21

ааааа 2

преди 4 месеца

До До 25при него наиситна имаше нужда от операция но почина след нея което за БГ е класика ! или ще източват касата или умираш след операция ( в Пирогов беше ) .....много хора ис отидоха така през годините ....но бългрскяит " народ " ИЗОБЩО НЕ МИСЛИ !

20

До 25

преди 4 месеца

Съболезнования че баща ти е починал ама кой знае колко пари са източили от Здравната каса и колко несъществуващи операций са му направили тия крадци

19

Анонимен

преди 4 месеца

Навсякъде това е проблем. Най страшното е, че тези нищо неразбиращи партийни назначения започват да правят грандиозни промени и размествания които пречат на работата, а отделно започват да назначават себеподобни неразбиращи от спецификата на дейността. В големи структури след 8- 10 г. човек започва да разбира кое, какво и защо, а тези като им минат 9 месеца и тръгват да централизират, преструктурират и настава хаос. Така си отиват специалистите и упадъка е факт.

18

ааааа

преди 4 месеца

ИСТИНАТА е че стане ли ти нещо по -сериозно у БГ си заминаваш ! така стана с баща ми преди 2 години ....явно има мн балъци у БГ които си мислят че у БГ ИМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ! нищо няма !

17

Евроатлантик

преди 4 месеца

Щом няма масови протести, значи народа е доволен и щастлив от управлението на държавата! Само копейките са недоволни.

16

ааааа

преди 4 месеца

освен че не си вършат работата са и корумпирани ! изобшо мн зле е положението но народа си мълчи и нищо не прави да си оправи държавата ! това НЕ Е НАРОД !

15

бг смешки 2

преди 4 месеца

еее ТОЗИ ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА ! това е от времето на ИВАН КОСТОВ още ! ще крадат защото "народа" е зле и си мълчи нишо не прави . МН *** мн нещо у БГ-то ...

14

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Изтрезняхте ли най-сетне ? ! Аз съм трето поколение репресиран по политически причини. На баща ми отказаха спешна помощ в няколко болници с реални заболявания. На майка ми не и дават никаква инвалидност с множество заболявания включително и паркинсон . На мен ми отказаха няколко пъти спешна помощ в "Пирогов" и бърза помощ с кръвотечение от вратата и отворена след оперативна рана . Никаква инвалидност въпреки закона , че ми се полага . Бюрото по труда и работодателите не ми дават да работя ...

13

Анонимен

преди 4 месеца

Килари!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Проблемът на здравеопазването е, че не вършите работа!! Ходих да ми правят зъб..сложиха пломба. Падна още на същия ден. Лекарите не се интересуват от здравето на пациентите!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Тук позна.

10

заради $чекмеджетата

преди 4 месеца

и папане по малко здравни пътеки в здравеопазването инкубатор за болни и измиращи хора

9

Факт

преди 4 месеца

Когато се съюзът политика и пари,краде се много и народа страда.

8

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Какво ти пречат белите рецепти В цяла Европа се ползват Оставка

7

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

А твоето назначение какво е същото Ел рецептите наложени със сила от теб създаде лишаване от достъп до лечение знаеш ли това

6

Анонимен

преди 4 месеца

Прав е.Нали затова гербавите защитаваха така неистово шефа на Пирогов.Я им вижте заплатите и ще разберете защо е тази истерия.Същото се отнася и за шефа на МВР и прокурора,и ВСС,и вече и конституционния съд.И има ли отговорно място,където не са се намърдали?

5

Анонимен

преди 4 месеца

И в администрацията също!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Много вожд, малко индианец! Това е проблема. Нека всеки да се замисли, наистина ли очаквате че тези младите поколения ще ви лекуват? Наистина ли вярвате че от тези поколения родените след 2000г ще излязат сега качествени лекари и медицински сестри? Те ако тези ще ни лекуват по добре да мрем.

3

Анонимен

преди 4 месеца

То да беше проблем само в здравеопазването...

2

Анонимен

преди 4 месеца

Карат хората да, събират капачки а тия из.. оди крадат милиарди