236

До Емигрант

преди 3 месеца

Кво да правиш човек, както е казало народното творчество: За милиони няма закони, за кокошка няма прошка.

235

Анонимен

преди 3 месеца

Така е като работят по няколко дни в годината , а им подаряват милиони

234

Български аграр

преди 3 месеца

Отивам да протестирам, оти не ми дават пари да сея. Аз ако не ми датдат пари, едно семе няма да посея дори. А да си прибера реколтата - забравете. За такива неща никой не ми дава пари.

233

Лакомо магаре

преди 3 месеца

И в Западна Европа и в Гърция протестират фермерите,но там исканията им са съвсем различни,а тия нашите мутри искат само Кеш-много,по няколко пъти и веднага.Ама те така свикнаха.Техният вожд-главната мутра от Банкя нали ги дондурка толкова години,а местните феодали му връщат услугата по най различни начини.

232

Сата НАТО

преди 3 месеца

А освен при западния модел на капитализма, свободни фермери просто НЯМА.

231

Сата НАТО

преди 3 месеца

Фермерът е символ за човек, който е господар на живота си, човек, отговорен за малкия свят около себе си, самодостатъчен, човек, който е творец. Но в западния свят при капитализма и демокрацията и високите технологии не е така - фермерът е човек който не може да оцелее без субсидии от държавата -----////----- Следователно фермерът е един зеленчук като всички останали и без да краде субсидии по схема 50:50 с държавните чиновници, ше оди бос.

230

Анонимен

преди 3 месеца

Обективните и свободни медии винаги пропускат да кажат че украинскита продукция е краварска собственост !! Затова я налагат

229

Анонимен

преди 3 месеца

Роби на Козяк да искаш! У нас си имаме Ицето Иванов и сие които ежедневно робуват на Козяк! Ходят на работни закуски а после бърже бърже в парламента да предложат я оръжия за Украйна, я за пшеница от Украйна, я Американски уран за АЕЦа, я закупуване на още оръжия от ФАЩ. С робия си изкараха апартаменти коли. Добре си робуват!

228

До Мл. предприемач

преди 3 месеца

Къде я видя пазарната икономика в ЕС и някъде другаде по света ??? Правиш чаша за 1 лев,тока ти става двойно,чашата става 2 лева в същото време държавата демек народа започва да ти дава субсидия и от 75 ст. ти плащаш само 20 ст. ама не връщаш цената на 1 лев. После идва бай Си от Китай и внася чашата за 20ст. и ти му лепиш мито за да стане 2.20 лв. Доста свободно и пазарно нали? Пазарната икономика не е за тебе пич, и никога няма да бъде.Кой каквото и да говори става въпрос за пари.Локуми,локуми

227

Кокорчо иска Уран

преди 3 месеца

Не му трябва пшеница и овошки!! Мълвата е че Кокорчо щял да си купи най-после апартамент с помощите дето получава на ежедневните работни закуски в Козяк! От Козяк даже са му обещали да му отделят един голям резен ОБЕДНЕН УРАН от този който ще пращат в Украйна! Така Кокорчо ще се отоплява доживотно за без пари и няма да му пука за абсурно високите цени на газа след неговата страхотна енергийна ДИВЕРСИФИКАЦИЯ!

226

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с контранастъплението?

225

Емигрант

преди 3 месеца

Това е протест по сценарий на Пеевски и Тиквата никакви НПО-та не са намесени, толкова е просто за разбиране, само трябва да се припомнят стари протести на тези "жътвари" и всичко се изяснява ! Тези които печелят милиони, заобикалят застраховки, данъчните им декларации показват "беден живот" на ръбът на сиромашията, днес блокират пътищата по които сиромахът не може да отиде на работа за да се прехрани, какво е това - ЕГОИЗЪМ И АЛЧНОСТ за пари ! Като не могат с този бизнес да фалират !

224

Анонимен

преди 3 месеца

До 223 Е питай тия в магазина

223

Русия е богата

преди 3 месеца

Русия има всичко, и енергии, и суровини, и всякакви метали и минерали, и плодородни земи, и води, и гори, и необятни територии. А ЕС са бедни като мишки, нямат нищо, пренаселени, изгониха ги от Африка, изгониха ги от всякъде, изцяло зависими от Русия, дори не могат да се изхранят сами.

222

Анонимен

преди 3 месеца

Фермери бягат в Русия - Siberian freedom - Why do we live in Siberia, Russia

221

Анонимен

преди 3 месеца

Е фермерите протестират ,а тук от фермите за тролеи ни обясняват ,че не било редно

220

Анонимен

преди 3 месеца

Иначе Lavinia Valbonesi е суперпичка. И прави много банани мъжа и. Ама не и за Русия, Русия ги спря. С положителност тyземците в България ги ядат бананите на мъжа и.

219

Хеки

преди 3 месеца

Излензаха да пият кафенца и да пушат цигарки по магистралата, а трудолюбивите граждани не могат да си стигнат до работата заради тях, който искат все държавата да им плаща! Нагли НАГЛИ!!!!

218

Анонимен

преди 3 месеца

До 220.Е протестират щото има такива умствено ограничени или ти си търсиш такива щото от фермата за тролеи така ка искат

217

смееехххх

преди 3 месеца

Защо нашето олио изнесено зад граница е по евтино от тук