46

Нане

преди 6 месеца

Боли мъ фара за шенгеня, на мен ми не треа... На кой му треа си прибира дома мигранти и да си ги рани... Кат екстра мож им предложи жена си и дъщерите си... ===)))

45

Анонимен

преди 6 месеца

ВЕЛИКИЯ КИРИЛ ПЕТКОВ ще направи българския народ равноправен на всички останали високо-развити европейски народи! Името на Кирил Петков ще бъде величано дори след 100 години в учебниците по история! Жалното цвилене на продажни копейки е само бонус към отличните новини!

44

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 6 месеца

Другари и другарки ще взимаме директно кредити в евро ураааааааааааааа

43

Герт Вилдерс

преди 6 месеца

Тоя Шоросоид май Забравя, че Изборите ги Спечелих Аз, че преди по-малко от 24 часа, Партията ми пое Контрола над Нидерландският Парламент, а Руте е Падналото Правителство, с Гласуван Вот на Недоверия - това на Гласуване в Парламента е Несъстоятелно и е най-големият Фишек, най-Голямата Димка и най-елементарната Измама за Заблуденото Стадо от НеИнформирани Офчъици!

42

браво!

преди 6 месеца

баба гинка и баба пена много се интересуват кога ще влезем в шенген!...сън не спят...

41

Зъбльо

преди 6 месеца

Ей сега ще ви почна с минусите всичките наред! Тръгвам надолу - на всеки коментар минус. След половин час пак ще влезна и пак. Ще ви омаам от минуси всичките!

40

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно ще е какво ще стане другата седмица в парламента, защото Костадинов с подкрепата на БСП и ИТН заявиха че докато не се монтират наново частите от паметника, те ще са като жива верига пред трибуната.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Браво на премиера Академик Денков и правителството на ПП-ДБ за перфектното свършената работа!

38

Анонимен

преди 6 месеца

Че те руските агенти в БГ са основно в БНР и БНТ.Ама са с имунитет.Волгин и Бойко Василев са несменяеми въпреки всички власти.И там няма как областния да прати крана за ПСА.Аз ще повярвам, че в Бг има промяна само ако Бойко Василев бъде махнат от БНТ.Но никога няма да стане, уверявам ви.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Cлaвa Kиpe и Kokope, Лykoйл ga им нacnopи koмиcиoннитe!

36

Анонимен

преди 6 месеца

До 33. Дрън, дрън та пляс. Оставаш си вечно недоволен от успехите на правителството. Да не си руски клакьор от руското посолство.

35

Про100 Киро :

преди 6 месеца

"Аз накарах холандците да вдигнат ветото! Черпих ги пица с кристали и те се навиха!"

34

Буахаха

преди 6 месеца

Ъхъ, видяха с какви кански мъки цяла седмица трошат пари за премахване на паметник и решиха да ни възнаградят

33

Майната Ви

преди 6 месеца

Петков най-после ще зарадва руските олигарси освен със златни български паспорти, но и с безпрепятствено движение в Европа. Браво!

32

Анонимен

преди 6 месеца

Значи като стигна австрийско-германската граница, която е вътрешна и проверки НЕ трябва да има( а има ), да кажа, че киро от канада ме изпраща, така ли?

31

Анонимен

преди 6 месеца

Е това е успех. Тридесет години сега се каза нещо градивно и с надежда . Да сме равноправни ЕВРОПЕЙЦИ. Не с половин уста да говорят за България.

30

Анонимен

преди 6 месеца

До25. Тебе може да те проверят , а може и да те арестуват . То в ЕС руски агенти ги дебнат. Та внимавай

29

ПП-ДБ-СС

преди 6 месеца

Браво!Най доброто правителство от 44та насам!

28

дрън дрън

преди 6 месеца

Каква "висока оценка", бе човече!!?? Замълчи, не се излагай за пореден път. Те ви се подиграват и се гаврят с вас, а вие си мислите , че дъжд вали! Ставащото е унизително за държавата ни, а вие си мислите че хората са *** и не го разбират!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Да благодарим и на американците , че без тях сме гола вода.България след тоз комунистически погром за 45 години попиля всичко патриотично и родолюбиво по българските земи.Остсви ни такива водещо учени в правото и изкуството на държавност ,като Пеевски и Борисоф .И един генерал като Заимов Готов на всичко за Русия