151

Анонимен

преди 4 месеца

Иванчо, защо всички бягат на Запад? Иванчо веднага отговорил: За да разширяват ареала на ЛГБТ общностите, госпожо. Добре Иванчо, а има ли нови страни в този ареал? Отговорът пак бил моментален: Да госпожо, това са Швеция и Финландия. Браво Иванчо. Видяхте ли деца какъв евроатлантик си имаме в класа! Вземайте пример от него!

150

парадана9.5.2024

преди 4 месеца

Ко каза Путин пред ГЩ на РА-На 9.5.2024 ВДВ ще маршируват на парада вКиифф по хрешчатий!Някой да не е разбрал?

149

САЩ СПАСИ СССР.....

преди 4 месеца

ПРЕЗ 1941...ВСВ.........НЕКА СЕГА ЯНКИТЕ ДА СИ СЪРБАТ ПОПАРАТА.....

148

Гражданин

преди 4 месеца

Докъде само стигнаха наглите руснаци - те са единственият агреасор и отявлен военолю- бец на нашето време,убийци,разрушители и мародери,а обвиняват всички останали ?! По голяма арогантност и безочие от това ,засега ,няма !!! Долу кървавите ви фашистки ръце от Украйна !!!

147

Анонимен

преди 4 месеца

Путин бяга в Северна Корея. Войната свършва.

146

ВЕЧЕ Е ЯСНО

преди 4 месеца

НАТО ВЛИЗА В УКРАЙНА И ВОЙНАТА ПРИКЛЮЧВА! ЗАТОВА ПУТИН ЗАМИНАВА ПРИ КИМ В СЕВ .КОРЕЯ, СПЕШНО!

145

Анонимен

преди 4 месеца

До НякойЗа руснаците е ясно. Кажи вие какво произвеждате, Шенген кога?

144

Анонимен

преди 4 месеца

Путин и всички руски *** да си ходят в ада

143

221

преди 4 месеца

Русия сама започна процесите, които ще доведат до нейния разпад. Всички други колониални империи се разпаднаха или дадоха независимост на колониите си преди 50-100 години.

142

Русия е против

преди 4 месеца

НАТО . Затова е Сво . Хибридни войни, език на омраза, най вече е за пари. Байдън призна . В ъгъла е. Иска балканите да бием Русия. Радев да ходи на площада.

141

Някой

преди 4 месеца

Тези руски ди,в,аци осъзнават че нито автомобили могат да произвеждат нито електроника нито техника нито каквото и да било, за да конкурират развития западен свят !! На тези неанд,ерт,ал,ци им дай само войни и оръжия !!

140

@@

преди 4 месеца

До АнонименТъпчо, русия ще бомби Финландия точно на куково лято предвид това, че за всяка тяхна ракета и снаряд, Янките и Британците могат да осигурят 100 в отговор и то не дефектни от С.Корея. Време е да свиквате, *** няма как да са реална заплаха за водещите държави. Имали са едни 30 години след 50 та в които са били реална заплаха, но времето тече, а те още са в Брежневизма.

139

Анонимен

преди 4 месеца

Големи източноевропейски учения на НАТО - няколко месеца и до стотици хиляди личен състав са интересни най-вече за това, ще съумее ли противникът адекватно да оцени техните резултати. Или по-скоро: ще могат ли мyцуните с пагони да дадат обективна оценка на всичко, което видят, и да го докладват на муцуните в цивилни дрехи, както си е, а тези последни - да повярват в това, което ще бъде докладвано, и да направят рационални изводи от докладваното. Предмет на ученията ще бъде отиграването на началото на голяма европейска война - както на всеки му е ясно, войната на НАТО срещу Русия.

138

Анонимен

преди 4 месеца

впрочем, фенерчетата няма да ви помогнат

137

първите 36 часа!

преди 4 месеца

Lt. Admiral Rob Bauer, Chair of the NATO Military Committee : "Трябва да имате вода, радио и фенерче на батерии в къщата. Това ще ви помогне да оцелеете през първите 36 часа. Цивилните трябва да се подготвят за тотална война с Русия през следващите 20 години. Ако избухне война, голям брой цивилни ще трябва да бъдат мобилизирани и правителствата трябва да въведат системи за управление на този процес".

136

Анонимен

преди 4 месеца

Руски дипломат разкри всички карти: Финландия е осъдена. Финландия подписа собствената си смъртна присъда с отложена дата, като се присъедини към НАТО и допусна Пентагона до военните си бази. Така тя създаде заплаха за Русия и това е ясно за всеки честен наблюдател. Смъртната присъда за финландците(не всички от тях одобряват самоубийствените действия на Хелзинки и поради това някои не заслужават ужасен край, но, уви, всички са в една "лодка") беше авторитетно потвърдена в интервю за РИА Новости от постоянният представител на Русия към международните организации във Виена Михаил Улянов.

135

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

134

Анонимен

преди 4 месеца

Когато Русия реши проблема с Украйна, който не е създаден от нея, а се превърна в заплаха за Русия, Москва ще трябва да реши проблема със сигурността на северозападните си граници, където Финландия ще стане новата Украйна. Да оставя в нея пистолет, насочен към руското слепоочие, Москва няма право. А да преследва фанатичната част от 5,5-милионното население на страната из горите, забавлявайки циниците във Вашингтон и Лондон, е просто глупаво. Тази огромна територия просто ще се превърне в пепел.

133

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО може много лесно да бие Русия, но проблема е, че Русия има ядрено оръжие.

132

Анонимен

преди 4 месеца

Коя натовска държава ще изпрати войски да се бият във Финландия, след като Русия там ще бомби както САЩ в Ирак, и Израел в Газа, и то с тактически нюкове, изобщо няма да и играе с артилерия. А петата статия просто казва, че всяка страна членка на НАТО сама определя как да окаже помощ. Каква помощ ще изпратят за един радиоактивен кратер. Или може би ще започнат ядрена война с Русия да умрат половин милиард европейци и 350 милиона американци?