117

Анонимен

преди 5 месеца

До kk "Четете!" Я препоръчай ми статия в реномирано научно списание която ТИ ЛИЧНО си прочел :)

116

Анонимен

преди 5 месеца

Факт! От Америка след 16 век в Европа идват Картофите, Царевицата, Слънчогледа, Доматите, Чушките......

115

Анонимен

преди 5 месеца

Освен това ... Мойта баба си спомня от свойта баба, че от Америка са дакарали и "Пуйките" и в двора си отглеждаше освен "Кокошки" и "Патици" ...но имаше и "Пуйки"! Не забравяхте това "Товаришчи" Комсомолски Секретари!

114

kk

преди 5 месеца

Миналата година учени от Китай направиха опити и доказаха, че ГМО храните увеличават смъртността, увеличават раковите заболявания, намаляват фертилитета и намаляват концентрацията, вниманието и възможността за научааване на нови знания. Проучванията са публикувани в реномирани списания, включително и в Европа. Четете! А като пример за генно модифициране - това са РНК ваксините на Пфайзер и Модерна

113

Анонимен

преди 5 месеца

В Русия ГМО е забранено. Русия разполага с изобилие от енерги, ресурси и продоволствия. Русия може да изхрани изобилно 3 милиарда население. В Русия винаги ще имат изобилие от месо, яйца, зеленчуци и плодове и качествена храна достъпна за всички, винаги топлото и бензина ще бъдат достъпни за всеки руснак. Русия е едно от най-безопасните и сигурни места за живот.

112

Анонимен

преди 5 месеца

Може би мащабът на падането стандарта на живот с цел да спасим планетата няма да е толкова голям, колкото обещават привържениците на зеления дневен ред, но това също е известен психологически трик - тези, които бяха заплашени от смъртно наказание, няма да протестират, а радостно ще въздъхнат с облекчение, след като получат 15 години затвор.

111

Анонимен

преди 5 месеца

Другари Комунисти.. не забравяйте, че "Ако я нямаше Америка" светът щеше да умира от Глад! След откриването на Америка.. Светът Онемя, понеже Америка е виновна според комнистите, че им докара "Картофите", "Слънчогледа", "Царевицата", "Доматите", "Чушките", а Америка получи само едно растение - "Тръстиката" Та другари Комунисти - Империалисти дето ни откраднахте земята и въведохте Крепостничеството - колхозите, ТКЗСтата и сега Българските Ковбой - селяни са без земя и исторически спомени!

110

Анонимен

преди 5 месеца

Западът няма бъдеще, няма ресурс да има бъдеще. Няма човешки ресурс, няма материален ресурс (енергия, суровини), няма морален ресурс, няма интелектуален ресурс. Няма да е сгромолясване, както беше Хитлеровият райх, няма да е вълнуващо и феерично. Ще бъде досадно и дементно, непрекъснато ще заемат менторски пози: "Вий знайте ли кои сме ний" и ще издуват бузи. И ще ядат насекоми. И толкоз. Нямат нито кураж, нито акъл да направят нещо изненадващо позитивно в своя полза.

109

Анонимен

преди 5 месеца

Страхотно вкусната лютеница преди 1989 беше бъркана с коктейл от буболечки, които пълзяха из шнека на мелачката!

108

Анонимен

преди 5 месеца

114 - не си прочел/а какво съм написал. Искат да гласуват това да НЕ се пише, че има ГМО на етикета, така че тази информация ще липсва, ако се приеме това предложение.

107

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 110 Акона етикета го пише, това е ИНФОРМИРАН избор. Никой не те кара да ядеш неща с такъв етикет. Неинфонрмиран би бил ако НЯМАШЕ такъв етикет. Да не говорим, че никой не ти забранява да си произвеждаш, или купуваш неща, за които си сигурен, че не са такива.

106

Преди 1989

преди 5 месеца

Мишките и *** се разхождаха върху заготовките!

105

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 100 "Продължителноста на живота на американците пада" Лесно проверимо е, че дългосрочно това, което твърдиш, е фейк. Сегашното "спадане" се дължи на КОВИД. Опаааа, забравих, това беше "измислица" на "световното правителство" :)

104

Анонимен

преди 5 месеца

98 - не прочете ли статията? Това, което ще се гласува е да се прокарат ГМО продуктите с нов етикет - "Геномна техника", който не подлежи на регулациите за ГМО (сред които задължението да се отбележи на етикета, че стоката съдържа ГМО). Т.е. никой няма да може да направи инфомиран избор за храната, която си купува.

103

Анонимен

преди 5 месеца

Който иска да се храни и с л..на, аз за сега гледам да си отгледам, да му помогна да порасне и после да го изям.., каквото успея разбира се, далеч не казвам че не се храня и с неща които не са полезни за мен.

102

Анонимен

преди 5 месеца

До Watch Производителността на ТОРОВИТЕ заводи. Чиста храна, мхм.

101

Анонимен

преди 5 месеца

Ако сте работили в хранително вкусови предприятия преди 1989,сега само ГМО щяхте да искате!

100

Анонимен

преди 5 месеца

До леля чичо "В дългосрочен план американците явно имат идеите да избият всички хора по света освен тяхната си нация" Ама как така? Нали точно американците ядат ГМО, тъй че те първи ще се самоунищожат. Нещо опорките ....

99

Анонимен

преди 5 месеца

Седмично изяждам един хляб направен от Еднозърнест Лимец със Здравословни Квасни Бактерии за подпухване и добре изпечен в Пеща на Джамала, така както мойта баба го правеше..... Такива Хлябове - здравословни хлябове можеш да си купиш в Америка от Пекарните на Ковбоите - които не са забравили как нашите деди са се хранели здравословно.....

98

леля чичо

преди 5 месеца

В дългосрочен план американците явно имат идеите да избият всички хора по света освен тяхната си нация, и после да си заселят на ново целия свят както на тях им харесва , един вид те ще са в ролята на боговете, тяхния елит е вече тотално сбъркан , нямат връзка с реалноста и по отношението им към всички останали държави и нации се мислят като богоизбрани, тотално сбъркани превъртяли психопати , дано по бързо тази проклета империя да се разпадне, ще съм щастлив ако се случи докато съм жив