278

Анонимен

преди 5 месеца

Трети Украински фронт влезе в Родината през 44-та. "Второто Освобождение", филмът помните ли го. Украинци е имало със СА, украинци. Сега им бутат паметника за армаган бакър, за наркомана в Киев :)

277

Анонимен

преди 5 месеца

А Герп върна ли паметниците на войниците или това беше само шменти капели???? Фандъкова избяга

276

Анонимен

преди 5 месеца

И Тодева ще отиде при Валяка

275

Анонимен

преди 5 месеца

В Киев вмирисаният наркоман действа по-решително. Що паметници събори. Макар и 10 години след нас, толкова им отне да скачат на кой не скача е мо.скал, ние скачахме на кой не скача е червен, Киев е вече преди нас по събаряне на паметници.

274

Анонимен

преди 5 месеца

Айде махайте вече тая грозотия на грозотиите! Трябваше да са го взривили досега вместо да го режат и местят. А за тези дето реват за чуждопоклоничество само да ви обясня този паметник на окупатори поставен от неизбрано от никого правителство е символ на чуждопоклоничеството на България пред СССР! По-голям е от паметниците на Левски, Раковски, Ботев, Вазов, Каравелов и паметника на ШИПКА взети заедно! Това нещо няма място в град с тези размери и със сигурност няма място в БЪЛГАРИЯ!

273

Анонимен

преди 5 месеца

До Евроатлантиколиберал - на Яхия Ал Синуар - шефа на Хамас искаш ти паметник. Ти и всичките правоверни путинофили дато три пъти дневно викате Путин Акбар сте и на Хамас приятели - така че, и негов паметник искаш. Ако трябва заради интереса на Майчица Русия и *** ще сложиш, че и карабината ще резнеш.

272

яажт

преди 5 месеца

До Анонимен ПУБЕРТЕТСКО- ПРИМИТИВНИ АРГУМЕНТИ

271

никой

преди 5 месеца

До Анонименпубертетско- примитивни аргументи

270

Анонимен

преди 5 месеца

До НАРОДА чемодан, вакзал , масква

269

Анонимен

преди 5 месеца

Пyтлеpaсите си гризат каскетите от мъка!

268

Аз

преди 5 месеца

Предлагам на мястото да бъде издигнат паметник - монумент на всички избити от комунистическият режим.Ще бъде дълъг от Народния театър до Националния стадион.Толкова ще трябва да е голям за да събере всички загинали от метежа на Съветския съюз и шумкарите

267

НАРОДА

преди 5 месеца

До Анонимен заминавай за украйна тогава, прав ти път

266

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 286 - само да те светна /надявам се да не получиш исулт/, че Американския Конгрес прекъсна Коледната си ваканция и другата седмица ще разглежда военната помощ за Украйна и Израел. Не го мисли Зеленски. Американците ще му изградят и достатъчно силна отбранителна индустрия. Дървото още не естигнало докрай в Украйна за мужиците. Още много мъка пенсионерска те чака с несбъднатите руски победи. А Европа ще си реши проблемите с руската лимонка Орбан! Не зная как, но ще го направи.

265

Аз

преди 5 месеца

Вижда му се края,хора.Паметта на стотици хиляди избити българи ,ще бъде почетена.Браво България!!!

264

Анонимен

преди 5 месеца

До Мммм - а като режеха и поругаваха паметниците на Първи и Шести пехотен полк, тогава не се пенеша, а? Тогава не беше "иновация" или топчиците ти бяха свряни в ауспуха от страх?

263

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 283 - ми то и вие, вмирисаните пенсионери почитатели на Путин друга радост в живота освен руските престъпления в Украйна нямате! С това ставате и с това си лягате. Ама, не ви го пишем непрекъснато. Живеете в собствения си ад, където единствената светлинка е чуждото нещастие. На такива хора в едни по други писания се казва скотове!

262

Ами

преди 5 месеца

режат без документи, без разрешително, защото от едно Посолство е наредено да дразнят руснаците. За пореден път заради тъпотията на "управляващите", ще си патим ние- народа.

261

Мммм

преди 5 месеца

Мамка ви!История рязана на парчета!Българска демократична иновация!

260

Анонимен

преди 5 месеца

На брадясалият и вмирисан наркоман в Киев ще му трябва спешно бакър да си оправя жиците на електропреносната система тази зима. Пращайте на там. Даже няма да е необходимо да проси.

259

Анонимен

преди 5 месеца

Време беше центъра на София да се отърве от комунистическите символики. В тунела вече се вижда края на комунизма в България.