред, на нож" и "Дайте да дадем".

221

при Тодор Живков

преди 3 месеца

При Тодор Живков когато бяхме с Русия Народна Република България беше 9 милиона, днес Eврогейска България в ЕС и НАТО я има, я няма 5 милиона от които едва 3 милиона са етнически българи.

220

само кръгъл идиот

преди 3 месеца

може да мисли, че сега Европа ще развърти някаква военна промишленост и производство, и ще изгради собствена военна алтернатива на НАТО.

219

popa ot razgrad

преди 3 месеца

"Камерън: Путин трябва да види, че е сбъркал"...ама много наивен е тоя Камерън...с тази си наивност завлече Англия в Brexit...

218

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен На Берлинския конгрес западняците Разделиха България. И ако вашите и моите прадядовци не са се били в Съединението и Междусъюз. война ,днес щяхте да хвалите не Запада ,а Султана в Истанбул...

217

Анонимен

преди 3 месеца

Украинското небе става достъпно за руската бойна авиация. До месец украинските системи за ПВО може да останат без снаряди. Според американски медии дори смяната на главнокомандващия на ВСУ няма да спаси ситуацията.

216

Анонимен

преди 3 месеца

"Welt": 64% от германците смятат, че войната в Украйна е загубена.