31

anonimen

преди 4 месеца

В контра с форума аз пък нямам нищо против да си приберем обратно в Европа и даже в България голям брой евреи, винаги са били тук, лекари, музиканти, не сме имали проблеми. Но най-интелигентните искам, иначе и без това тази територя е заминала. След толкова пролята кръв никога няма да ви обичат арабите, само зад стени и вишки ли ще живеете? Ние след 100 години с Турция не сме забравили някои неща, при вас вече просто не знам как, като им избихте децата

30

Анонимен

преди 4 месеца

Палестинците са сбирщина от етноси. Арабите идват като ислямски колонизатори от Саудитска Арабия, всички останали са християните и евреите от византийската империя, насила помохамеданчени. Въобще не се чудете, че има руси, зеленооки, ***, откровено мавърско изглеждащи палестинци. Това там е ориенталската Македония, всеки е минал и оставил по нещо.

29

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 27. Гей ся, че си необразован, неерудиран, незнаещ и други "не"-та е ясно. За да ти помогна малко намери разказа на О.Хенри "Палачинки по Пиементски" писана някъде в началото на 19-ти век. Там ясно в един разговор е упомената "Палестина", а не "Израел".

28

До Анонимен

преди 4 месеца

виж териториите на палестина и израел 48-*** и виж сега.... и на тебе да дойдат дългоноси пришълци и да ти обясняват че къщата ти вече е тяхна...и ти ще стреляш... палестинците са си там от времето на Иешуа, дето дългоносите накараха Пилат да го разпъне, щото им *** бизнеса....

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 27. Дрън дрън ерина...и абсолютно брутални глупости на търкалета.

26

Анонимен

преди 4 месеца

'палестинците' се появиха с решение на КГБ и Коминтерна през 1964г., дотогава бяха просто араби. Има чудесни архиви, в които московския елит дори дава пример как са създали македонците като малък народ и са ги превърнали в жертва на българите, за да спечелят симпатии и да си прокарат политиката. Западът е подкрепял малък Израел в море от араби, но създаването на слаби 'палестинци' до империалистичен Израел, съюзник на САЩ, променя статуквото.

25

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 25. Първом Хитлер изобщо не е бил евреин...и втором и третом и т.н.

24

Анонимен

преди 4 месеца

До19 . Защо така мислиш бе човек . И Хитлер е еврейн. И те се трудат . Виж за палестинците почти нищо не се знае . Какви са от къде са , каква е тая омраза към еврейте . Завист ли е , че ги бива и от пустинята създадоха лозя,градини .

23

Дедо

преди 4 месеца

Не ми харесват арабите с техния ортодоксален и жесток ислям. Да убиеш момиче и да го разкарваш в коша на пикапа,докато тъмни субекти скандират с пяна на устата Алах Акбар ме убеждава ,че тия трябва да се държат изкъсо и без държава.

22

българина

преди 4 месеца

мошетата наистина не са разбрали, че или ще има Палестина или няма да има израел. Ето отговора на въпроса, следва демонтаж на израел Да видим задкулисието в сащ, дали ще прежали израел, за да няма ТСВ, която те не могат да спечелят. мошетата имаха шанс за държава, но алчността ще я закрие.

21

БАХОЙ

преди 4 месеца

Ся, има един проблем. Голям. Палестинските араби винаги са си били там, а европейските "евреи" (с НЕсемитско ДНК!!!) създават държава по проект там, където НИКОГА не са живели. И не ми цитирайте Библията. Когато им е изгодно, Писанията са документ (истина), когато не им изнася, това са "ала-бала" и "глупости". Хитро, а?

20

Анонимен

преди 4 месеца

Решенията на ООН бяха да се направят две държави - Израел и Палестина. Израелците го спазиха, палестинците - не. И нападнаха Израел, после загубиха. И така пет пъти. Как точно я виждат бюрократите тая работа с положението от 67 ? Египет ще се откаже отново от Синай и ще върне Суецкия канал на Израел, за да угоди на палестинците? Ще съживят умрелите имот двете страни?

19

българина

преди 4 месеца

много се радвам, че го казахте след 75 г лъжи! сега вече на всеки е ясно какво следва

18

До Анонимен

преди 4 месеца

всъщност дъержава израел не е имало. тая циониска манджа се претопли вече.... спрете да величаете робите на фараона, най мразения народ на земята, скапаните лихвари дето още не могат да простят на фараона и на Хитлер че ги накараха да работят!!!!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Държава Палестина никога не е имало. Който го твърди, е или изключително неграмотен, или джихадист. Така се нарича географската територия там. Държава Израел пък е имало, ама преди 2100 години. Те също не са цвете за мирисане. Тук въобще не е война за земя, а за религия. Кой да командва парада. Всеки нормален го разбира, но тук играят пари, петрол и зависимости.

16

Анонимен

преди 4 месеца

с две думи ООН и решенията им да се факат, така ли? :D *** играчите....

15

Анонимен

преди 4 месеца

Ами след като доста четох и се интересувах от темата, май палестинските араби не са готови за държава. Изключваме джихадистите Хамас, ама другите Фатах се оказаха същата стока. Президентът им миналата седмица нагло обясни пред катарската ал-джазира, че ако се съгласят на палестинска държава, това ще е трик да излъжат запада и да завладеят Израел, само временна стъпка. ООН си хвърчи из облаците и си мечтае за мирно съжителство,ама как да стане с крайни националисти и екстремисти и от двете страни

14

Анонимен

преди 4 месеца

Наложително е да има Палестинска държава...големите го разбраха.Нетаняху ще изгуби благоволението на САЩ и ще има проблеми...може дори и да си изгуби поста...Винаги ще имат проблеми евреите.не се ли създаде държава Палестина...

13

Моше Даян

преди 4 месеца

УДРИИИ!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Натеняху показа истинското лице на държавата му. Тяхната цел е да унищожат палестинците и да вземат и малкото им оставена земя. Умишлено са оставили възможност на хамас да ги ударят, за да им дадат повод да избиват цивилно население. Пак питам нашето правителство и специално ДПС и Пеевски още ли дават "безусловната" си подкрепа към Израел в правото му да се защити?