12

Алекс

преди 9 месеца

То и изчегъртването на ГЕРБ беше заложено в предизборните намерения на ПП/ДБ,но нещо не се получи.На Шарлатани вяра да нямаш.

11

Анонимен

преди 9 месеца

ДА В КРИПТОВАЛУТА ХАХАХА

10

от БАН

преди 9 месеца

Планирани са рекордни дългове и рекордни кражби. Смуглия Костоф и цялата шайка крадци на прехода могат само да гледат и да завиждат на "майстора" кокорчо.

9

Свобода

преди 9 месеца

Честно казано браво на Кокорчо, наистина има и за пенсии, и за минимлани заплати, а с тези 10 млрд. инвестиции по вече готови проекти затвори устата на всички!

8

Българин

преди 9 месеца

Ох, да дойде некой западен инвеститор да му работиме евтинко да направи халета за производство на държки на врати за автомобили или нещо гумени муфички за водната помпа на чистачките, да вземеме малко пари и ние малко да живнеме, ох.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Оня ден си купих от Кауфланд българско краве мляко. За детето взех уж най-хубавото и качествено, а не от евтините. Прибирам се у дома и то има вкус на изгорено краве мляко. Цяла партида са я пуснали в магазинната мрежа, а е трябвало да бъде бракувана заради негодни вкусови качества. Нито беше евтино, нито беше вкусно. Кой пусна млякото в мрежата и кой не си свърши работата да го тества, или по-евтино е да се пласира вместо да се бракува негодна продукция?!? Нещастнициии....

6

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя сега по бТВ каза че доходите ни растат на бързи в ЕС ,по голяма лъжа не съм чувал,Албания ,Сърбия ,и македишо лв са с по големи заплати от България ,ако ППкраде то явно заплатите и са по-големи ,ей големи лъжи бря

5

Анонимен

преди 9 месеца

Абе те и едни 2 милиарда въображаеми беше заложил от таксата за пренос на руски газ ... та същото и с инвестициите, въображаеми инвестиции.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Доходите се били вдигнали, ами не, с тези доходи не може да си купиш нищо вече а и ментетата се върнаха, "сирене с повишено водно съдържание", "натрошен ориз", брашно тип 650, евала за промяната!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Чакайте ги на вратата да дойдат.

2

?

преди 9 месеца

И откъде ще дойдат тези "инвестиции"? Да не е планираана едновременна продажба на Нефтохима, АЕЦ и газовите тръбопроводи?

1

158

преди 9 месеца

Оха, ще има много за крадене!