114

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко това което празнува политическия енича ски сърбомански елит Ковачев, Пендаров в РСМ е клането извършено от сърбите на техните деди и бащи които са бранили каузата на ВМРО и българите в РСМ. Сръбския Сава е действал изключително срещу Охридската архиескопия и отцепва от нея области около Рашка и започва градеж на сръбска национална идея това е около 1240г. за сметка на българската. Няма повече изкл ани българи от Охрид,Прилеп и Битоля от сръбските окупатори, дори турците не са извършили та

113

Анонимен

преди 4 месеца

А на нас кои са ни най-близките хора? Сърбите са приласкали макетата някак си, а ние само ги отблъскваме.

112

Анонимен

преди 4 месеца

Макетата не знаят на кой свят са, защото отзад здраво са ги подпряли шиптърите. И ги напинят нон-стоп. Но те горките обезумели от вековна сръбска пропаганда си мислят, че най-големият им враг са българите. И докато си го мислят шиптърите ще са ги оправили съвсем.

111

Makedon

преди 4 месеца

Do 128, ne ste bitni za Makedoncite, nikoj ne ve esapi ovde, duri i za potsmev ste so vasite gluposti, a veto uste pogolemo da stavite.

110

До 114 .

преди 4 месеца

През 1872 или 73 Германия, Русия и Австро-Унгария се договарят за създаване на българска НЕголяма държава. Германив няма сухопътна връзка с Балканите. Франция ближе рани след Френско-Пруската война,а Великобритания си гледа интересите - за благодарност, че изпраща флот в Мраморно море и поддържа Турция, получава Кипър. Русия се разширява в Кавказ и Източен Анадол - Карс става руски град за 40 години. Ние сме освободени, но орязани до 1/5 от българското землище, с идея да сме руски протекторат.

109

Анонимен

преди 4 месеца

Сърбия е винаги враг на България.

108

До Makedon

преди 4 месеца

Вие сте луди! Прочети османските архиви за населението на днешно РСМ. В уикипедия ги има! 00000 македонци, 00000 сърби. Сега вие твърдите че ви крадем историята! Не ви признаваме езика и нацията?! Не! Вие не признавате нашата! Това е истината.

107

Северджанъм

преди 4 месеца

Ах,колко е жалко да си северен македонец и смачкан сърбин

106

Анонимен

преди 4 месеца

Макетата са дърво без корен. Тито им подари държава но им отряза българските корени и тия сега си нямат ни история ни идентичност - търсят я в антиката но там гърците ги отрязаха. Нещастници са

105

художника

преди 4 месеца

До Нацистка България Я ми кажи защо в Македония няма въстания против "Българската окупация", а има против Сръбската окупация и тогава пиши глynocTи.

104

Анонимен

преди 4 месеца

Макета са сръбско-руско творение с коминтерновски подправки.

103

Факт

преди 4 месеца

До преди двайсетина години сърбите смятаха за най-близки черногорците. След като последните се сетиха че свързването подкрепата на сръбския шовинизъм не води до нищо добро, сърбите се обърнаха към Макенодия.

102

Дедо

преди 4 месеца

И България трябва да стане най близка с Косово и Албания. Даже да изпратим на Косово оръжия ,снаряди и танкове .

101

Чети историята

преди 4 месеца

До Анонимен 121: Точно така си е. България губи Груинци или Босилерад не след Балканската война, а след Първата световна война. А ние се оказваме на губещата страна пак заради Фердинанд. И това е края на царстването му. С два вагона си изнася багажа към Кобург, Австрия.

100

До Ч

преди 4 месеца

От таблицата се вижда се че освен 0 македонци е имало и 0 сърби! Вижда се че и мнозинството са българи. 380к души българи, 300к мюсулмани и 80к гърци. Къде са тези побратимени в момента сърбо-македонци?

99

Анонимен

преди 4 месеца

Баш тъй е.Ако прадядо ти е роден в с.Груинци или Босилерад,друга песен ще пееш.

98

Не е баш тъй

преди 4 месеца

До Четете история: България не губи територия, само получава по-малко от това, което е можела да получи след Балканската война. И това е заради безумията на Фердинанда. В поста ти се съдържа провокация срещу българската история. Да припомня на теб, и другите, които четат коментарите, че българската армия не е губила сражение по време на Балканската война и че няма пленено знаме.

97

Вълчич

преди 4 месеца

Путин ми каза така да кажа

96

.

преди 4 месеца

Шшш потурчен гал0шшшш , излизал ли си патенце от село ? Що не се разходиш до Тел Авив ,там в един парк евреите са вдихнали псметник на признателност към "нацистка" България.

95

Четете история

преди 4 месеца

И ще сте наясно. Сърбите ги прецакват с излаз на море, искат от България компенсация, българите са пичове и тръгват да се бият със съюзниците си. В резултат им набиват канчето и губят територия колкото 20 Македонии. Глава море, акъл шамандура.