50

Анонимен

преди 3 месеца

До 47 Най-забавното,че уркоробите сън не ги лови да бълват глупости на,които и малките деца не се хващат щото тук не е Урколандия

49

крундел

преди 3 месеца

нищо не показва как побеждаваш като "строенето" на огради от вагони...

48

Радослав

преди 3 месеца

До 45: колхозник, нали ви видяхме на прайдовете на Възраждане по граничните пунктове! Уж русофили и анти-европа, а всичките с стари европейски коли, нито една съветска такава, всичките с нацистки анцузи Адидас, намръщени из зад капиталистически очила имитация на Гучи, с по един зъл капиталистически телефон. Как един от вас не демонстрира любов към майка ви Русия? Защо един не дойде с Лада или Москвич, облечен с ватенка и ***, запасал една бутилка водка и с една камера Кварц?

47

Анонимен

преди 3 месеца

Наполовина на 65 километровата танкова колона!

46

Радослав

преди 3 месеца

До 45: ето това е най забавно в русоробите, майка им Русия, но никога не биха отишли там защото дори тях ги е гнус от тази употребена жена! Не е нужно да съм "демократ" за да се смея на мозъчните къчове на робовладелеца ти! ПП: ходи при майка си и като пристигнеш си скъсай българският паспорт! И без това не ти трябва! Там ще ти дадат нов, на крепостник!

45

до 44

преди 3 месеца

До Анонимен"Не ща да отварям гугъл." Твоя воля, кат не щеш, няма да отваряш. Ама тогаз няма и да научиш за какво използват AI на Запад. А и Русия много иска, но за сега все още предпочита да строи крепостни стени. Какво да се прави, това й е капацитетът. С такива управници - толкова!

44

Анонимен

преди 3 месеца

До Радослав 43. Продължавай с глупостите и празнословието на "демократ" та всички да те видят какво представляваш ти в частност и "демократите" като цяло. Добре работиш за Майка Русия !

43

Анонимен

преди 3 месеца

До До 37. Не ща да отварям гугъл. Просто са ми интересни подобни безмислени помпозни изказвания и отговорите на въпросите ми включващи само дървена философия и извъртане.

42

Радослав

преди 3 месеца

След рекордните горещини в сибирската тундра руснаците са попаднали на останките на супер оръжие на атлантите, сега ще го изпратят на фронта! Това мега оръжие се нарича колесница, но поради недостиг на коне руската колесница ще се тегли от 2-*** мужици, а трети ще се вози с копие отгоре, всички ще са боядисани с червено защото както всички африкански племена знаят, определен цвят боя с малко вуду магия пази от гърмящите тояги на злите бели демони от Европа! Треперете европейци, руският катун иде!

41

До 37

преди 3 месеца

До Анонимен"За кое всичко ?" Интернет имаш ли? Отвори гугл и прочети за какво се използва AI. Таман малко ще се образоваш и ще се поизчистиш от аналоговите си мисли.

40

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 39. Явно си гледал фантастика дрогиран.

39

Време ли е?

преди 3 месеца

Не е ли време за Възраждане, какво става в коментарите? Къде сте Възражданци? Вьй жьиви?

38

Анонимен

преди 3 месеца

Преди 2 години видяхме 64 километрова колона от танкове и друга бронирана техника на север от Киев. С нищо рашистите не могат да впечатлят света освен с имперските си нелепеци.

37

Анонимен

преди 3 месеца

До СТРАХА Е ГОЛЯМ СТРАХ. Ти откъде разбра, че е барикада ?

36

Анонимен

преди 3 месеца

До До 28. За кое всичко ?

35

До 28

преди 3 месеца

До Анонимен"А за какво по-конкртно използват АЙййй "на запад" ?" Сигурно искаше да попиташ за какво ли не използват AI на Запад. За всичко! Друг е въпросът дали това е добре или не съвсем.

34

СТРАХА Е ГОЛЯМ СТРАХ

преди 3 месеца

Голяма барикада за голям страх. Украинските герои "пипат твърдо".

33

Анонимен

преди 3 месеца

До Радослав 33. Не ти се разбира пелтеченето дървени философе. Само празни приказки ломотиш.

32

Радослав

преди 3 месеца

До 27: не се мисля, а знам, че е така защото благодарение на такива глупости, господарите ти доказват, че дори *** в зоопарка са над тях в еволюционното развитие! Скоро ще очакваме руската армия да се строява в карета и да стреля с мускети, а след стрелбата всички ще вадят по един меч и ще хукват срещу картечниците като африкански племена срещу английски картечари!

31

Анонимен

преди 3 месеца

Еми нали трябва да кажат нещо ,все пак до няколко дни очакваме Авдеевка да бъде нулирана заедно със Азовци и всичката неофашистка ***.Да стискаме палци тоя път да ги погребат завинаги ,тъпо е и да взимаш в плен такива ***