33

Пендаровски е:

преди 4 месеца

СЪРБОМАН !!! На крива ракета и Космоса и пречи !

32

ха-ха-хи

преди 4 месеца

Стево Коминтерна откри топлата вода: "Да убедиш 26 държави и България да предоговорят преговорната рамка е сизифова задача"....

31

Анонимен

преди 4 месеца

Сърбокомуниста Пендаров е истински енич ар на собствения си български род. Тяхното желание в да плюят България и българите да сменят имената и националностиа на българите дори по паметните плочи и паметниците в РСМ, да изчегъртват всички надписи в църквите в РСМ където пише че са построени от българи, ако заявиш че си българин веднага биваш обявен за враг от същия тоя Пендаров и цялата политическа класа в РСМ. Оня ден цялата тази северномакедонска полит. класа се беше строили пред диктатора Вуч

30

Анонимен

преди 4 месеца

Сърбокомуниста Пендаров е истински *** на собствения си български род. Тяхното желание в да плюят България и българите да сменят имената и националностиа на българите дори по паметните плочи и паметниците в РСМ, да изчегъртват всички надписи в църквите в РСМ където пише че са построени от българи, ако заявиш че си българин веднага биваш обявен за враг от същия тоя Пендаров и цялата политическа класа в РСМ. Оня ден цялата тази северномакедонска полит. класа се беше строили пред диктатора Вучи

29

Майора

преди 4 месеца

Ало Пендаровски , човек на Вучич, първо се оправете в РСМ и тогава говорете! Никой не ви е оксзвал натиск ,!просто както албанците и другите и българите трябваше да са еписани в страната! Като не искате да свършите това ако трябва ще чакате и повече от 25 години , както направи Гърция с вас!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Tвa y Пeнgapлиятa имaлo ocтaнaл мaлko мoзъk, бpe?

27

Пълно недоразумение

преди 4 месеца

Как Южна околия е Северна?

26

Той го каза:

преди 4 месеца

...антибългарска и по същество антиевропейска реторика...не може да бъде Стево Пендарата смени резбата и си призна че е плюел и хулил против България.

25

Ахх

преди 4 месеца

Сети се.. !

24

1

преди 4 месеца

Откакто агент каракачанов и мижавото му вмро изпаднаха от БГ политика, нещата тръгнаха към оправяне.В България няма почти никакъв интерес към РСМ, а с годините съвсем ще изчезне.БГ политици най-сетне научиха един урок от византийските тарикати- остави противника да се вари в собсвен сок,докато съвсем омекне.Както Гърция и ние ще ги варим на бавен огън 25-30 г. докато им дойде акъла.В това веме албанците ще станат мнозинство,ще вземат властта и с тях ще се разберем

23

Общ работник

преди 4 месеца

Албанския или по-скоро да кажем македонския реотан мнооого бавно загрява. Но ето иде вече момента. Тия най-накрая започнаха да осъзнават, че се прецакаха жестоко. А брътвежите на Пенделовски са нищо повече от политическо говорене да спаси рейтинга за сметка на оня Мицкоцки ли беше, българомразеца дето цялата му рода е с български паспорти. Смешни и жалки.

22

татар-шегаджия

преди 4 месеца

Стево Коминтерна смени плочата и запя друга песничка за татарите-фашисти окупатори...

21

стевчоо

преди 4 месеца

на гол г^з чифте пищови е вашата работа

20

Анонимен

преди 4 месеца

Този сега какво се жалва и реве? Какво е виновна България, че и той и Мицковски се дърлиха като пехливани? Да заминава сега на вечерна молитва с Талат Джафери и Али Ахмети.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Пендаровски - президент на Южна албанска околия!

18

Папо

преди 4 месеца

Ще перефразирам думите на Манол от Време Разделно:" Боли ме ага ,че някога бащите ни са защитавали планината с мечовете си , а сега ние я купуваме с преговорна рамка ."

17

Анонимен

преди 4 месеца

Този ще излезе като защитник на България ли? Явно и там си имат *** в политиката.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Ойде ви "македонскиот" език в WC!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Гледай сега - ние не сме доволни от "преговорната рамка", Република Северна М също не доволна от "преговорната рамка". Аз предлагам да я махнем и да започнем от начало. Така предателството на Кирчо и Кокорчо няма да има негативни последици. Де факто от тая преговрна рамка са доволни само САЩ, Франция и Германия. Не виждам причини да не я премахнем?

14

Анонимен

преди 4 месеца

Клети,объркани хорица. Тъжна история.