209

защо

преди 4 месеца

И защо трябва да го гонят - имат възможност за пълни данни, призовка и т.н. Що за екшъни от полицаи - малко ли са другите лудетини на пътя?

208

6и бан

преди 4 месеца

Младежите ни подли, полицаите ни жестоки, а законите меки!

207

УЖАС

преди 4 месеца

КАКВИ СА ТЕЗИ ГОНКИ БЕ, ДА НЕ СТЕ В ЩАТИТЕ! 6 КОЛИ ЗА ЕДИН 1 ЧВЕК?

206

Анонимен

преди 4 месеца

Г-н Министър,докога хората ще плащат данъците на полицаите и докога в системата ще работят и на пенсия и заплата и накрая резултатът го вижда всеки никой не е е застрахован че няма да го арестуват фатално.Какъв е този подбор след като на конкурс се приемат само наши хора.

205

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на полицаите! Перфектно свършена работа. Време е всички празноглавци да разберат,че има закони и те не са пожелателни,а задължителни. Мутрата циркаджия ако беше стоял до изясняване на случая и съдействал на държавните органи не виждам,какво можеше да му се случи.

204

Васко

преди 4 месеца

До Анонимен Да не се окаже,че си ***?

203

Анонимен

преди 4 месеца

да не се окаже че т.н. младежи са стартиращи наркопласьорчета на "щат" при полицайте ----///----- Ами някой тряа да развързва дрогата, която Боко Тиквата вкарва с корабите на Домуса...

202

ВСС

преди 4 месеца

Убийци , защитени от "закона"

201

Анонимен

преди 4 месеца

А ако съдебните медици докажат, че полицаите са му счупили главата?

200

Анонимен

преди 4 месеца

ВСИЧКО ПО САИТОВЕТЕ Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА, БРАВО НА ПОЛИЦАИТЕ УЧАСТВАЛИ В ПРЕСЛЕДВАНЕТО И ДЪРЖАВАТА ДА ЗАЩИТИ НЕИНИТЕ СЛУЖИТЕИ ЗАЩОТО ТЕ ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

199

Анонимен

преди 4 месеца

Чезаре Ломброзо ако види тоя полицейски шеф, директно ше се заключи в колата си ще се гръмне.

198

Ангелина

преди 4 месеца

Информацията ,която се представя от поръчковите медии е противоречива по случая ,както и всичко останало в една неправова държава. Като безпристрастно лице ,търсещо обективната истина и на което справедливостта е най- важният приоритет ,действията на полицаите показват лична отмъстителност и жестокост и явно това лице е най- големия престъпник в града ,щом целия наличен състав е мобилизиран за него и дори "обаждането" ,за което твърдят може също да бъде "изфабрикувано" от тях самите за целите

197

Анонимен

преди 4 месеца

*** гадни в униформи, убиха човека. Каквото и да е направил законът е ясен какво и как се прави.МВР УБИЙЦИ!!!

196

Ангелина

преди 4 месеца

До Анонимен под номер 208 - ти си един от тях!

195

Анонимен

преди 4 месеца

Копоите-Празноглавците слухтят и по форумите,да не се учудите ако имате"вземане даване"утре с тях!

194

Ангелина

преди 4 месеца

Достатъчно е само да се видят "външните белези",не външния вид на въпросния "шеф" ,който в една нормална държава ,в която кадрите за силовите структури се подбират при изключителна прецизност за морални и професионални качества и психическа пригодност - същият не би бил в структурите на МВР ,а не да изпълнява ръководни функции. Напълно ясно отдавна защо в Стара Загора и не само правораздавателните и правоохранителните органи имат същите характеристики и действат ,като ОПГ от мафиотски тип .

193

Анонимен

преди 4 месеца

То се знае, че началниците на милиционерите са за уволнение от тях трябва да се търси отговорност за неконтролирана агресия на подчинените им борчета в униформи.

192

МИ КЪ?

преди 4 месеца

КВА АГРЕСИЯ БЕ? ЧОВЕКА СИ БЕШЕ УМРЯЛ ОЩЕ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА, А НАШИТЕ ПАЗИТЕЛИ СИ ГО РИТАХА УМРЯЛ ЗА ТРЕНИРОВКА.

191

Обективен

преди 4 месеца

Никаква агресия - само скачаха по прозорците ,ритаха стъклата и се държаха като "борците" по времето на "демократичните промени".

190

Анонимен

преди 4 месеца

Наградете полицаите, които са си свършили старателно работата преди този убиец да изпомаже половината град!