30

Анонимен

преди 5 месеца

Преди зоните въздуха беше мръсен и нямаше къде да се паркира! След въвеждането на зоните, въздуха е мръсен и пак няма къде да се паркира, ама ЦГМ прибра едни 54 милиона лева за миналата година. Добре ли ви е? Още трябва!

29

Анонимен

преди 5 месеца

Зоните в центъра имат смисъл, защото отказват работниците да идват с коли в центъра и осигуряват повече парко места за живеещите и намаляват трафика. Зоните в спалните квартали са насилствено доене на живеещите там.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Не помня Гоце Делчев някога да се е изказвал за темата за паркирането. Даже по негово време май не беше актуална тема.

27

мноу зле

преди 5 месеца

българина е с тежки кoмплекси, оня ден един приятел се хвали, взел мечтаното БМВ Е60, "нова" кола тя 15-се годишна бaрака ама.... Днеска вече псува няма къде да паркира, щото старата астра била по висока и я качвал през бордюра та в градинката, а тая задирала и понеже моу мощна бате и боксувал в калта. Та и той обикалял по 20мин. Викам що не ходиш с метро, удобно му е. А беги бате с всички cмотаняци се тъпча, за кво теглих кредит за баварецо. Е па викам обикаляй тогава....хахаха много зле....

26

Патриот

преди 5 месеца

Когато през 2000 г. се въведе синя зона, властите успокояваха хората, че с парите от зоната ще се строят паркинги. Подземни, надземни, ала бала. Какво стана? Няма паркинги. Строят се само сгради с апартаменти.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Как е с поредния ''харвардски'' м*лоумник от ПП на ръководна позиция?

24

Анонимен

преди 5 месеца

ще се наложи да дадат старите ръжди в надин накрая. Крайно време е. Автомобила не е за всеки. Скоро автомобил ще притежават само заслужилите, и проблема с паркоместата и задръстванията ще отпадне сам.

23

Кмета Терзиев

преди 5 месеца

Сами си изграждайте паркинги, не е работа на общината както не беше снегопочистването.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Един от най-печелившите бизнеси - чертаеш с боя веднъж на пет години и прибираш милиони, а същевременно си в крак с европейските ценности.

21

Жътварски

преди 5 месеца

Потомствените козари от прованса идват в София и гласуват за ППДБ! Товарене във вагони на всички червеноврати - първо поколение с обувки и забрана да посещават ГРАД София.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам дали Гоце Делчев е против каквото и да е в момента. На български език в случая се добавя ж.к. пред ''Гоце Делчев''.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Кои са тия дето са против?, там от коли пеша не можеш да ходиш, зоната е 100 лв на година???! това ли е проблема

18

Анонимен

преди 5 месеца

Не можел да си паркира клепаро, разбираш ли, щото там работил! Аз па заради такива като тебе няма къде да паркирам пред дома си! Не зелена, Синя зона, вън провинциалните скакалци от София, които на рояци все повече идват да правят навалица и да работят за къси заплатки!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Има план да се изгражда и нов бежански център в този квартал, ще бъде обявено до дни.

16

Анонимен

преди 5 месеца

е такива ку-ку бабички, които никога не са имали книжка или автомобил, прецакаха зоната в Стрелбище. Тя не знаела защо и как, ама не искала. Е, и псевдо-експертите на Божилов, които бяха рисували в междучасието скицата на паркоместата също помогнаха доста де.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Oпределено от 2 месеца се усеща любов към новия кмет, но нали искахте ''промяна'' в лице на евтин демагог, сега свиквайте.------Изхвърлянето на герберите и десебарите от общината е едниствената промяна даваща шанс за по-добра София. Избирателят със своята подуенско-оборищка мърдрост реши да им даде още веднъж управлението на столицата. Промяна де факто нямаше, макар и да бе наложителна.

14

хахахаха

преди 5 месеца

Как е сега след промяната, харесва ли ви?

13

ЗА!

преди 5 месеца

Заради пришълтаците няма къде да се паркира! Въвеждай! 200 лева на година няма да съборят никой собственик на кола, а ако са му проблем, да продава и да ползва градския!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Друго си е с новия кмет. Щастлив, красив град. Както беше и на Коледа. Украса като в Париж.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Промяната е тук! Очаквайте и поредното генерално бедствие в София до дни както беше миналия път, когато завали лек снежец.