118

Анонимен

преди 5 месеца

Брендо ще спре доставките на бело за генералите и амфети за момчетата в окопите. Бдителността им рязко ще спадне и заспалите укроазовци и техните обергенерали ще заспят зимен сън.

117

ИСТОРИЯ

преди 5 месеца

В Афганистан , Виетнам , имаше хора които се хващаха за колесника на последния САЩ Самолет . Същото е било с третия райх в Русия - там е имало войници изпуснали последния полет и са били пленени - даже Белене е приемало такива нацисти .

116

MNENIE

преди 5 месеца

Това ми прилича за бонусите за Пенсионерите в България за Коледа - няма да има , но след 7 месеца ще ги вдигнем с 11% - тоест - да го ду....

115

Баххаха

преди 5 месеца

Хаха, така става когато станете *** на СЩ

114

Галя от EmbassyTO

преди 5 месеца

Бедничко. Ние в Бг подарихме 16 млн на фона на мизерстващи те пенсионери , да си харчи олеса за диаманти, зенскии за имения. Коледа е.

113

Анонимен

преди 5 месеца

Новогодишната заря над Киев ще е за сметка на Москва. Путин ще черпи.

112

Анонимен

преди 5 месеца

Както се пееше в една песен "Дърпай шалтера..."

111

И

преди 5 месеца

ко прайм?

110

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименНа укрите, дедите им са убивани от нацистите и то масово, но ги превърнаха в нацистки зомбита , които следват примера на собствените си убийци, убийците на майките, бащите, бабите, дядовците си през ПСВ и ВСВ!

109

Анонимен

преди 5 месеца

Пари ще има. Има време демократите да спечелят. Засега и тези стигат. ЕС увеличхме парите, така че компенсираме американците.

108

Анонимен

преди 5 месеца

Какво още го показвате този масов убиец на славяни Зеленски? Докога ще го навирате по статиите тук? Мястото му не е тук, а в затвора!

107

Анонимен

преди 5 месеца

До Магелан - ами нали този паметник е на 3-ти Украински фронт - нали те ни освободиха от фaшизma - как така бутате паметник на Укрите - те са най0облагодетелстваната страна в света - сега като ни се разсърдят к`во ще праим, а ????????????????

106

до 114 от славянин

преди 5 месеца

Вярно че е голям шок и ужас, но за вас, зомбираните дж.нд.растчета! Робовладелците ви вече не искат да дават нито зелена хартия, нито железария на Белия нос от Киев!

105

Какво следва

преди 5 месеца

Това е нищо. Ако Тръмп стане президент, вегнага ще отреже парите на Киев и ще каже на ЕС: "Искате да подкрепяте Украйна? Давайте вие пари". Да ги видим тогава Урсула, Барозу и цялата им дрижинка.

104

Анонимен

преди 5 месеца

Зеленски е тоалетна хартия и запада го ползва по предназначение!! Има стойност докато не се избършеш снего и след употреба в тоалетната и бам водата и сме чисти!

103

Bad Face

преди 5 месеца

На нас американците ни е през онази работа за наркоманчето от Киев. Шоуто му вече не ни кефи, също както той повече няма никога да получи пари и от руската телевизия за да весели хората в Новогодишната нощ, ще го прави, но безплатно.

102

И кво да кажем

преди 5 месеца

Света се събужда, изтрезнява и спира да налива джепанета в Укрия... сал пуделите, най бедните като нас продължават да се напинят и да се изпразват като пращат оръжие една безсмислена и вече решена война!!!

101

Магелан

преди 5 месеца

Шок и ужас.Пирувайте и скачайте от радост зомбирани български русофилчета.Сега е вашия звезден час.Но днеска събаряме паметника на болщевишкоте окупатори в София и една шайка депутати зомбирани кремълки болшевики полудяха и аз ако съм направо ги тваря е една боклиджийска кола от новите и ги пращам направо в лудницата в Раднево.Аз на тези кремълски и болшевишки измикяри няма да плащам заплати от мойте данъци.

100

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

Агент на американските тайни служби, пожелал анонимност, разкри пред DCWeekly подробности за мерките, които се предприемат за преместването на украинския президент в САЩ. Той твърди, че администрацията на Байдън е издала заповеди за гарантиране на безопасността и пребиваването на семейството на президента Зеленски в Съединените щати, започвайки от пролетта на 2024 г.Това решение се основава на убеждението, че президентството на Зеленски в Украйна може да приключи през следващата година и продължаващото му присъствие в Украйна може да бъде опасно за него. пише Джесика Девлин , позова

99

ИВАН

преди 5 месеца

ТАЗИ АВАНТЮРА ДЕТО СИ Я ПРАВИ НА РКО МАНА, СИ Я НАПРАВИ И ГРУЗИЯ 2008! РЕЗУЛТАТА СЕ ВИДЯ!