91

До 94

преди 4 месеца

Няма източник бе, това са лъжи , не е вярно! Русия е пълен булшит и война е шанса на джуджето да оцелее! Но няма да е задълго!

90

1:1

преди 4 месеца

В момента ,когато Украине остане сама ,да не и помага НИКОЙ. Тогава да я видим как бързо ще падне .Евроатлантицие от това ги е страх .От една страна европа се тресе от протести. От друга в сащ е време разделно. И мозъците мислят ,мислят ли как да защитат системата си на Фалшива доктрина в западната цевилизация.

89

Анонимен

преди 4 месеца

През месец април 2022год. САЩ са внасяли по 100000барела петрол на денонощие от Русия! Внасят огромни количества изкуствени торове и други суровини! Това са фактите! Който не вярва да провери в интернет,а не да дрънка русофобски небивалици!!! А когато фактите говорят и боговете мълчат! Щатите продължават да внасят и в момента,внасят и зап.европейците.Само нашите сатанински натегачи се отказаха от руски евтини енергоресурси и затова инфлацията ни убива,убива и икономиката ни,колкото я имаше!

88

Анонимен

преди 4 месеца

До Пророк Илия 91 Все едно слушам Ленин и приказки от хиляда и една нощ за буржоазията. Едно към едно. Само сменяте термините. Комунизмът е една умираща идеология, която никога няма да успее. Помни ми думата Илия. Свободата на човек никога няма да можете да отнемете, никога.

87

Анонимен

преди 4 месеца

До Пророк Илия Скоро и ти ще разбереш какво е демокрацията като те сграбчи за топките. Само не знам кое ще ти се скъса по-напред топките или гласните струни.

86

Пророк Илия

преди 4 месеца

До 88Надявай се . Тръмп идва на власт ,В самата Европа назрават още промени .демокрацията вече не е това за което я представяха и народите го разбират.Ще отнеме още време ,но справедливоста ще спечели .А именно Гнилата закостеняла и измамна западна демагогия ще загуби срещу самите си народи.

85

Анонимен

преди 4 месеца

Путин постоянно се оплаква от НАТО. Много лошо биело по празните руски манерки.

84

Анонимен

преди 4 месеца

А не ве. Само ра6iстите могат да тормозят хората. Я вижте, колко хубаво ви действа собственото ви лекарство.

83

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов По същия устав на ООН Украйна има правото да унищожи Русия и ще го направи.

82

забравяте факта

преди 4 месеца

Цяла Европа и Сащ помагата на Усраина ,войната е м/у целият запад и Русия. И санкциите не победиха великата руска машина. Господ да е с тях срещу фашизираната част на света.

81

Христо Христов

преди 4 месеца

Ако дроновете са изстреляни от Полша или прибалтийските държави, това и дава право да ги унищожи. Справка - приложенията към устава на ООН.

80

Русохей

преди 4 месеца

Няма проблем! Нашият велиг фожд *** ще ни спаси. слава расии. Както стигнахме до Киев за три дни, така ще и спечелим воината. Точно, както направихме в Афганистан. слава расии

79

Анонимен

преди 4 месеца

Не знаех че са закрили телевизията на БСП. Сигурно Путин е врътнал кранчето заради зора в Украйна. Не вярвам да е заради нулевата гледаемост.

78

Слава на Русия

преди 4 месеца

Село Крахмальное е вече руско. Руската армия настъпва по всички направления.

77

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна показва зъби на последък,които Няма! И скоро това ще си проличи още повече! Нищо добре не го очаква КиефскоФслидткивт режим! Зеленски Губи все повече и повече позиции! Вече е Незаконен президент на Украйна! -:)

76

свобода или мафия

преди 4 месеца

До до при Тодор ЖивковЗатова при социализма БВП беше на топ ниво. Затова имаше работешо производство и бяхме на целните места по много земеделски култури. Затова България не беше разграден двор. А сега сме последни в ЕС ПО ВСИЧКО . И сме най-бедната евро д-ва -дупката на кавала .Демагогията на демокрацията и крадливите правителства доведоха до КРАХА на България.

75

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците ще се оправят! Ама БСП закри телевизията! И за коментаторите парите ще секнат!

74

боби

преди 4 месеца

До .67 .... Как да ти покажат , като не е вярно , трябва насила да наредят хората на огромни опашки , точно заради тебе ?

73

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

Ще го решат проблема на тези дронове. Балтийските пристанища са далеч от Украйна, докато стигнат до там някакви дронове, няма как да не ги засекат. Това не е хиперзвукова ракета.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Това е според плана на СВО на джуджето от бункера. Всичко е по план. Муахахахаа