93

Анонимен

преди 5 месеца

До 82 . Ходил съм в Швейцария , опаковка от 10 броя Жилет струваше 1 евро , анадън мо ? Да уредена и скъпа държава е , но в България доста от нещата са по скъпи .Разликата е , че швейцарците вземат заплати !Не ми обясмявай за Швейцария защото мога да те засипя с информация за тази държава

92

Анонимен

преди 5 месеца

Хайде, не се самозалъгвайте! В Европа цените са същите като в БГ и всеки ден ги увеличават, само че там са в евро и затова изглеждат по-малки! Като въведат еврото в БГ, всичко ще поевтинее!!:)):)):)):))

91

Тодор Живков

преди 5 месеца

Па яште банани и бегайте на запат като ви е скъпо, бе!

90

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 90, 2/3 от българите могат да научат нещо ценно, да си повишат квалификацията и да си намерят по-добре платена работа. В съседна статия ви казват, че има недостиг на работна ръка. Ама мързелът не боли. Ако болеше... 2/3 щяха да са се размърдали!

89

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Бонго Бонгоскъпо, унга бунга, е щото бившите комсомолски секретари и средно ниво доносници требва да купат за унуците апартаменти в студентски град и да осигурат таксите за вишото. па и нема да карат на 2 минерални води в кафенето като идат там, се едно са потомствена аристокрация. за тва е скъпо. докато облечеме и обуеме пети ешелон добронадеждни, евтино нема да има. така че дупе у шъпа и отивай да опиняш, или на терминал 2

88

Анонимен

преди 5 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

87

Анонимен

преди 5 месеца

До IQ 3.14, забърши си пяната около устата и започни да пишеш смилено. Отърва му края вече :) Злобичката ти е толкова голяма, че изтри доводите ти. Сега осъзна ли колко си загубен щом ти се привиждат хора, които те атакуват три дни подред? Или си инсел и не можеш да се осъзнаеш? Т ро ло вете сте много смешни хора. И да, IQ-то ти е някъде около 3. Не може да ти се помогне. Твоето е терминално!

86

Анонимен

преди 5 месеца

2/3 от българите не могат да покриват месечните си разходи и са принудени да лишават.

85

Ил дьо Спас

преди 5 месеца

До Ил дьо Франс само не купувай от предградие 13, там си пушат пчелите с оборска тор

84

Анонимен

преди 5 месеца

Еврозоната официално влезе в рецесия.

83

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 81, значи драма няма и животът е прекрасен :)

82

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Анонимен80много си в час, а в магазина си гледаш върховете на обувките. сигурно и доносчета пописваш, е така, анонимно. идеален продукт на отрицателния отбор- всичко знаеме, другите са еди кви си, чек да ти кажа, според мен... като погледнеш отстрани пет назубрени термина, и квот подслушал/а в кафето - от първо лице. излез, разходи се, ако не получаваш панически атаки като се хванеш за бравата. е, ако те срещне некой от тия дето си поучавал, тарикат мъж не писка.

81

Анонимен

преди 5 месеца

Европа заложи на Украйна много, най-важното - БЪДЕЩЕТО си. Накратко - Европа няма бъдеще, няма ресурс да има бъдеще. Няма човешки ресурс, няма материален ресурс (енергия, суровини), няма морален ресурс, няма интелектуален ресурс. Няма да е сгромолясване, както беше Хитлеровият райх, няма да е вълнуващо и феерично. Ще бъде досадно и дементно, непрекъснато ще заемат менторски пози: "Вий знайте ли кои сме ний" и ще издуват бузи. И ще ядат насекоми. И толкоз. Нямат нито кураж, нито акъл да направят нещо изненадващо позитивно в своя полза.

80

Ил дьо Франс

преди 5 месеца

До Франс дьо Спас,задължително.Май го имат само в онзи карфур на площад Д'италия ,повече са на рафта,ама и при гърка може да видя дето е на коледния базар при кметството на 4-ти район

79

Иди в Швейцария

преди 5 месеца

До 61. Анонимен. Не знам дали сте обърнали внимание . Преди навсякъде имаше чешми , ама наистина навсякъде .Сега всички чешми за затворени и ни продават бутилирана вода .Див капитализъм. . . . . . Отивай в Швейцария! Навсякъде по улиците имат ПИТЕЙНА вода! Ако не се пие пише си, иначе е питейна! В Швейцария като чист капитализъм може да паркираш навсякъде по 30 минути безплатно, но за тарикатите става много скъпо, ако тарикатлеят! Идете за да видите уредена държава, която можеше и България да е!

78

Анонимен

преди 5 месеца

До 76 .Вече си имат фирмени магазинчета и си продават хората и клиенти доста има .Народа отдавна поумня !

77

Анонимен

преди 5 месеца

До IQ 3.14, льо льо, явно ти висиш в тоя форум всеки ден. Аз коментирам за пръв път от седмица :) И като не ти харесва спри да се вреш където не ти е мястото. Мързелът, ако болеше, такива като теб щяхте да сте умрели вече.

76

Анонимен

преди 5 месеца

За какво ви е храна , нали ще ви легализират марихуаната .Винаги весели и щастливи ! Както казва Клаус Шваб , ще притежавате нищо и ще бъдете щастливи .

75

Пепи

преди 5 месеца

Явно автора на статията и голяма част от коментиращите не правят разлика мржду кашкавал и млечно кисел продукт . Бях в Испания три години . Качествената храна си е скъпа и там . Да има месо за готвене по 3 евро но има и телешко по 12 евро . Стига с тия изсмукани статии . Като е толкова добре - самолета и да ви няма .

74

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Анонимен я да ми не даваш тон за песен от рано, така ше говориш с жена си. ясен ли съм, разбирач? от три дена само казваш, не знам как още некой не е влезнал да се вози в асансьора заедно с тебе