29

Радослав

преди 5 месеца

Докато за България е приоритет развъждането на гербери от махалата ще е така! Колкото по добри доходи имат родителите, толкова повече държавата се чуди как да ги смаже и одере за да няма за детето им! И после рев, че *** били 5 пъти повече от децата на хората. Еми държавата да реши най накрая: хора и данъкоплатци ли иска да се раждат повече или чаавета и социално слаби престъпници от маалите?

28

Радослав

преди 5 месеца

Не е само до образование, а и до самосъзнание. Бактерията не се множи ако няма подходяща среда, но герберите от маалите се множат защото гледат на биомасата която цвъкат като на ходещи дебитни карти и потенциална стока която да продадат като стане на определена възраст. Нормалните хора просто гледат да не правят повече деца отколкото могат да издържат финансово. Спрете помощите на всички които нямат трудов стаж. В момента държавата води политика по развъждане на гербери в махалата!

27

Анонимен

преди 5 месеца

До 28 И кой е тоя вълшебник дето може да върне някой българин обратно?

26

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен===Вълчев да уточни,че процентите,които цитира се отнасят за ***,а не за българските деца! Абсолютно сигурно е,че няма нито едно българче,което да не ходи на училище поне до осми клас! А ако очакваме такива шушумиги като този да решават проблемите в образованието и демографията горко и на БЪЛГАРИЯ!!!

25

Анонимен

преди 5 месеца

Моята баба 5 деца отгледала, заедно с дядо, той отдавна почина, бях дете. Но мисълта ми е, че баба и дядо бяха измъчени хора, немотия, мизерии, работа на полето, от сутрин до вечер и не са се оплаквали и изгледаха 5 деца и са ги образовали. А баба беше бая капната, особено накрая, бая стара си беше, на 87 години почина от старост, нищо не я болеше, нямаше никакви болести, просто годините си дадоха отражение и накрая почина.

24

Анонимен

преди 5 месеца

На следващите избори ще гласувам за този,който успее да върне повече българи в родината и дай боже да са от образованите.Безотговорни политици изгониха младите и образованите и сега берем плодовете на всичко това.

23

ПЕНСИОНЕР

преди 5 месеца

Стратегическия институт за национални политики - и какво е допринесъл този институт,освен дъръ-бъръ,добри заплатки и командировки.Аман от акъли.Семов-нито веднъж не сме го чули да говори по правни и конституционни реформи.Знае само как нямало това и онова в учебниците по история,без дори да ги провери.Направих си труда да прегледам уч.от 4 до 10 кл.Не е сложно,стига да ти се преподава както трябва.Ама за учебниците и обучението в ЮФ-дума не обелва.Знае какви "умници"приемат в ЮФ.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Абе,в тая герберунгелска партия има ли поне един нормален?Как може всички да са с такова изкривено мислене?Ще трябва да е от дългото стоене на власт и май е крайно време да ги пенсионираме!

21

Анонимен

преди 5 месеца

4% + 7% + 9% = 20% от децата,родени от лица с бълг.гражданство остават или неграмотни,или неуки (ходило на училище, но не научило нищо и отпаднало преди да завърши основно образование).Те са с бълг.гражданство, изхранени са с парите на българските данъкоплатци, но НЕ СА български деца, защото за тях името България не означава нищо, не знаят историята й, нямат понятие що е това национален химн и национален флаг.Повечето от тях дори не могат да говорят български език, знаят само някои отделни думи

20

Анонимен

преди 5 месеца

Не е до образование,а до ниски заплати.Иначе си ви знаем как си мечтаете за необразовани роби,които да обиждате по телевизията.От цял един месец по медиите няма обиди към целия български народ.Иначе редовно някакви се изказваха как народа бил пpocт.Сега видимо са решили,че все пак не е достатъчно пpocт хаха.А демографската криза всъщност си е планирана и си е според плана Ран-Ът.Една сащисана посланичка преди години с цялата си наглост каза,че не им трябваме повече от 4 милиона.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Вълчев само цитира статистиката. Такива са фактите.

18

До 15

преди 5 месеца

Абе тъ...нар,в Китай и Индия как са намерили работа на общо за двете страни 3 милиарда души и не умират от глад.Ти добре ли си!

17

Анонимен

преди 5 месеца

И за хвалба ли е това с измъчените хора? Защо да ги създават тогава, като ще са измъчени? Айде мислете вече с тия глави.... Голямо геройство направила баба ти, че 5 измъчени души докарала тука.

16

До 11

преди 5 месеца

Такова нещо може да напише само един смотан гербераст.Идеята ти ми е ясна.Малко на брой и неграмотни хора най-лесно се управляват.Образованите не можете да ги манипулирате,рекетират е,лъжете и подчинявате.Можете само да ги купите с много пари,което и правите.

15

Едно вееме

преди 5 месеца

моята баба като е родила и отгледала 5 деца, нима е била образована?! С първо отделение беше. Ама не се е оплаквала, че е родила толкова деца и ги в гледала, макар и мизерията и беднотията в ония години. Много земеделска работа, измъчени хора. Тя почина на 87 години, макар че дори не знаеше и на колко години е, казваше само, 10-ти набор съм, сметай.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Не образованието, а псевдообразованието, напълнено с НПО пропаганда, феминистки лъжи, еволюционистки теории и всякакъв друг западен бълвоч допринася за по-ниска раждаемост. Истински образованата жена знае, че нейната пълна себереализация е като съпруга и майка.

13

До 10

преди 5 месеца

Какво ще развиваш? Аман от предприемачи. Как си представяш, ако младите са половината от населението да намериш работа на 4 млн млади? На тези не може да осигуриш, та какво остава. Хайде, слезте на земята и се огледайте. Нито сте на арабския полуостров, нито в силициевата долина, нали? Какъв ще ставаш? Световен икономически тигър?

12

Анонимен

преди 5 месеца

То не знае къде е интервалът и кога се ползва, но за образованост ум дава...

11

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя Вълчев,на какви ли хапчета е бил,когато е направил това изказване?

10

МладНачална учителка

преди 5 месеца

Тази година водя 4-ти клас. Имам едно детенце от ромски произход в класа. Не мога да го науча да чете и пише от 1-ви клас и това си е. Най-неграмотно е то от всичките 24 деца в паралелката. Някак си пише, макар и несполучливо, ама с четенето, отрепия!