30

Анонимен

преди 3 месеца

Защо не обясни всичките тези преходи на хората в Бг: < ДИГИТАЛЕН, ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ, ЗЕЛЕН ПРЕХОД, ЦЕНАТА НА ЛИЧНИЯ ПРЕХОД. > след като ги споменава, може и да ги разясни.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Сега има ново БКП, то се нарича ГЕРБ с комсомолеца или пионерчето Борисов, вече са излишни БСП, а Корни просто се опитва, но нещо не и се получава работата :)))

28

серГЕЙ станиШЕФ

преди 3 месеца

Той все още не е наясно дали ще бъде кандидат за евродепутат на предстоящите избори.Интересно от коя партия ще е кандидат????

27

Анонимен

преди 3 месеца

<Много високите изисквания за екология и стандартите, въведени от Европа за собствените й ЗЕМЕДЕЛЦИ, на практика ги УБИВАТ, заяви евродепутатът и бивш премиер Сергей Станишев по Би Ти Ви. Причината е, че тези изисквания не се отнасят за останалия свят, който обаче може да внася продуктите си в Европа.> А Бг земеделците....,:))

26

другаркатаКурнела

преди 3 месеца

Съсела да не се обажда кат черна радиостанция а да си помисли къде,кога и с кои прашки ще участва на Гей Парадите в ЕС и околията....

25

Елементарно Уотсън

преди 3 месеца

В кучия гас!

24

Симеон Янков, София

преди 3 месеца

Само продажни копейки на снимката, а варненският ромео Копейко е най-долнопробната кремълска канализационна тръба, която пръска в България.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Т.е. населението еднинодушно трябва да подкрепя европеската политика на налагане на още по-строги изисквания и свързаните с нея все по-големи субсидии, които обаче отиват в частни лица, изнасящи незнайно къде продукцията си.

22

Анонимен

преди 3 месеца

<Той е в София за конференция,посветена на всички тези преходи-ДИГИТАЛЕН,ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ,ЗЕЛЕН ПРЕХОД,цената на ЛИЧНИЯ ПРЕХОД. Думите за зелен преход звучат заплашително,защото минахме през един преход,в който унищожихме много от постиженията си,каза още Станишев.Затова ЕС трябва да покаже,че прави политика, в чийто център е ЧОВЕКЪТ.:))Международни компании,анализирайки зеления преход,говорят за трилиони годишно като разходи,съобщи Станишев.>Е положението в ЕС става много розова мечта:))

21

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС превърна арендаторите в помесчици а селяните в крепостни . С чуждите вериги и корпорации иска да направи същото и в градовете . Да не говорим за дъртите ченгеджидти прокуристи и следователи на вечна власт . Станали доживотни душмани на много хора . Не може да им вечна влст . Трябват млади анбициозни и енергични хора до 45 години а дъртите веднага ги нападат за да си бранят доживотната власт с яка ясла без да вършат никаква работа за да не се скарат с бандитите с власт .

20

Анонимен

преди 3 месеца

Възраждане ще е втора сила на евроизборите

19

Анонимен

преди 3 месеца

Както Доган каза, политици без каузи. Шенген, Еврото, Украйна, Зелената Седалка - всичко се определя от външни фактори. Вътрешен фактор е само корупцията.

18

Анонимен

преди 3 месеца

До Цицоман Едни образования при жените, могат да се нарекат по всякакви начини в българския :))) Мога направо да кажа ци ци, но знам ли дали ще ме цензурурат от Днес :))

17

Анонимен

преди 3 месеца

И как решихте че Възрожденците ще са четвърти ,след поредицата политически недоразумения,чужди граждани,***..дерасти ,дементни и лабилни академически недоразумения,леви милионери, потурковци водещи чужда политика,аджеба как точно решихте че нормалния здравомислещ българин няма да ви изтакова маиката.Според мен ще е 2 политическа сила изместваики леви,потурковци и меки китки

16

Танас

преди 3 месеца

Ал Станишев (мин. на вътрешните работи в нацистко правителство), Дим Станишев (секретар на ЦК на БКП), Сергей Станишев (демократ-социалист) . Не мога да им хвана спатиите на тези хамелеони.

15

231

преди 3 месеца

Страните от бившия източен блок в които комунистите се разпаднаха и изчезнаха, сега са 10 години пред нас.

14

Бонго Бонго

преди 3 месеца

ЗАБРАВИХ СТЕФАН ЯНЕВ ПОРЕДНИЯТ ПЛАН НА РАДЕВ ВСИЧКИТЕ СА ОТ БРАТСТВОТО НА МАСОНИТЕ.

13

Анонимен

преди 3 месеца

ПП е новото БКП/БСП/Възраждане, вдигат пенсии, миналната, вдигат данъци, безплатно висше, абе направиха за 2 години толкова колкото БСП дето вкара плоския данък не направи. Иначе ако ги питате, нямало значение кое е ляво и дясно, еми да ама не и на запад го виждат това.

12

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Да се вземеш в ръце Станишев.Успех ти пожелавам да върнеш БСП на второ място след герб

11

Анонимен

преди 3 месеца

Автора на първата сглобка, да много добре помним тогава как пак всички се кълняха да няма коалиция, но направиха сглобка в наша вреда.