114

да

преди 3 месеца

"Господ гледа и той ще отсъди!"

113

За сведение на

преди 3 месеца

Кръпката...1923 г. без съд и присъда са убити над 5000 комунисти и антифашисти.1924-1925г . около 10 000 души са осъдени на различни срокове затвор.По нареждане лично на Иван Велков в софийските казарми са разстреляни и удушени над 500 антифашисти. За страната този брой е многократно по-голям.1941 г. 474 души са осъдени на различни срокове затвор. 1941-1944 г. в България са арестувани 64354 души. На 12461 е поискано смъртно наказание, а 7324 са осъдени на строг тъмничен затвор.

112

Позор е

преди 3 месеца

Този президент за България!Да не почетеш жертвите на комунистическия режим!Поредната Излагация!Национален Изменник!

111

Де факто е това

преди 3 месеца

НАРОДНИЯТ СЪД е СЪДЕБНА СИСТЕМА С ИЗДАДЕНИ ПО-МАЛКО ОТ 10 000 ПРИСЪДИ КОИТО И СЛЕД ОЩЕ 10 000 ГОДИНИ ИЛИ СЛЕД ОЩЕ ЕДИН МИЛИОН ГОДИНИ БЪЛГАРСКИЯТ СЪД ПАК ЩЕ МОЖЕ ДА ОТМЕНИ ИЗЦЯЛО ТЕЗИ ПРИСЪДИ....................САМО ОТ 9 СЕПТЕМВРИ 1944 ДО ИДВАНЕТО НА ЖИВКОВ ПРЕЗ 1953 СА ИЗБИТИ МИНИМУМ ПЕТСТОТИН ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СЪД И ПРИСЪДИ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С УЖАНТИКОМУНИСТИЧЕСКИЯ 1 ФЕВРУАРИ

110

Ямболски цървуль

преди 3 месеца

Васко Изтръпката! Свири 3 акорда във всичките му 3 песни.Много е пострадал от комунизма.Бил е бит постоянно от милиционерите и изнасилван,заради накъсаният му вид.Пишман музикант!

109

Граматик

преди 3 месеца

Хубава статия, ама този пълен член така и не го научихте къде се слага и къде не.

108

Анонимен

преди 3 месеца

А от кого спасявахте българските евреи? От Бай Благой ли?

107

Анонимен

преди 3 месеца

Васко явно се чуди къде да изпусне парата след като господарите му от Белия дом показаха, че за тях премиера на България не значи нищо.

106

Анонимен

преди 3 месеца

Наш дълг е да предадем на младото поколение истинските факти, истината за окупацията на България, истината за ликвидацията на елита на България и да се опитаме никога да не се повторят тези последствия, каза Михайлов." ---- Ами тогава предайте истината за окупацията на мутрите и техните господари, бивши комунисти и настоящи "демократи" и "евроатлантици", независимо дали вече са от СДС, ГЕБР, ПП и др. подобни креатури? И за ликвидацията на хората, опитали се да възстановят България след 1989!

105

Анонимен

преди 3 месеца

Радев го зная кой е, но този пък кой неизвестник е?

104

Анонимен

преди 3 месеца

Щом пищите умнокрасивите, значи Президента е на прав път! Шубелии бяхте, шубелии ще си останете. Криете се и като ви настъпят пищите за права. Все комунисти и руснаци ви се привиждат. Щрауси!

103

Помнещ

преди 3 месеца

За този индивид,за 1 път чух,след 1989 г! Тогава във времето на Безизходица на много българи след 10,10 1989 г! Когато Хиляди българи тръгнаха към Гърция,за да работят и спечелят нещо! Бяха бити, ..Ани и унижавани от Гърчолята! А този ,се " роди", точно от тази " криза" в държавата ни! Пееше по Площадите,защото имаше кой да " плаща" тогава! Днес Никой не го Еваеа и за Слива даже Некадърника!-:) И сега какво? Пак ли изпълзя? Бегай бре!! Бегай като бит и...

102

Румен Позора

преди 3 месеца

Почита Русняците не загиналите от кому ниския геноцид българи!!!

101

Анонимен

преди 3 месеца

Ей тия оттатък океана бая мозъци са промили. Щом и тука се появиха писания за духове и зомбита, свършено е с нас. Все едно след години някой да почита Божков като жертва на демократичния режим, убит без съд и присъда. И като днешния Каменов и като Иван Тодоров-Доктора, Коцето Самоковеца, Илия Павлов и др знайни и незнайни герои, загинали в годините на демократичния режим!

100

Ратке Пиратке

преди 3 месеца

130 Не сега комунисти продължават да държат всичко в България Лустрация на ДД м1ршите!

99

Анонимен

преди 3 месеца

Знайте ли колко е трудно да се почита паметта на убити българи? С тези бузки и тумбак де направи Радю в политиката?!

98

Радке Пиратке

преди 3 месеца

И сега децата на тези комунисти изчистват територията за мигрантите по заръка на Галя

97

Анонимен

преди 3 месеца

Този добре си е сложил прозвището "кръпката". Душевна, физическа и бездарна кръпка. Нито дарба, нито визия, нито харизма....просто КРЪПКА ОТ ВСЯКЪДЕ.

96

Анонимен

преди 3 месеца

ЗА ОЩЕ ВЛАСТ ЖАДУВА РАДЕВ,ПАРТИИ ПРАВИ,НЕ МУ СЕ БАЧКА

95

В Почит на Жертвите

преди 3 месеца

На руските Гомораши!Руските сфи не вън от България!!!