25

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с контранастъплението?

24

ППП

преди 6 месеца

Платена плитка публикация

23

Анонимен

преди 6 месеца

В Русия, за разлика от Запада, всичко върви както трябва.

22

Йоско, 16г.

преди 6 месеца

До 23 - Ем ся кво значи това? Той и набратовчеда баща е голям мислител и много ги къдри, като говори, академик бил, е знам си кво, ама пълен ръб и е на 1500 лева заплата. А и на мен никой не ми дава работа, зщаото искали диплома за основно, ама не мога да прескачам класове и е МЕГААААА ГАДНООО!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Населението на ЕС буквално живее на ръба на финансовата катастрофа месец за месец. Когато живеете от заплата до заплата, няма място за грешка. Загуба на работа, бизнес провал или спешна медицинска помощ може да означава пълен финансова крах.

20

Анонимен

преди 6 месеца

До Йсоко, 16 г., всеки сам си намира пътя! Парите буквално са пред вас. Ако не знаете как да си ги вземете, не ги заслужавате. Никой не може да ви накара да мислите. За този процес си се грижи всеки самостоятелно. няма нищо общо с националност или помагане. Ако си непрокопсаник и да ти се каже пак няма да се получи :)

19

Анонимен

преди 6 месеца

В Европа не всички страдат от проекта за "изтощаването" и "премахване" на Русия, някои дори просперират и разширяват пазара си. Според европейските бизнес аналитични агенции местният пазар на антидепресанти расте главоломно и ще нарасне с поне 30-40% през следващите шест години.

18

Работодател

преди 6 месеца

Всичкото емплойи да внимава в картинката! Останеш ли без работа - край! Туто финито!

17

Анонимен

преди 6 месеца

От януари 2024 г безработицата ще се увеличи още повече заради увеличените данъци и увеличената МРЗ. Много фирми ще прекратят дейност и ще съкратят персонала, а други предвиждат частично съкращаване на персонал.

16

в Русия

преди 6 месеца

Икономиката на Русия се засили, безработицата е на ниско ниво, а строителната индустрия расте, пише Der Spiegel в статия под заглавие "Защо Путин има всички основания да бъде доволен от себе си". Авторът на статията смята, че властта на руския президент никога не е била толкова стабилна, колкото днес.

15

Йсоко, 16 г.

преди 6 месеца

До Анонимен 14 - Ами разкаижи как! Нали сме българи! Трябва да си помагаме! Все пак народът е казал "парица, царица". Аз не ми е проблем, да е трудно, ами пара да има, парааа! Няма значение какво ще е и колко ще изглежда "лошо" отстрани!

14

Работодател

преди 6 месеца

Ми работете където ви е кеф, бе! Защо работите на ниски заплати, работете некъде на големи заплати с кеф, махайте се от тука, и заминавайте на запад да работите с кеф на големи заплати, защо стоите тук!

13

Българин

преди 6 месеца

Ох, да дойде некой западен инвеститор да направи завод за дръжки на врати на автомобили или за гумени муфи, да му работим евтинко да изкараме и ние малко пари да живнеме малко.

12

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 14, абсолютно! Много точен коментар!

11

Анонимен

преди 6 месеца

В България е пълно с пари, просто не знаете, как или не можете, все тая. Повечко акъл трябва. В цял свят е така, но мързеливият българин иска "от лесно, много", ми, няма, как

10

Анонимен

преди 6 месеца

Що не се разходите до БСП и Мая Клюна да изкарате Нинова и Манолова и да ги турите в контейнера за *** да видят тяхната соц визия до какво води?

9

Анонимен

преди 6 месеца

До Работодател, всеки работи където му е кеф. Работодателите масово мрънкат, че няма служители. Има :) И са при правилните работодатели!

8

Анонимен

преди 6 месеца

Споко, България е в ЕС и НАТО, ще се оправим. Всичко се развива много добре в ЕС и НАТО, аз съм много доволен от развитието на нещата в ЕС и НАТО.

7

Анонимен

преди 6 месеца

До Перниканец, нека искат. Да напуснат и да дойдат в частния сектор. 2К ги даваме без проблем. Това, което ги спира е, че искаме и работа. Ама тях ги мързи и за това са държавни калинки!

6

Работодател

преди 6 месеца

Замимавайта на запад да работите на високи заплати, защо работите тука бе, какво правите тука бе, да пълнит гушите на алчните работодатели, махайте се бе, заминавайте на запад!