303

82-ОМБР

преди 4 месеца

Не,не съм украйнец,Софоянец съм и се казвам Божидар Тодоров. Това което твърдиш,аз не споделям,а НАТО е убедено,че Украйна разполага с нужното за водене на отбрана. Пред САЩ несъществуват юридически пречки вече,и е въпрос на малко време 80милиарда долара руски парички да тръгнат за Украйна,по въпроса в САЩ има широка подкрепа и от демократи,и от републиканци. Това е поредното унижение за РФ,дефакто тя ще плати колосални суми,които ще харчи украйнската армия,каква тъжна и унизителена за РФ реално

302

Анонимен

преди 4 месеца

Прогресивният Запад не се итересува от Украйна, просто я използва във войната си против Русия. Жалко за украинците, че се поддадоха на манипулации.

301

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна сгъва до края на тази година!

300

Анонимен

преди 4 месеца

Бах тез ракети ! Нали свършваха , с и Кличко сваляше кинжала с левачката . Путин явно е е ремисия с рака , щото нали болен беше , че даже беше умрял и го държаха в хладилника. Сега щял да воюва до 2028. Ама той ли ще воюва или двойника ми. Айде да се оправите , щото аз ще ви кажа че Русия тръгне ли на война , истинска , Сибир ще се насели с украинци и евроатлантици.

299

Анонимен

преди 4 месеца

Няма двойници само вие Украинските болни мозъци ги виждате!

298

Анонимен

преди 4 месеца

За да се харесат на Запада, киевските власти избиваха методично собствените си граждани в продължение на много години. Няма начин да ги върнат обратно в рамките на фашистката украинска държавност.

297

Анонимен

преди 4 месеца

В случая, Путин не е казал нищо. Това са предположения на западен служител пред британския The Telegraph.

296

Анонимен

преди 4 месеца

Докато има двойници, няма да свърши войната!

295

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна допусна грешка като разпали тази гражданска война в Донбас и Крим. Връщане назад няма. Колкото и да се бият, хората в Крим и Донбас никога няма да се съгласят да бъдат отново граждани на Украйна.

294

Shark

преди 4 месеца

До Напред, на нож. Интересна работа, много, много интересна. Във време, когато страната е във война, има мобилизация и забрана за напускане на страната на мъже от 18 до 60г, отбор здрави, прави мъже са на, забележете, ПОЧИВКА в ски курорт в Карпатите, т.е. в Румъния. Ама ако ги питаш ще са най-големите патриоти, защо не са там да защитават страната си? Което показва, че и заповедите на Зеления са зели-дали, тука има-тука нема, или вече е забравил че е издал такава заповед!

293

Банкеръ

преди 4 месеца

Войната ще приключи,когато всички нацисти бъдат изнасилени.Откъде Путин намира толкова активни хомосексуалисти не е ясно,но прави хомосексуализма задължителен в Украйна Имай милост бе човек,стига с тия Европейски ценности.

292

Анонимен

преди 4 месеца

До 301 - То е ясно че си Украинец и пишеш на Български аз пък ще ти кажа че Украйна ще сгъне до края на тази година!

291

82-ОМБР

преди 4 месеца

Тоя джуджак нагълта кукучката до корема и сега си поставя некакви скорошни срокове,а не стана ясно с "важните" неща,по неговите думи,какво се случва,денацификациятя и демилитаризацията ще изпълни ли,или просто ще спре да воюва ако е жив . ..28г.? А паричките ще му стигнат ли? За 3 месеца украйнците направиха дозина грандиозни по размер пожари,и изгориха десетки хиляди тонове горива,повредиха тежко съоражения за преработка и съхранение,респективно това са си дефицити от приходи износ и за армият

290

Анонимен

преди 4 месеца

Най-рано до 2028. Тази война може да се проточи няколко десетилетия.

289

Анонимен

преди 4 месеца

По-добре е да гледаме България, а не да плюем по Русия и Владимир Путин. Голяма грешка е, че българите развалиха руско-българските отношения. Историята учи, че България без Русия не може. ***,пpoст и злобен беден народец са по-голямата част от бг населението, това се вижда и по коментарите. Направихме България гетото на Европа, тръгнали сме по Русия да плюем, колко сме жалки.

288

Анонимен

преди 4 месеца

Тежко се пише на полигонч в Украня.

287

Русия

преди 4 месеца

Ще воюва дотогава, докато не престанат да текат лигите за придобиване/меко казано/ на територията и, и "придобиването " на специалистите и. Бурлаки на Волге никой не ги брои.

286

82-ОМБР

преди 4 месеца

Сега обаче ролите се размениха и украйнците изграждат дълбоко ешалонирана одбрана с множество железобетонни опорни пунктове и връзки между тях,а руската бронирана техника се стопява два пъти по-бързо от колкото руснаците произвеждат въпреки в пъти вдигнатота производство,факт доказан при самообиствените и бесплодни руски атаки край Авдеевка,Синковка,Кринки и по линията Роботино-Върбове.

285

Анонимен

преди 4 месеца

Хахах, от Киев за 3 дня до ще воюваме до 2028:))) русия няма икономическия потенциал да воюва не до 2028, а до края на тази година

284

Слава на Зеленски

преди 4 месеца

Зеленски е много удобен за Русия, а освен това Путин е обещал на Нафтали Бенет, че няма да търси начин да го ликвидира. Зеленски до голяма степен е отговорен за провала на знаменитото украинско контранастъпление. Докато украинската армия по негово нареждане се мъчеше да спаси Бахмут (който накрая пак загуби) руската армия подготви минни полета и ешалонирана отбрана, пред която западните Леопарди и Бредлита горяха много добре.