195

Анонимен

преди 4 месеца

До Стига бе,Ами като трябва да отговори на гейовете. Ще произвежда. Но е и огромен износител не само на нефт и газ, а и на зърно, риба... А ти произвеждаш само феекалии

194

Стига бе,

преди 4 месеца

...Русия била произвеждала... всичко необходимо? Ако боеприпаси, танкове, изтребители... е това което е необходимо, съвсем ще са цъфнали крепостните! Ама нека си верват!

193

Анонимен

преди 4 месеца

Русия вече ОТНОВО произвежда всичко необходимо. Отделно е собсвеник на огромнем ресурс. (което искаха да й отнемат). Така, че санк ц иите я върнаха към реалността.

192

Наблюдател

преди 4 месеца

Руската рубла станала най-слабата валута от развиващите се страни,след турската лира и аржентинското песо!!! Ама иначе икономиката "цъфтяла"? Нека си верват!

191

Странно,

преди 4 месеца

...започнала да произвежда боеприпаси,танкове и изтребители, и започнала да "цъфти"? Въпросът е ,че какво е произвеждала преди войната, че сега растяла ? Май,...нищо!

190

Анонимен

преди 4 месеца

Руската процъфтява благодарение на войната в Украйна и пак благодарение на нея европейската загива. Странна работа.......

189

Не че нещо

преди 4 месеца

Друго си е Бг-то. След 27 години трудов стаж, инвалидната ми пенсия е 400 лева. Все пак сме страна, член на клуба на богатите. Къде така ти дават 13 лева дневно. Разкош.

188

4343

преди 4 месеца

Другаря Путин е финансов гений, успя да вдигне минималната заплата в Русия от 8 000 рубли през 2015та, което тогава е 350 долара на 16 000 рубли през 2023та, което е 160 долара. Слава на свети Путин най великия диктатор в света

187

Смятайте

преди 4 месеца

Акциите на немската Rheinmetall поскъпнаха с над 100% на следващия ден след началото на войната. Швабски фашизъм и нашите отново се хванаха на хорото. После ще реват, като има народен съд, но интернет помни всичко.

186

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен За Русия не мога да кажа как е образованието, но висшето образование ВО в БГ цъфти и връзва като магарешки бодил. Реално население в БГ около 6 млн., от които около 400 хил. роми и още толкова турци. Университети и висши училища 52, преди демокрацията 18 ВУЗа при население 9 млн. Качество на ВО - ниско, приемни изпити почти няма - средно на 1 кандидат-студент - 2 места. Предпочитани специалности: Основи на програмирането, IT, КСТ, медицина, архитектура, сградостроителство. МБ- стара

185

Грозната истина

преди 4 месеца

До Колю зетя. Вие копейките жевеете в някакъв измислен свят. Я разгледай коментарите и ми посочи един коментар, който не е от копейка и в него пише нещо за Зеленски. Истаната е, че копейките имат някаква фиксация в Зеленски и САЩ, а никой нормален човек в коментарите под статии за Русия не намесва САЩ и Зеленски. Също така никой нормален човек не отрича, че Украйна е срината от войната, но само промитите мозъци го натякват и се радват.

184

Колю зетя

преди 4 месеца

Що така бе Днес! От посолсолството не плащат ли вече че публикувате такива щурутии- Руската икономика расте с 4% а Украйна е в демографска катастрофа.Тука едни пичове дето цъкат коментари лъскат на Зеленски и 2 години чакат Путин *** ще вземат да получат *** спазъм.А голата истина е че всеки който си откъсне икономиката от т.н. запъд цъфва и вързва.Това е хранителна пирамида със хишници отгоре и *** отдолу. Познайте къде е мястото на България в картинката.

183

Анонимен

преди 4 месеца

Като прочета в едно изречение Русия и икономика и спирам да чета.

182

Германец

преди 4 месеца

Сигурен съм, че задунайските чебурашки щяха да си обърнат спестяванията, ако имаха такива, в рубли. Уви, единствената им утеха засега остава да пускат лозунги за разлагащия се Запад и как, видиш ли, матушката ще вземе завоя и тогава ще видим ние :)

181

Анонимен

преди 4 месеца

Кравите имат нужда от грижи и уважение.

180

Говедар

преди 4 месеца

Краварите не издържат налягането.

179

Анонимен

преди 4 месеца

Простотии!

178

Анонимен

преди 4 месеца

При руснаците, 100 години отрицателна селекция е довело до изтриване на хилядолетия от човешкото им развитие.

177

Анонимен

преди 4 месеца

Краварите - в канала.

176

Анонимен

преди 4 месеца

Бягайте в Русия. Там минималната заплата е 19242 RUB, което е 383 лева или 195 Euro.