60

Тръмп

преди 4 месеца

Президент!

59

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ има технологично и военно превъзходство пред Русия и Китай. Тези 2 държави са с вързани ръце пред хегемона и единствения им възможен ход е игра със социалните настроения. За това няма да видите протести срещу санкциите, а виждате протести срещу рязането на песеа и Альоша. Но няма протести срещу Лукойл, защото там са голи. Каквото каже ЕС и САЩ - изпълнява се. Но все още нямаме контрол над мисленето на хората (както е в комунизма) и КОМУНДРЕЛИТЕ драпат в тая посока. Много балами изгореха.

58

Британски учЕн

преди 4 месеца

Атакуват го с невронни оръжия, лично аз не вярвах в такива че съществуват, но ми демонстрираха едно такова върху мен - прилича на малка сателитна антена, изпитах такава умора и изпаднах в депресия за няколко часа, после се възстановявах с дни. Най-големият проблем е че не може да се засече нито да му се противодейства.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Е аиде сега, Байдън е ненадминат, къде Тръмп ще се мери с него,

56

Нелка Бестселъра

преди 4 месеца

Война и мир -1540 стр., а тая ги пише за 1 минута

55

Атмаджа

преди 4 месеца

Великите сили не са заинтересовани да има стабилни Балкани или да има стабилна България.Знаят добре,че България е умряло куче и въобще не се занимават с нея и нейните мутри,а гледат да дестабилизират страни където има ред,закони и здраво общество.За над 30г. ЕС и САЩ нито веднъж не са оказали натиск на България заради съдебната й система,полицията,корупцията на всички нива,здравеопазването и т.н.,а я натискат само за разни паради,участия във войни и права на престъпници.

54

Атмаджа

преди 4 месеца

Според мен просто така ви се иска.На продажната Европа и България не й изнася такъв президент,защото искат американците все да ги пазят и да се бъркат навсякъде,а те да гредат отстрани.Не изнася и на войнствените американски кръгове,понеже те са свикнали да правят войни и да "изнасят демокрация".Обаче вместо да оправят корупцията в България и ЕС,те я създават,а в същото време искат да създадат хаос в страни с ред като Китай,Иран,С.Корея и т.н.

53

Невероятни тъпаци

преди 4 месеца

Колко ви платиха за това? А пък Байдън изглежда много стабилен и необъркан.

52

абе

преди 4 месеца

тоя колко ли флакона лак за коса използва преди да се появи пред хора :)

51

умните са казали

преди 4 месеца

демокрацията е много лоша форма на управление, но за съжеление по-добра няма открита

50

Анонимен

преди 4 месеца

Номинацията на Тръмп в Айова показва че демокрацията не е полезна...

49

Анонимен

преди 4 месеца

Как сте се разписали все едно вие ще гласувате за техните президенти и чак хамериканска пропаганда има за Бай Дрън....Ненормална работа!Светът много пропадна след като сме заеисими от някакви изкукали в някаква държава,която е на някакъв остров на другия край на света.

48

Анонимен

преди 4 месеца

А Байдън е страшно НЕобъркан и СТАБИЛЕН, нали? Хахахахах! Неолиберално сайтче пр0бито, за НЕновини :D

47

До Свръх-Ненормален

преди 4 месеца

До Свръх-Осведомен. Лекувай се докато е време!

46

447

преди 4 месеца

Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят.

45

Свръх-Осведомен

преди 4 месеца

До Свръх-Осведомен. Послепис: Само да допълня долния си коментар - предвидих падането на Гешев с точност до месеци, две години преди да се случи. Важен факт.

44

Свръх-Осведомен.

преди 4 месеца

Войната в Украйна ще приключи преди изборите за президент в Съединени Американски Щати. Слушайте ме, аз предвидих падането на Иван Гешев (което беше непредвидимо събитие, пропито от импулсивност и случайности). Войната ще спре през месец Юни. Аз познавам повече от баба Ванга.

43

Дърт козел

преди 4 месеца

Че то таз пенсия не си ли изглежда винаги объркана... Деменцията на никого не прощава.

42

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 44 . Дори Тръмп да спечели и какво от това. Тръмп или Байдън - двете страни на една и съща монета!

41

Анонимен

преди 4 месеца

Тръмп няма да е президент на Сащ това че е спечелил в Айова не значи че вече е победил има още много щати и дела може и да го бламира съда