58

За Всеки ЕвроАтлант

преди 5 месеца

по Една Жена, ама от тези Новите, Последен Модел Внос от Колонията на Юдея - САЩ, от тези Нови АфроАмерикански Жени дето са с 25 сантима Желязо между краката си!

57

Ямбол

преди 5 месеца

Водата е 5 лв... обирджии. Дори повече от това увеличение от 40 % в Сливен

56

баба

преди 5 месеца

Поскъпна защото " елита" ни я разрежда с уиски ! А ние сме гои за ТЯХ!

55

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Я бързо некой русофил да каже каква е цената на кофа с вода от кладенеца в Сибир, след като се размрази.

54

От чужбина

преди 5 месеца

Българите искат евтина вода и висока заплата, но няма такова нещо никъде на тази планета, а обясненията на този са да се замият малко очите.

53

Анонимен

преди 5 месеца

До 57И започнахме да внасяме ток. От износител, вече сме вносител на ток.))))Хубаво, но защо не казваш причината поради която внасяме? А, тя е, че на енергодружествата им е по-евтино да внасят от колкото да купуват скъпият въглищарски ток. Внасяме от всички съседи вкл. Македония, защото предлагат по-евтин.

52

Анонимен

преди 5 месеца

Глупости! Нямат нищо общо изброените " причини" точно с водата!!

51

Анонимен

преди 5 месеца

до 53 Затова 90% от населението тогава имаха собствени жилища а сега сте по квартири, кравар! Едва стигала заплатата за храна? Ти си много болен кравар. Изхвърляше се постоянно храна и то на която нищо и нямаше но и нямаше кой да я яде от кофите, само котките. Клошари нямаше ве, кравар тогава. Нямаше просяци. Сега висшисти пенсионери бъркат по кофите ве, кравар! Градският ти транспорт 6 стотинки бе, при заплата 200 лева. Сега колко билетчета с мизерната си заплата ще купиш дето по 2 лева билета?

50

браво

преди 5 месеца

И започнахме да внасяме ток. От износител, вече сме вносител на ток.

49

Анонимен

преди 5 месеца

ВиК дружествата ги мързи да си изработят проекти за подновяване на мрежата и спиране на загубите. А сега всички вкупом ще плащаме за некадърността им.

48

Дъглас

преди 5 месеца

Увеличението ли е наградата за неизпълнени изисквания от страна на вик дружествата иван иванов е срам за сглобката които слагат послушник за да им върши черната кражба и сглобката да е ни лук яла ни лук мирисала

47

Анонимен

преди 5 месеца

До 1980 набор - ЗАПЛАТАТА едва стигаше за храна, за кола се качаше 10г. (за избраните)границата затворена, жителство за градовете, и много други екстри на соц-мизерията. Явно не си живял тогава...

46

Анонимен

преди 5 месеца

до 46 Аз не съм видял да има някъде авария на ВИК по пътищата и да няма 5 човека от екипа да гледат отстрани а двама само работят. Това е навсякъде в България.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя гербав плу жек до 105 години ли мисли да папка тлъста заплатка + пенсия на макс.

44

с Малка Шапчица

преди 5 месеца

и на Ханука в Синагогата!

43

1980 набор

преди 5 месеца

В последните години на социализма кубика вода стуваше 15 стотинки. При средна заплата 200 лева можеш към 1300 кубика да си купиш. Сега при 5,5 лева кубика сега към 7 бона ли е средната заплата в страната? Кажете ве, кравари дето се кефите на демокрацията, а? Това е само един пример с водата.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Една малка подробност....Ако да речем, нашета икономика стартира сега , с влизането в Шенген.Това означава бавно покачване на основния трудов стимул..заплата.Ако обаче , както се очертава икономиката ни просто да се слее със Западната.Или по скоро , Западната направо да влезе у нас разработена и работеща на пълни обороти.Това трябва да значи...Скок рязко , и сега на доходите.....Малко , но съществено , което не се обсъжда.И не се споменава Защото някой не ще да го чуе и знаеме...шараните.

41

Анонимен

преди 5 месеца

И служителите на ВиК масово крадат вода..

40

Костова

преди 5 месеца

Във Варна плащаме почти 6 лв за кубик, така че, колкото и да е увеличението на процентна база в другите градове, да не се оплакват, че ние плащаме най-скъпата вода в цяла България. Лятото сметката за вода ни е по-висока от тази за тока..

39

Анонимен

преди 5 месеца

На практика , все по-зле става .Повишаване на заплати , но цените доста ги изпреварват !